c7 belle nokıa suitte arkadaşlar güncelliyom nokıa sonunda ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
metyuu

metyuu

Üye
bendede göründü ama sızma belle var c7 de sızma belleli güncelleyen varmı suitten

qwerty5757

qwerty5757

Üye
Ya beyler bana geldi c6-01 için nokia suite'den güncelle dedim yazılım güncellemesini yüklemeye hazırlanıyor diyor 2 dakikadır öylece bekliyo normal mi acaba :)
kardeşim bak şimdi
suite yi kapat komple. Sonra tekrar aç telefonunu da tekrardan tak gelir.

erhan_x

Üye
heher sonunda bende belleycem

qwerty5757

qwerty5757

Üye
bendede göründü ama sızma belle var c7 de sızma belleli güncelleyen varmı suitten
bende sızıntı belle varken yükledim ama demek istediğim o deil. Suite den belle güncellemesini yaptıktan sonra Güncelleme sayfasına anna geliyormuş tekrar dan böle bişey oldu mu sizde ?

erhan_x

Üye
güncellemeye 30 dk var ozman bakarım

metyuu

metyuu

Üye
bende sızıntı belle varken yükledim ama demek istediğim o deil. Suite den belle güncellemesini yaptıktan sonra Güncelleme sayfasına anna geliyormuş tekrar dan böle bişey oldu mu sizde ?

ben daha güncellemedim

mutlu8890

Üye
arkadaşlar güncelleyenlerden biri ürün kodunu yazabilirmi. 50 kere telefonuda nokia suite ıda kapatıp açtım hatta nokia suite ı kaldırıp baştan kurdum. hala güncelleme yok. veya navifirm den hangi ürün kodlu olanı indireceğimi biri söylesin. benim ürün kodum navifirmde yok.

ravenas

ravenas

Üye
kardeşim bak şimdi
suite yi kapat komple. Sonra tekrar aç telefonunu da tekrardan tak gelir.
Valla hala bekliyor yaptım kapattım açtım tekrardan taktım hazırlanıyor diyor usb bağlantısı etkin dedi ileri dedim bekliyo şuan

mutlu8890

Üye
ürün koduna gerek kalmadı benimkide şu an navifirm e geldi

metyuu

metyuu

Üye
benim ürün kodu 059B5G8

mutlu8890

Üye
benim ürün kodumda aynısı ama suite hala bulamadı. navifirm e 10-15 dk önce geldi

fuzzzuli

Üye
telefondan bakınca tüm uygulamalar güncel diyor görmesi gerekmez miydi?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar sanırım kodlara göre upload ediyor nokia.

qwerty5757

qwerty5757

Üye
arkadaşlar şuan güncelleme bitti sayılır yalnız bi sorun var. ana ekran açıldı yüklemeye hazırlanıyor diye bi yazı çıktı orda bekliyo yaklaşık 4dk dır. Bir ilerleme de yok. Böyle bi sorun yaşayan varmı ?

canavar264

canavar264

Üye
telefondan buluyor ama pc den güncelleyin şekilnde yazıyor.

----------Eklendi @ 13:59:02 ---------- Yazıldı @ 13:58:14 ----------

arkadaşlar şuan güncelleme bitti sayılır yalnız bi sorun var. ana ekran açıldı yüklemeye hazırlanıyor diye bi yazı çıktı orda bekliyo yaklaşık 4dk dır. Bir ilerleme de yok. Böyle bi sorun yaşayan varmı ?

şu an bende aynı yerdeyim ve bekliyorum..

qwerty5757

qwerty5757

Üye
kardeşim hiç bekleme istersen ben kapattım o ekranı. söktüm telefonubişey olmadı.

Re13eL

Re13eL

Üye
belle yükledikte şimdi tekrar telefonu hackleyip efect atma işi felan var :)

Quaresma53

Quaresma53

Üye
bende göremyorum şuanda ne iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt