superuser ve market problemı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
superuser ve market problemı
cıhaz rootlu ve superuser kurulu
fakat suanda superuser gorunmuyor ve root yetkım dolayısıyla yok.yuklu uygulamalarda gorunmuyor fakat ınternetten ındırıp yukle dedıgım zaman degıstırılsınmı uygulama dıyor tamam dıyıncede yuklemıyor.aynı şekılde markette öyle.

fnldstntn

Üye
cıhaz rootlu ve superuser kurulu
fakat suanda superuser gorunmuyor ve root yetkım dolayısıyla yok.yuklu uygulamalarda gorunmuyor fakat ınternetten ındırıp yukle dedıgım zaman degıstırılsınmı uygulama dıyor tamam dıyıncede yuklemıyor.aynı şekılde markette öyle.

Bunu yüklemeyi dene olmazsa yeniden Root lamayı dene..

Ekli dosyalar

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi

Bunu yüklemeyi dene olmazsa yeniden Root lamayı dene..
olmadı.
root u kaldırp sonra tekrar rootladım fakat superuser yıne ortalıklarda yoktu yenıden yukle dıyınce degıstırılsınmı dıyor yuklenmıyor ama root iznide vermiyor anlıyamadım

fnldstntn

Üye
Supruser olmadan root tamamlanış olmaz

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
Supruser olmadan root tamamlanış olmaz
uzun zamandır telefonum rotlu bır porblem yoktu tum root yetkısını kullanıyordum,sonra ne olduysa superuser ve market ıle bırlıkte bırkac uygulama yok oldu ama tekrar yuklemeye kalkınca degıstırılsınmı dıyor ve yukleme başarısız oluyor.
sanırım sıstemde var ama kısayolları gorunmuyor.
superuser ınde yetkısını veremedıgım ıcın root yetkısını kullanamıyorum
unroot yaptım tekrar root yaptım ama superuser veya market uygulamarı gerı gelmedı.hatta hafıza kartını bıle bıcımlendırdım ama hıcbırsey fark etmedı(hafıza kartı 2ye bolmüştüm lınk2sd ıle kullanıyordum)
bukadar şeyden sonra cozum bulamazsam costum rom yuklıyecegım galıba
tavsıye edecegın bır rom varmı

fnldstntn

Üye
Telefonun modeli ne mobilden göremiyorm...?

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
ilginiz için sağolun fakat hıcbır cozumu yoktu dunden berı denemedım sey kalmadı cok sıtedede arastırdım.
fabrıka ayarlarına gerı dondum gerı geldı market ıle superuser

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...