C7 ORJİNAL BELLE navifirm 'den indiren ARKADAŞLAR YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
C7 ORJİNAL BELLE navifirm 'den indiren ARKADAŞLAR YARDIM
9 dosya olarak indirmeye başladım. orjinal resim,müzik içeren 225mb lık hafıza dosyasınıda indirmek istedim ancak 225 mb kısım indikten sonra %100 indirildi oranı da gelmesine rağmen indirmeye devam etti ve 500mb ulaşınca iptal etmek zorunda kaldım. kotalı internet kullanıyorum sonu gelmez mi acaba korkusuyla devam ettirmek istemedim :D bilgisi olan var mı?

dhampir57

dhampir57

Üye
Bende aynı sorunu yaşadım. Belki dosya fazladır diye bekledim. 1.5 gb boyuta ulaşınca iptal etmek zorunda kaldım :)

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
hangi sürümle denedin ben navifirm 1.6 ile bu sorunu yaşadım sen:hmmm

dhampir57

dhampir57

Üye
1.6 ve 1.5 ikisindede aynı sorunu yaşadım. Allahtan internetim kotasız. Sorun olmadı yani. İndirmemeni tavsiye ediyorum :)

mutlu8890

Üye
ben sabrettim bekledim dosya indi. Boyutu: 2.27 GB

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
peki flashladın mı sorun çıktı mı :aman2:

aleranol

aleranol

Üye
evet bende indiriyom ama uçuk yaptım yaaa :S

painkler

Üye
Beyler bazı sürümlerde 8-9 dosya bazısında 15-16 tane dosya var türkiye için acaba hangisini indiremeliyiz?

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
2.27 GB ne ya. c6-01 için oviden 300 küsur mbdi. Farka bak O.o

aleranol

aleranol

Üye
bencede yuh ya benimki 550 mb felan zaten rom a yazılmayacakmı bunlar? rom ne kadar ki? 1gb rom ne 2.27 si anlamadım :cigara:

painkler

Üye
toplamda kaç tane dosya inmesi lazım arkadaşlar

aleranol

aleranol

Üye
euro2 turkey charcoal black olanda 9 diğerlerini bilmiyom. ama bu daha az kota yakar :D

aleranol

aleranol

Üye
DÜZELTİYORUM BENDE DE sonuncu bayağı uçtu 230 felanken 400 e çıktı iptal ettim napim kota var bizde. sonuncu olmasada olur gibime geliyor. şimdi deniyorum söylerim

----------Eklendi @ 19:46:18 ---------- Yazıldı @ 19:45:06 ----------

biraz karışık ya lanet olsun iyiki bi belle çıktı geberdik ya:off:

devil____boy

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sorun çözüldü navifirmi açtığımızda 8 dosya seçili olarak geliyor en altta ki 225 mb olarak görünen hafıza dosyası oluyor yani orjinal resim-müzik vs isterseniz onuda indirebilirsiniz ancak 225 mb olarak görünmesine rağmen bir arkadaş indirmiş toplam 2.27 gb oluyor yani sonu var merak etmeyin :)

mutlu8890

Üye
peki flashladın mı sorun çıktı mı :aman2:

Flashladım sorun çıkmadı. ama kotalıysan indirmeni tavsiye etmiyorum. zira indirirken sanırsam yoğunluktan 2 defa kesilip baştan başladı. indireceksen internet download manager kullan devam ettirebilmek için. bende navifirmden kesilip durdu en son internet download manager ile indirdim.
indirmek için :
eğer benim gibi idm ile indirirseniz indirdikten sonra dosya adındaki 75DA6C9F_ kısmını silmeyi unutmayın. Dosya adı RM-675_M008.25.emmc.fpsx şeklinde olacak.

bencede yuh ya benimki 550 mb felan zaten rom a yazılmayacakmı bunlar? rom ne kadar ki? 1gb rom ne 2.27 si anlamadım :cigara:
yok hocam bu dosya doğrudan telefonun e: hafızasına yazılıyor. içinde multimedia dosyaları nokia suite kurulum paketi filan var.

yıldız43

Üye
navifirm dennasıl indiriyoruz teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt