Symbian Belle s60v5 tede kullanılabilecekmi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmet818

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Belle s60v5 tede kullanılabilecekmi?
symbian belle, s60v5 telefonlardada kullanılabilecekmi? kullanabileceksek tahmini ne zamana kadar güncelleme gelir._

Gökmen Gökhan

Üye
S60v5 'e Belle qüncellemesi qelmeyecek symbian^3 için sadece

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Hayır gelmez

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Gülmeyecem :D

_RYUK_

_RYUK_

Üye
bende gülmeyecem :):):)

haqanguven

haqanguven

Üye
gelmez ama secenekler, cikis yerine simgelr gelebilir... Cnkù cok talep var

devil1903

devil1903

Üye
Gelecekmiş, Elimizdeki telefon açılmadan hafıza dolu uyarısı verip reset atacakmış. Bizde eski işletim sistemi olan s60v5'e geçemeyip elimizdeki telefonları çöpe atacakmışız!

Bu şekilde kabul ederseniz Belle'li yapar elinizdeki telefonları symbian amcamız.

anılbaran

anılbaran

Üye
:vur: dilimde tüy bitti.

0yLesineBiri

0yLesineBiri

Üye
symbian belle telefonlara ne gelecek o zaman ? Her sürüm bir başka sürümün işletim sistemini kullanmaya kalkarsa en son sürüm ortada kalır ; )

sm3

sm3

Üye
gelmez bikere belle multitouch desteklio hangi s60v5 hangi telefonlarinda multitouch car allah askina hemde hic güncelleme beklemeyin cooook zor s60v5lere günc. Gelmeeeeeeez
dua edin gelsin.

HAKAN.TN

HAKAN.TN

Üye
:vur: dilimde tüy bitti.

Çok haklısın kardeşim ama .......

----------Eklendi @ 22:17:43 ---------- Yazıldı @ 22:11:16 ----------

gelmez bikere belle multitouch desteklio hangi s60v5 hangi telefonlarinda multitouch car allah askina hemde hic güncelleme beklemeyin cooook zor s60v5lere günc. Gelmeeeeeeez
dua edin gelsin.

Multitouch olması için kapasitif ekran olması lazım ama s60v5 lerin ekranları Rezistif (yani temelde dokunmatikten ziyade bastırmatik!!!!!!) ve 128MB lık muazzam Ram kapasitesi!!!! of offffff

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
dua edin gelsin.

5230 kullanıyorum ve multitouch var. bilip bilmeden konuşanlara gıcık oluyorum.

HAKAN.TN

HAKAN.TN

Üye
5230 kullanıyorum ve multitouch var. bilip bilmeden konuşanlara gıcık oluyorum.

Nasıl oluyor bu biraz açıklarmısın teknik olarak mümkün değil de ondan sordum. Hiç bir REZİSTİF ekranda çoklu dokunmatik olamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt