Symbian Belle kurulumu - Artıları ve yapılan yanlışlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Navy Blue

Navy Blue

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Belle kurulumu - Artıları ve yapılan yanlışlar
Arkdaşlar öncelikle Telefonunuzu en güvenli yol olan usb kablo bağlantısı ile Nokia Suite ile güncelleyin..
Telefonu güncellemeden önce bütün yedeklerinizi alın ve şarjın tam olduğundan emin olun...
Daha sonra güncellemeye başlayın dosyaların inmesi internet hızınıza göre 6 - 15 dk sürebilir...
Bundan sonraki adımlar çok önemli... Bu adımlarda windows'un usb kablosu takılı değil gibi uyarılarını gözardı edin ve kesinlikle güncelleme sırasında kablonuzu çıkarmayın...
Dosyalar indikten sonra güncelleme işlemi başlayacak eğer 3. adımda sorun yaşarsanız telefonunuzun usb kablosunu çıkarın ve yeniden kapatıp açın daha sonra usb kablosunu takarak tamam butonuna tıklayın...

Güncelleme devam ederken telefon açılıp kanacaktır burada eğer pin kodunuz açık ise telefon pin kodunu isteyecektir sadece pin kodunuzu girin...
Telefonunuz açıldıktan sonra dil tercihi vs durumlarda kesinlikle ekrana dokunmayın...
Dil tercihi ile ilgili bir menü güncelleme sırasında mutlaka çıkacak burada sizin yapacağınız hiçbirşey yok...
Güncelleme bittikten sonra dil tercihi yapabilirsiniz...
Daha sonra adımları takip ederek güncellemeyi sonlandırın...

Bu güncellemenin artılarını neredeyse hepimizi biliyoruz...
Bilmediğimiz artıları ise Belli telefonlarımız saniyede 30 kare HD video çekebilecek...
Yeni tarayıcı ile internetde dolaşmak daha keyifli olacak...
Ayrıca yakın zamanda yeni uygulamalar ve özellikler ile tanışacağız...

Sisteminizde virüs varsa veya donanımsal promler yaşıyorsanız telefonunuzu daha iyi bir pc'de güncelleyin...
Bu konuda Windows 7 daha az sorun yaşatan bir işletim sistemi

• Beğen
Tepkiler: Buğra60 ve AHMED...

JustADreamer

JustADreamer

Üye
Işte ben okumadan yaptığım için dil seçimi olsun , kilit kodu olsun hep dokundum . Şükür bir şey olmadı . Güzel konu teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Buğra60
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Vardı benzer konu.

keys1903

keys1903

Üye
olmuyor 3 etapta 100kere hata

covar

covar

Üye
ben mesaj bölümünü beğnmedim giden kutusu taslaklar felan hic biri yok telefonda

cukuleaks

Üye
İnternet tarayıcısı dahamı keyifli? Yüz karası web tarayıcısı. Opera mobile akar... :)

----------Eklendi @ 09:55:23 ---------- Yazıldı @ 09:52:04 ----------

ekrana çok fazla kısayol ekleyincede ekran geçişlerinde kasıyor. We eskisinde "çvrimdışı mdd. " vardı, bunda yok. Bi ekrandaki widgetlerin internete bağlanmamasını isteyemiyorsunuz. Komple kapatmanız lazım mobil veriyi. Çok saçma.

79mm79

79mm79

Üye
ben mesaj bölümünü beğnmedim giden kutusu taslaklar felan hic biri yok telefonda

klasörleri görmek için sağ alt köşedeki simgeye tıklayıp klasörleri gör demeniz yeterli.

----------Eklendi @ 10:07:08 ---------- Yazıldı @ 10:05:27 ----------

herkes biliyormu bilmiyorum ben şimdi buldum telefonda yüklü uygulamaların simgesinin üzerine uzun bastığımızda açılan pencereye eklenen sil ile uygulama telefondan uygulama yükleyiciye girmeden kaldırılabiliyor. zaten yüklü uygulamaların çoğu uygulama yöneticisinde görünmüyor

_ardaa

_ardaa

Üye
klasörleri görmek için sağ alt köşedeki simgeye tıklayıp klasörleri gör demeniz yeterli.

----------Eklendi @ 10:07:08 ---------- Yazıldı @ 10:05:27 ----------

herkes biliyormu bilmiyorum ben şimdi buldum telefonda yüklü uygulamaların simgesinin üzerine uzun bastığımızda açılan pencereye eklenen sil ile uygulama telefondan uygulama yükleyiciye girmeden kaldırılabiliyor. zaten yüklü uygulamaların çoğu uygulama yöneticisinde görünmüyor

O olay anna'da da vardı ki

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
ama annada önce düzenleyip sonra kaldırıyorduk bu daha pratik olmuş ;)

_ardaa

_ardaa

Üye
Evet o kısmı güzel olmuş hatta uygulamalar klasöründe uygulama kaldırmak istediğimde basılı tutardım düzenle moduna geçerdi ama kaldıracağım uygulama üst klasör ikonu çıktığı için sağa kayardı biraz zahmetliydi ama sonuçta yöneticiye girmek gerekmiyordu:oke:

AHMED...

AHMED...

Üye
benim ki ikinci adımda takıldı 15 dk geçti baktım olcagı yok kabloyu çektim teli açıp kapattım suiteyi yenıden baslattım kaldığı yerden devam etti :d:

Navy Blue

Navy Blue

Üye
    Konu Sahibi
Nokie Belle güncelleme olarak Nokia symbian Anna'dan çok daha iyi bir güncellemedir.
Tabiki neredeyse tamamen değişmiş olan sisteme alışmak zaman alabilir ama emin olun herşey daha kolay bir kullanım içindir.
O yüzden detaylı Nokia Belle güncellemesi, neler değişti, neler değişmedi gibi birçok konuda bilgilerin olacağı ve sizi şaşırtacak bilgilerle dolu Nokia Belle ilgili herşey konusunu tamamlamak üzereyim inşallah işinize yarar :)

ayran3883

ayran3883

Üye
millet yapamadım dio başka bişi demiyoki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt