Nokia 603 Usb On The Go

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
legend5858

legend5858

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 Usb On The Go
Arkadaşlar bugün otg kablosu aldım orjinal ve Nokia 603 cihazımda denedim ve sonuç.Gerçekten kullanılması gereken bir özellik.Klavye,mause,flash bellek,iki cihaz arasında usb den bağlantı ve sayamayacağın bağlantı şekilleri.Buyrun fotolar;

bu da videosu.

aykutozkann

aykutozkann

Üye
güzel paylaşım.

joe_cenk

joe_cenk

Üye
bende kullanıyorum çok güzel bişey

Dimi3

Dimi3

Üye
Peki aynı anda hem klavye hem de mouse bağlanamıyor mu ?

aykutozkann

aykutozkann

Üye
hala çok gerekli olduğunu düşmediğim için almıyorum o kablodan :D alırsam yanımda gezdiririm kalabalık yapar durduk yere :P

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Güzelmiş bende bu özelliğin sadece N8 de olduğunu sanıyordum meğer telefonumda neler var :D

eqslyp

Üye
n8 in kutu içeriğinde var bu kablo. işin güzel tarafı 500 gb lık hdd yi bile görüyor. gerçi baya bi zorlanıyor ama görüyor :)

theseusx

theseusx

Üye
Arkadaşlar ben de E6 var bende de çalışıyor kablo. Yine aynı şekilde mouse, klavye, flash (fat ı destekleyen) görüyor. E6 cılara duyurulur. Teşekkürler.

legend5858

legend5858

Üye
    Konu Sahibi
güzel paylaşım.
Teşekkür ederim.
bende kullanıyorum çok güzel bişey
Evet baya kolaylık sağlıyor.
Denemek lazım aslında usb çoğaltıcılar var.Ya da klavye üzerinde mause olan klavyeler var onlar kullanılabilr.
hala çok gerekli olduğunu düşmediğim için almıyorum o kablodan :D alırsam yanımda gezdiririm kalabalık yapar durduk yere :P
HErkesin ihtiyacı farklı benim işime yarıyan seninkine yaramayabilir :)
Güzelmiş bende bu özelliğin sadece N8 de olduğunu sanıyordum meğer telefonumda neler var :D
Artık nokianın yeni çıkan çoğu telefonunda var :D
n8 in kutu içeriğinde var bu kablo. işin güzel tarafı 500 gb lık hdd yi bile görüyor. gerçi baya bi zorlanıyor ama görüyor :)
Zaten kabloyu telefonu satacak bir arkadaştan zorla aldım n8 kutusundan çıkma :)BEnim telefonumda hiç zorlama yapmadı :)
Arkadaşlar ben de E6 var bende de çalışıyor kablo. Yine aynı şekilde mouse, klavye, flash (fat ı destekleyen) görüyor. E6 cılara duyurulur. Teşekkürler.
Ben teşekkür ederim.

aleranol

aleranol

Üye
ilk defa bu kadar alıntı gördüm :D

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
peki o kablodan nerede bulabiliriz

aleranol

aleranol

Üye
hesiburada gibi sitelerden telfoncudan veya nokia shopdan ama shopdaki 50 tl felan en iyisi telefoncu

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye

Her klavye setini desteklememekle birlikte, Logitech adlı markanın bir klavye setini (Kablosuz klavye+kablosuz mouse) N8'de çalıştırmayı başarmışlardı geçen sene.

Youtube'da videoları, nette yazıları vardı, araştırın bulursunuz. :)

Ekleme:

Linkler burada:

Nokia N8: Kablosuz Klavye ve Mouse İle Karşımızda!

http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...-mause-wifi-olmaz-diyenler-buyrun-493363.html

aleranol

aleranol

Üye
Her klavye setini desteklememekle birlikte, Logitech adlı markanın bir klavye setini (Kablosuz klavye+kablosuz mouse) N8'de çalıştırmayı başarmışlardı geçen sene.

Youtube'da videoları, nette yazıları vardı, araştırın bulursunuz. :)

Ekleme:

Linkler burada:

Nokia N8: Kablosuz Klavye ve Mouse İle Karşımızda!

http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...-mause-wifi-olmaz-diyenler-buyrun-493363.html
aslında o kablonun ucuna usb çoğaltıcı tak işlem tamam :D kablu lazım bana evde zaten 4lü usb çoğaltıcı var :D

NUD

NUD

Üye
başarılı bir çalışma

cardanadam

cardanadam

Üye
ben n8 le beraber birde bel çantası taşıyorum yanımda kablolar, flahs bellek, kart okuyucu, araç ve piriz şarjları son olarakta kulaklık

cortex47

cortex47

Üye
Ben E7'ye USB çoklayıcı taktım ve desteklenmiyor dedi. Onun dışında 2tb hard disk'i bile görüyor eğer ki dosya sistemi fat32 ise.

legend5858

legend5858

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi hepsine alıntı yapmayayım :) Usb çoğaltıcı desteklemiyor.Klavye olarak çoğunu destekler.Ben 20 liraya elden aldım orjinal bi yerde de 25 liraydı.Bende 1 tb harddiski bağladım sonuç olumlu. :) Yani ben hafıza kartını fazla kullanmıyorum sadece uygulama yüklerken hafıza kartını kullanıyorum.Flashı bağlıyorum 16 gb mis gibi :)

ersantaran

Üye
Teşekkürler.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
çok iyi kardeşim eline sağlık :tşk: ben de alıp almama arasındaydım ama mouse performansını gördüm gözüm kapalı alırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt