Yurtdışı çıkışlı n8 telefonuma belleyi nasıl yüklerim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
efsane123

efsane123

Üye
    Konu Sahibi
Yurtdışı çıkışlı n8 telefonuma belleyi nasıl yüklerim ?
Arkadaşlar daha önceki güncellemelerimde telefonum ingilizce olmuşdu.yine aynısı olacagından eminim.türkçe belleyi nasıl yüklerim telefonuma.navifirmden euro_dg_turkey flashları indirdim ama phoenix le kurarken hata verdi.yardımcı olursanız sevinirim.şuanda anna yüklü telefonum

dekor67

dekor67

Üye
hata n

realplayer2

realplayer2

Üye
ilk önce update software, cihaz açıldıktan sonra aynı şekilde refurbish yap. direk refurbish hata verebilir

STaT!C

STaT!C

Üye
telefonun rengine göre türkiye varyantlı olanları indirip kur. Örneğin gri n8 in tr kodu 059d954 tür. Phoenixle flashla forumda anlatımı mevcut. Oviden güncellersen türkçe dil silinir..

Not:
Mavi N8 için = 059D9S7
Yeşil N8 için = 059D956
Turuncu N8 için = 059D9S5
Gümüş N8 için = 059D954

kodlarına göre navifirmden fw dosyalarını indirip kur.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar daha önceki güncellemelerimde telefonum ingilizce olmuşdu.yine aynısı olacagından eminim.türkçe belleyi nasıl yüklerim telefonuma.navifirmden euro_dg_turkey flashları indirdim ama phoenix le kurarken hata verdi.yardımcı olursanız sevinirim.şuanda anna yüklü telefonum
Arkadaşım belleyi yüklemediysen hiç uğraşma direk TR olarak suiteden yükleyebilirsin nasıl mı? burdaysan cevaplarım

servet27027

Üye

Arkadaşım belleyi yüklemediysen hiç uğraşma direk TR olarak suiteden yükleyebilirsin nasıl mı? burdaysan cevaplarım
o burda yoksa biz varız benim n8 de tayvan çıkışlı suitden yükleyince çince oluyor mecbur phonix ten flash lıyorum varmı başka çare söyle öğrenelim kardeş

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
o burda yoksa biz varız benim n8 de tayvan çıkışlı suitden yükleyince çince oluyor mecbur phonix ten flash lıyorum varmı başka çare söyle öğrenelim kardeş
Tamam ozaman anlatıyorum birazdan toplu olarak mesaj düşer burda parçalamak istemiyorum ama önemle belirtiyorum ki belle yüklenmiş olmayacak.

efsane123

efsane123

Üye
    Konu Sahibi
ilk önce update software, cihaz açıldıktan sonra aynı şekilde refurbish yap. direk refurbish hata verebilir
update sofware yapdım telefonum belle oldu :) sonradan refurbish yapdım aynı hatayı yine verdi.şimdi refurbish yapmama gerek var mı acaba ? verdigi hata da bu

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
update software yapınca oluyor mu?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
1. Nemesis programını indirip kuruyoruz.
2. Nemesis kurduktan sonra çalıştırın. Not kesinlikle arka planda nokiasuite/pcsuite açık olmayacak açıksa görev yöneticisinden kapatın.
3. Nemesis programının sağ üst köşesinde mercek butonuna tıklayın.
4. Sol üst tarafta Phone info butonu var tıklayın.
5.1 Sağ tarafta Read butonuna basıyoruz,
5.2 Hemen üstünde Product code: yazan yere TR kodu (
059D576) yazıyoruz,
5.3 Hemen yanındaki Enable kutucuğunu işaretleyin,
5.4 Aşağı sağda bulunan Write butonuna tıklayın.

Şimdi en altta durum çubuğunun ortalarında DONE (başarılı) yazacak işlem tamam. Artık Nokiasuite ile güncelle gitsin, Artık TR yükler inşallah.

TR Kodlar N8 için
059D576 RM-596 Country Variant Turkey TR V1 DARK GREY
059D956 RM-596 Country Variant Turkey TR V1 GREEN_COLOR
059D9S5 RM-596 Country Variant Turkey TR V1 ORANGE_COLOR
059D9S7 RM-596 Country Variant Turkey TR V1 BLUE_COLOR
0599764 RM-596 euro2_dg_turkey
0599821 RM-596 euro2_wh_turkey
0599843 RM-596 euro2_gr_turkey
0599895 RM-596 euro2_blu_turkey

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
bi sıkıntı olurmu nemesisle tele zarar gelir mi?

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Yok sadece ürün kodunu TR yapıyorsun okadar yani Türkçe yükleyecek.

Bu konuya bir bakar mısın?

----------Eklendi @ 21:06:04 ---------- Yazıldı @ 21:00:40 ----------

bende oldu.tuhaf bir durum.şimdilik sorunda yok inşallah sorun çıkarmaz ileride

tuhaf değil ya refurbish yaparsan en baştan yazılım yüklüyo software update yapınca eskisinin üstüne yüklüyo ama bende hata aldım olucağını tahmin etmemiştim bi deniyim hemen :) :)

efsane123

efsane123

Üye
    Konu Sahibi
tuhaf değil ya refurbish yaparsan en baştan yazılım yüklüyo software update yapınca eskisinin üstüne yüklüyo ama bende hata aldım olucağını tahmin etmemiştim bi deniyim hemen :) :)
dene bencede bende işe yaradı :)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Navifirm falan diyorlar onla sanırım.

efsane123

efsane123

Üye
    Konu Sahibi
1. Nemesis programını indirip kuruyoruz.
2. Nemesis kurduktan sonra çalıştırın. Not kesinlikle arka planda nokiasuite/pcsuite açık olmayacak açıksa görev yöneticisinden kapatın.
3. Nemesis programının sağ üst köşesinde mercek butonuna tıklayın.
4. Sol üst tarafta Phone info butonu var tıklayın.
5.1 Sağ tarafta Read butonuna basıyoruz,
5.2 Hemen üstünde Product code: yazan yere TR kodu (
059D576) yazıyoruz,
5.3 Hemen yanındaki Enable kutucuğunu işaretleyin,
5.4 Aşağı sağda bulunan Write butonuna tıklayın.

Şimdi en altta durum çubuğunun ortalarında DONE (başarılı) yazacak işlem tamam. Artık Nokiasuite ile güncelle gitsin, Artık TR yükler inşallah.

TR Kodlar N8 için
059D576 RM-596 Country Variant Turkey TR V1 DARK GREY
059D956 RM-596 Country Variant Turkey TR V1 GREEN_COLOR
059D9S5 RM-596 Country Variant Turkey TR V1 ORANGE_COLOR
059D9S7 RM-596 Country Variant Turkey TR V1 BLUE_COLOR
0599764 RM-596 euro2_dg_turkey
0599821 RM-596 euro2_wh_turkey
0599843 RM-596 euro2_gr_turkey
0599895 RM-596 euro2_blu_turkey

denedim ürün kodu degişmedi

WebStyle

WebStyle

Üye
Dayanamadım N8'e orjinal belle'yi az önce yükledim. Cihazım siyah olduğu için Euro2 dg indirip flashladım. Birde format attım mis gibi oldu.. Cihazınızın rengi siyah ise Euro 2 dg'yi indirip flashlayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt