Mutlu Son ve facia :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dreambutreal

Üye
    Konu Sahibi
Mutlu Son ve facia :(
Belleyi büyük umutlarla yükledim fakat karşilaştiğim sorunlar beni cileden çıkardi...

Telefonu her kapatip açişimda kilit kodu soruyor bi kaç defa yanliş girdiğimde tel normale dönüyor ( daha önce hiç kilit kodu kullanmadim )
Herhangi bir kablosuz ağa bağlanmak istediğimde daha şifreyi yazıp tamam der demez "bağlanılamadi erişime izin verilmiyor" diyor ve şifresini girdiğim wlan taninmaz konumda duruyor . tekrar şifre girdiğimde sorun tekrarlıyor ,
İnternet Tarayicisindada ayni problemi yaşiyorum ne yapsam düzeltemedim bunlari...
Telefonum 1 saat içinde 2 kere reset atti. 9 aydir bende 1-2 kere atmişti .
Belle bana facia oldu resmen
Yaşamiş olduğum sorunlara yardimci olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim

_ardaa

_ardaa

Üye
Bende de benzer sorunlar var internet bağlantısıyla ilgili, tüm bilgilerini yedekle ve soft format at ben şuan yedeklemeye başladım bitince soft format atarım düzelir o zaman heralde.

• Beğen
Tepkiler: dreambutreal
epts

epts

Üye
arkadaşım bence depo hafızayı sil..telefona format at sonra suitten tekrar yükle..bende problem olmadı

• Beğen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Kilit kodu için Ayarlar>Telefon>Telefon yönetimi>Güvenlik ayarları>Telefon ve SIM kart> Kilit kodu'na 12345 yazınız. Sonuç ne olacak?

• Beğen

dreambutreal

Üye
    Konu Sahibi
e yi biçimlendirdim soft format nasil atiyoruz peki

----------Eklendi @ 21:08:53 ---------- Yazıldı @ 21:07:14 ----------

Kilit kodu için Ayarlar>Telefon>Telefon yönetimi>Güvenlik ayarları>Telefon ve SIM kart> Kilit kodu'na 12345 yazınız. Sonuç ne olacak?

geçersiz kod lütfen tekrar deneyin diyor malesef. işin enteresan tarafi ben kodu her açilişta yanliş giriyorum ama kilit açiliyor yinede.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
e yi biçimlendirdim soft format nasil atiyoruz peki

----------Eklendi @ 21:08:53 ---------- Yazıldı @ 21:07:14 ----------

geçersiz kod lütfen tekrar deneyin diyor malesef. işin enteresan tarafi ben kodu her açilişta yanliş giriyorum ama kilit açiliyor yinede.
Demekki daha önce kodu değiştirmişsiniz.

cyber

cyber

Üye
bende hiç bi sorun yok süper

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Bende bu dediğin sorunların hiç biri yok.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
depo hafıza ve önceki uygulamalardan kaynaklanıyo yedek alın hard format atın yeniden güncelleyin temiz temiz kullanın. sızıntı bellede bu sorunların hiç birini yasamadım bunda da yoktur büyük ihtimal

mustyaky

mustyaky

Üye
kardeş bende hiçbirini yaşamadım daha. hepsi gayet normal . bide ben yüklemeden önce soft format atıp (*#7370#) sonra hafıza kartını biçimlendirdim tabi yedekleyip. sonra belleyi yükledim. bunları yap eminim sorunun çözülecektir.

dreambutreal

Üye
    Konu Sahibi
soft format da atamiyorum kilit kodu hatasi veriyor cildirmamak elde değil

pRime.

pRime.

Üye
tek çözümü format. telefondaki diğer program oyun vs. dosyaları yüzünden güncelleme tam başarılı olmuyor.

yakamoz1319

Üye
Bende bahsettiğin problemlerin hiçbiri yok. Belle gayet verimli bi şekilde çalışıyor. Güvenle güncelleyin arkadaşlar.

furkan5800

furkan5800

Üye
hard format kapalıyken

emre2574

emre2574

Üye
bende sadece kılıt kodu sorunu var.bırde uygulama ve oyunlarım kayıp

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
aynı şekilde *#7780# format hafıza kartını biçimlendirme sonra phoenix ile flash yaptım. sorun yok şimdilik..suite ile güncellemeyi önermiyorum

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Ya geldi diyorsunuzda gelmeyen bir sürü symbian '3 telefon var bende dahil ve Türkiye çıkışlı bir telefon :)
Bence güncelleme tam olarak yayınlanmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt