Symbian Belle Yer Widget

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Belle Yer Widget

Arkadaşlar bu location widgetini sis halinde nerden bulabilirim?

_ardaa

_ardaa

Üye
Dün bende sormuştum biri ovi haritaların son sürümünü yüklersen kendisi otomatik geliyor demişti yüklüyse tekrar yükle ama ben denemedim sen dene istersen.

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
son sürüm var ama annada ki yer widget var :S

one2one2

one2one2

Üye
dikkat ettiyseniz orjinal bellede degil o (buyuk saat var) ;)

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
dikkat ettiyseniz orjinal bellede degil o (buyuk saat var) ;)
orjinal belle de olmayan bircok widget sis olarak yüklenebiliyor. bende bunun yüklenecek *.sis dosyasını arıyorum...

Not. telefon hackli

_ardaa

_ardaa

Üye
Son sürümü tekrar yükle üstüne biri öyle demişti, yükleyince kendisi ekleniyormuş widgetlara.

Ovi maps son sürüm yüklü ve telefonun hackli ise aşağıdakini telefon hafızasına kur

tugrul_27

tugrul_27

Üye
konumum widgeti ingilizce, yüklemek için telin hackli olması lazım birde yükledikten sonra isminde bi karışıklık var bunu geçici olarak düzeltmek için telin dilini ingilizce yapıp açın sonra tekrar dili türkçe yapın ismi My location olarak değişir

Link:

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
konumum widgeti ingilizce, yüklemek için telin hackli olması lazım birde yükledikten sonra isminde bi karışıklık var bunu geçici olarak düzeltmek için telin dilini ingilizce yapıp açın sonra tekrar dili türkçe yapın ismi My location olarak değişir

Link:
Saol hemen deniyorum ;)

----------Eklendi @ 14:50:05 ---------- Yazıldı @ 14:45:00 ----------

Çalıştı :) Widgetler menüsünde ismi karışık oda sorun değil :)

covar

covar

Üye
bellenin saati annadan daha güzel olmuş

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Saol hemen deniyorum ;)

----------Eklendi @ 14:50:05 ---------- Yazıldı @ 14:45:00 ----------

Çalıştı :) Widgetler menüsünde ismi karışık oda sorun değil :)

teşekkürler evet çalışıyor tel dili INGILIZCE yap sonra tekrar türkçe isim düzeliyor

Buhara15

Üye
bu widgetin türkçe olanı yok mu?

covar

covar

Üye
yok heralte dostum

realplayer2

realplayer2

Üye
yaw arkadaşlar kimse beni dinlemiyor mu forumda ki 3.08.141 belle sürümü nokia haritaları yada betalabsta ki 3.09 sürümü beta nokia haritaları yükleyin resmi türkçe konumum widgeti geliyor yaa

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
tugrul_27

tugrul_27

Üye
yaw arkadaşlar kimse beni dinlemiyor mu forumda ki 3.08.141 belle sürümü nokia haritaları yada betalabsta ki 3.09 sürümü beta nokia haritaları yükleyin resmi türkçe konumum widgeti geliyor yaa

aynen arkadaş haklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt