yardım edebılırmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mardinli_mati

mardinli_mati

Üye
    Konu Sahibi
yardım edebılırmısınız
benım tlefonum 6630 aslında bende cok telfon varda bu tlfon hosuma gıdıyo neyse 6630 da benım vıdeo ındırıp veya ındermeden ızleme sansım varmı veya nasıl ındırecem

emrekekil

emrekekil

Üye
zaten symbian modeller indirmeden izletir önce indirme yapar ama tele kaydetmez onu sen seçersin ve indirmek içinde bir sürü site var mesela tubidy.mobi ve vidimob.com

• Beğen
Tepkiler: mardinli_mati
mardinli_mati

mardinli_mati

Üye
    Konu Sahibi
tamamda guzel hos konusuyosun en bu tlfonda ızleyemıyorum o sıteye gırersem ızleye bılırmıyım veya ınderbılerımıyımhanı denendımı

yunus5055

yunus5055

Üye
Tel n70 vodafone cepnet ... Indirmden müzik veya video izlemek için youtübeyi kullanıyorum ... Realoneplayerdan izleniyo .... Mp3 indirmek için mp3cep.Com diye bi siteden indiriyorum ... Coreplayerdanda tv izliyorum ışte (kanald,stv,star,powertürk bi kaç tane daha kıytirik kanal ... şimdilik bu kanalları ayarlayabildim) .... Isteyenlere tv Ayarlamada yardımcı olurum ... bana erişsinler ... [email protected]

mardinli_mati

mardinli_mati

Üye
    Konu Sahibi
emrekekıl ve yunus bascavuslarım paylasımınız ıcın ve yardımınız ıcın cok tesekkuler ben bılgısayarcıyım eger bılgısayar konusunda yardıma ıhtıyacınız varsa emrınız deyım aksam eve gıdım denıcem tekardan cok tesekkuler ve yunus bascavusum senınle baglantıga gececem musıt olursan tabı yarın felan ıste hayırlı yaksamlar bu arada

yunus5055

yunus5055

Üye
emrekekıl ve yunus bascavuslarım paylasımınız ıcın ve yardımınız ıcın cok tesekkuler ben bılgısayarcıyım eger bılgısayar konusunda yardıma ıhtıyacınız varsa emrınız deyım aksam eve gıdım denıcem tekardan cok tesekkuler ve yunus bascavusum senınle baglantıga gececem musıt olursan tabı yarın felan ıste hayırlı yaksamlar bu arada
usta beni faceden ekle ... Epostayi yazarsan zaten direk benim profil çıkar .... Msn yi pek kullanmıyorum ... %99 Mobilindir

• Beğen
Tepkiler: mardinli_mati
mardinli_mati

mardinli_mati

Üye
    Konu Sahibi
usta beni faceden ekle ... Epostayi yazarsan zaten direk benim profil çıkar .... Msn yi pek kullanmıyorum ... %99 Mobilindir
okey ustam ya ısşlerin yogunlarından dolayı pek gıremedım bu raya yardımların sevındım bascavusum eskıden bu sıtenın yonetıcılıgını ben yapardım ama gırmedıgım ıcın olmadı neyse saglık olsun sımdı bastan yonetıcı olacam hersey degısecek bu sıtede hayırlı yaksamalr benım de mardın ömerli face eklersın evde bende senı eklerım konusruk hayırlı yaksamlar

yunus5055

yunus5055

Üye
okey ustam ya ısşlerin yogunlarından dolayı pek gıremedım bu raya yardımların sevındım bascavusum eskıden bu sıtenın yonetıcılıgını ben yapardım ama gırmedıgım ıcın olmadı neyse saglık olsun sımdı bastan yonetıcı olacam hersey degısecek bu sıtede hayırlı yaksamalr benım de mardın ömerli face eklersın evde bende senı eklerım konusruk hayırlı yaksamlar
tamam kardeşim bekliyorum :)

saykoman

saykoman

Üye
Medya menüsünden "Real one player" programına gir ayarlarından internet şebekeni seç m.youtube.com a gir direk izlersin videoları. Indirmek içinde ym.Youtube.com a gir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...