Belle şarj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
Belle şarj sorunu
Arkadaşlar ram kullanımı minimum a inmiş eskiden 130 mb ram varken fmobil i açtığımda 70 mb ram kalıyordu şimdi 130 ram varken açtığımda 128 mb ram kalıyor yanlız şarj olayı kısa gibi geldi bana saat 19:30 da şarjdan çıkardım netten birkaç uygulama indirdim hafıza kartındaki uygulamaları vs yükledim şimdi batarya zayıf dedi sizce normalmi ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
İlk günlerde böyle olur. Şu an için sorun yok. Yeni güncellediğiniz için böyle. İlerleyen günlerde belli olur. Bir de bugün her zamankinden daha fazla kurcalamış olabilirsiniz :)

pRime.

pRime.

Üye
İlk günlerde böyle olur. Şu an için sorun yok. Yeni güncellediğiniz için böyle. İlerleyen günlerde belli olur. Bir de bugün her zamankinden daha fazla kurcalamış olabilirsiniz :)

Doğru diyor bir de şu batarya kalibrasyonunu yapabilirsiniz.

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
Hmm olabilir inşallah düzelir yoksa her 4 saatte bir şarj a takarsam çok işim var demek :) Teşekkürler :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
enteresan ben saat 4te tam dolmadan çıkardım şarjdan su anda tam yarım gözüküyo bayadırda netteyim pro falan indirip kurdum

Dostnametr

Üye
Bataryanın yüzdesi görünmüyor o kötü.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Bende sorun yok. SEn çok kurcalamışsındır.

SilentOne

SilentOne

Üye
batarya kalibrasyonu şart ya

fuzzzuli

Üye
nfc açık kalmış olabilir

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 de nfc yok ki

AHMED...

AHMED...

Üye
ben daha yüklemedim belle arkadaşlar memnun musunuz

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
şarj ın niye çabuk bittiğini anladım telefon dakikada bir nete bağlanıyor yanlız hangi program için bağlanıyor anlamadım sizce hangi programdır bu ?

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
bağlanmaması için zırt pırt mobil veriyi mi kapatacaz :S

ozzytaste

ozzytaste

Üye
netqin yükle

papakudioflu

papakudioflu

Admin
WhatsApp ya da e-mail kontrolü olabilir mi?

mail ayarlarında ilk kurulumda yenileme en kısa zaman diye ayarlı olarak çıkıyo yenileme süresini saatte bir yapın şarjınız baya bi farkeder

AHMED...

AHMED...

Üye
bence şarj aynı gidiyor benim kullanıma

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
dün telefona şarjı 1 gün anca gidiyo diye phoenix ile flash attım bugün sabah 6 da çıkardım aralıklı internet kullanmayla 1 kademe gitti ise yaramıyacak galiba flash işide off anna da ne güzel gidiyordu şarjı bu belle de noldu bu telefona anlamadım :(

cardanadam

cardanadam

Üye
sabahtan beri internet deyim telefon görüşmesi ve sms 1 kademe kaldı hala uyarı vermedi battery info 14% gösteriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt