Nokia Belle Güncellemesi Sonrası Yaşadığım Sıkıntı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
realdreamss

realdreamss

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Belle Güncellemesi Sonrası Yaşadığım Sıkıntı
Arkadaşlar güncelleme gayet normal bir şekilde gerçekleşti uygulamalarımın hepsi gitti :D ama telefonum yavaşladı biraz kasmaya başladı acaba sıkıntı hafıza kartının 8 gb olmasının 2.1e video ve fotoğraflarla düşmüş olması mı yoksa kartı boşaltmam mı gerek ne yapmam gerek bir yardım edin :((

moderatör2475

Üye
aynı sorun bendede var format attım belleyı yukledım dosyalarım duruyo ama yuklu değil telde felaket kasıyoo

esatgelmedi

Üye
kartı çıkar birkaç saat öyle kullan eğer tel hızlanırsa karttan kaynaklanıyordur. Yoksa son çare flash.

germir

germir

Üye
Arkadaşlar güncelleme gayet normal bir şekilde gerçekleşti uygulamalarımın hepsi gitti :D ama telefonum yavaşladı biraz kasmaya başladı acaba sıkıntı hafıza kartının 8 gb olmasının 2.1e video ve fotoğraflarla düşmüş olması mı yoksa kartı boşaltmam mı gerek ne yapmam gerek bir yardım edin :((

hafiza bilgilerini yedekleyip hafıza kartını biçimlendirsen tabi iyi olur yazılım yüklenmeden önce hard format atacaktın yükledikten sonrada soft format ben bunları yaptım makine uçuyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​aynen hafıza kartı yedeğini al.format at. sonra *#7780# telefona format. phoenix ile temizden flash. cillop gibi belle :)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Kartı çıkarıp dene arkadaşların dediği gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt