telefonum lanetlenmiş gbi hiçbişey yapmyo :) YARDIIIM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
telefonum lanetlenmiş gbi hiçbişey yapmyo :) YARDIIIM
Arkadaşlar belle herkes eskitti ama telefonum hala anna :) paralel ithalat olduğu için suite de güncelleme gelmedi suiteyi güncelledim 3 kere sidim yeniden yükledim :) Naviye baktım c6 01 belle gelmemiş . nemesis ile kodunu deiştireyim dedim kurdum hata geldi sonra çözüm için araştırmaya başladım komik ama hiç biri işe yaramadı hata '' scan for product... Eror '' nokıa isimli dosya isimlerini deiştrdim ,suiti kapadım phone info da kablo çıkarım taktım yapmadığım şey kalmadı nemesis sürüm 1.0.38.15 format bile attım pc ye Allah belasını versin yaa olmyooo :D

----------Eklendi @ 14:07:14 ---------- Yazıldı @ 13:33:36 ----------

bi kişide yardım etsin ya flaşlamak için dosya olan yokmu paylaşsanız süper olur :)

tarxhn

tarxhn

Üye
bende bella yaptım pisman oldum wirless, blutooth vb. sorunlarla karşılastım dunden beri deli olucam soft format, hard format, hafıza kartı biçimlendirme hersey yapıyorum olmuyor.

yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
anlamadığım herkeste oluyor bende nie olmyor :D tamam paralel ithlt ama nemesis de olmyor :(

----------Eklendi @ 15:32:45 ---------- Yazıldı @ 14:28:09 ----------

Sorun çözüldü Ömer Faruk kardeş sayesinde Allah razı olsn :)

farukbekl

farukbekl

Üye
anlamadığım herkeste oluyor bende nie olmyor :D tamam paralel ithlt ama nemesis de olmyor :(

----------Eklendi @ 15:32:45 ---------- Yazıldı @ 14:28:09 ----------

Sorun çözüldü Ömer Faruk kardeş sayesinde Allah razı olsn :)

Cümlemizden Kardeşim. Güle Güle Kullan.:)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Paralel ithalat ne oluo ? Yurt dışı üretim mi ?

yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
nevet :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt