Symbian Belle 111.30.609 Nokia Suite'ten kullanıma sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

anatolia28

Üye
    Konu Sahibi
peki beyler tarayıcıdan facebooka girdiğinizde resimlere baktınız mı çok küçük görünüyor resimler bence çok büyük bir sorun ?????

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Belle yüklendiyse sorun yok diyecektim ama reset atmış.Yedekleme iptal edilebiliyordu galiba.Ya da mesajlarınızı felan silin derim.

----------Eklendi @ 19:01:38 ---------- Yazıldı @ 19:00:04 ----------

Bende de indirirken sorun çıkartıyor.Başka bilgisayardan deneyeceğim.Çok olmazsa zorlamayın,cep telefonuna(yazılım güncellemeleri pr) güncelleme gelebilirmiş.Annadaki gibi parça parça olur herhalde.

hünkarım yükledinmi belleyi hani yarını bekliycektin dayanamadınmı

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
ben daha once yurt disi telefonumu navifirmden turkce 25.8 yuklemistim.

simdi belle yuklemesi yaptim ama yine avrupa bolgesini update yapmis.

ben tekrarr navifirm den 25.8 indirsem sonunada use product code ad final patch(bu navifirmden indirirken oradaki centik) desem sonra belleyi turkce product code lu telefon olarak algilarmi

Artles

Artles

Üye
peki beyler tarayıcıdan facebooka girdiğinizde resimlere baktınız mı çok küçük görünüyor resimler bence çok büyük bir sorun ?????

Aynen operadada öyle görünüyor ve profıl resımlerı kırık olarak gorunuyor bende.

ozell91

Üye
ya bildirimler wigdet i yok!! ben çok kullanıyodum onu ya...ayrıca rehberde,maillerde falan kaydırma işlemi anna da daha iyiydi..

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
ben daha once yurt disi telefonumu navifirmden turkce 25.8 yuklemistim.

simdi belle yuklemesi yaptim ama yine avrupa bolgesini update yapmis.

ben tekrarr navifirm den 25.8 indirsem sonunada use product code ad final patch(bu navifirmden indirirken oradaki centik) desem sonra belleyi turkce product code lu telefon olarak algilarmi

yorum yokmudur yahu tabi ben bu arada tekrar inidiriyorum navifirmden 25.8i centik i de attim bu arada yani use product code:hmmm

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
sırasıyla bütün ülkelere yükleniyor bu hafta sonuna kadar bütün varyantlar tamamlanmış olur..bu arada binbaşı olmuşum :) selam durun bakim

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
sırasıyla bütün ülkelere yükleniyor bu hafta sonuna kadar bütün varyantlar tamamlanmış olur..bu arada binbaşı olmuşum :) selam durun bakim

suan navifirm de belle varmi yani,

ben yukledim nokia suitten ama turkce olmadi.

sen bu arada arnavutmusun

armync33

Üye
benim telefon c7 ve bende de göründü belle nokia suite de.ama zaten 1-2 aydır kullanıyordum belleyi .d kendim flashlamıştım önceden.tam teşekkürlü yükleyelim bakalım suiteden.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
ben belleyi beğenmedim arkadaşlar . Anna sürüme geri döndüm ...

armync33

Üye
yükleme başarıyla gerçekleşti.siz nasıl yükleyemedinz arkadaşlar.yüklenirken sadece pin kodu sorduğunda pini girceksiniz.eğer telin ekranına dokunursanız olmaz yükleme esnasında.zaten talimatları veriyor nokia suite.biraz okuyup sabredip yapmanız lazım derim.

----------Eklendi @ 02:15:30 ---------- Yazıldı @ 01:56:47 ----------

yalnız mağazaya giriyorda uygulamalar yok.hani temalar olsun oyunlar olsun.hata felanda vermiyor giriyor yani mağazaya.ama diyorki mağazaya şu anda ulaşılamıyor daha sonra tekrar deneyin.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
ya arkadailar 3. Adımda bağlantı kesiliyor diyo telefonla sizden başka danışacagım kimse yok lütfen yardım edin yalvarırım

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
suan navifirm de belle varmi yani,

ben yukledim nokia suitten ama turkce olmadi.

sen bu arada arnavutmusun

dün sabah baktığımda turkiye varyantı yüklüydü oradan indirip temizden flash yaptım.arnavutum kardeşim gururla söylüyorum :)

selmanbana

Üye
slm arkadaşlar bende c7 00 simbiyan belle yukledım ovi sute uzerınden benım tel dili ingilizce oldu telefonum garantilidirde nasıl türkçee yapabilirim tşkler
...

duhanc

Üye
ohh ALLAH'a şükür

anatolia28

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar belle yükledim ve telefonun şarj süresi acayip derecede uzadı 1günde biten şarj daha 2diş gösteriyor gün boyu internet ve konuşma

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

alloss

Üye
C7 belle az önce geldi. ovi suite ile güncelliyorum şu an. iyi geceler

lilsaint_03

lilsaint_03

Üye
yok arkadaş bu suiteyi kaldırdım yenıden de kurdum yıne aynı hata yıne aynı hata.
neden bağlantı kopuyor arkadas anlamıyorum artık kıracagım telefonu

Üst Alt