32 işlemci kullanımıyla 64 bit işlemci kullanımı farklımıdır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
R.A.M

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
32 işlemci kullanımıyla 64 bit işlemci kullanımı farklımıdır
Arkadaşlar benim notebook da AMD Turion mk 36 2.0 Ghz 64bit işlemci var win7 kurdum 64 bit işlemci kullanımı % 90 dan aşağı düşmedi tekrar xp ye döndüm şimdi ben 32 bit windows 7 kursam yine cpu kullanımı aynımı olur ? şimdiden teşekkürler

dogukandurak

dogukandurak

Üye
64 bit daha verimli olur,boşa uğraşma...

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ram kaç gb ???
64bit cok daha ıyı olur.
Yzde 90 ıslemcı kullanımı baska bır nedenledır.. 64bit olmasıyla alakalı bır durum yok....

Sısteme uygun 64bıt drıver yukledıkten sonra hıcbır sorun olmaz

R.A.M

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
ram kaç gb ???
64bit cok daha ıyı olur.
Yzde 90 ıslemcı kullanımı baska bır nedenledır.. 64bit olmasıyla alakalı bır durum yok....

Sısteme uygun 64bıt drıver yukledıkten sonra hıcbır sorun olmaz

Ram 2.5 GB driverleride yükledim yine kasıodu işlemcimi yetersiz?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
2.5 gb az kalır 64bit için....
Yanı sorun olmaz ama az gelır..
Benım sıstem 64bit 3gb ram kullanıyor oynlarda felan.

futbol123

futbol123

Üye
2.5 gb az kalır 64bit için....
Yanı sorun olmaz ama az gelır..
Benım sıstem 64bit 3gb ram kullanıyor oynlarda felan.
evet 2.5gb az 64bit için aksine yavaşlar makine 32bit maksimum 3.5gb ramlerde kullanılır.64bit için 4gb ve üstü

R.A.M

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
evet 2.5gb az 64bit için aksine yavaşlar makine 32bit maksimum 3.5gb ramlerde kullanılır.64bit için 4gb ve üstü

Ben öyle cs den başka oyun oynamam ama ram 1.5 flan kullanırken cpu kullanımı %90 100 lerde idi ram kasacağını sanmıyorum işlemci az geliyo heralde :hmmm

futbol123

futbol123

Üye
Ben öyle cs den başka oyun oynamam ama ram 1.5 flan kullanırken cpu kullanımı %90 100 lerde idi ram kasacağını sanmıyorum işlemci az geliyo heralde :hmmm
64bit için yetmez kardeşim boşuna yükleme yavaşlar makine 4gb ramin olursa 64bit kurarsın.İşlemciyle alakası yok.

R.A.M

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Milli İşletim Sistemimiz. Evet tam bir hayal kırıklığı. Birilerinin cebi para görsün diye ortaya atılmış ve hala yerinde sayıklayan bir proje. Yıllar oldu hala görebileniniz var mı? Her hangi bir okulda, devlet dairesinde vb. bir yerde. Neresi Milli şimdi bunun? Olması gereken yerde değil Pardus.

R.A.M

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
Milli İşletim Sistemimiz. Evet tam bir hayal kırıklığı. Birilerinin cebi para görsün diye ortaya atılmış ve hala yerinde sayıklayan bir proje. Yıllar oldu hala görebileniniz var mı? Her hangi bir okulda, devlet dairesinde vb. bir yerde. Neresi Milli şimdi bunun? Olması gereken yerde değil Pardus.

Haklısın bütün devlet dairelerinde windows var bizim atölyede var pardus aslında süper bir işletim sistemi yüklü pc lerde aslında herkes kullansa bütün programcılar pardusa yönelik programlar yapar ve türkiyede windows diye birşey kalmaz

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
Haklısın bütün devlet dairelerinde windows var bizim atölyede var pardus aslında süper bir işletim sistemi yüklü pc lerde aslında herkes kullansa bütün programcılar pardusa yönelik programlar yapar ve türkiyede windows diye birşey kalmaz

yok ya ben yükledimde 2 dk duramadım :ehe sadece virtual box ta iyi :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...