Arkadaşım versiyon farkı olabilir mi sendeki navi1.6
Navi 1.6 dan iniyor arkadaşlar, diğer navi sürümlerini denemedim

Tamam indirdim 1.6 ile gördü sıkıntı 1.5 te imiş.Birşey farkeder mi sonuçta dosyalar orada indir 1.6 yı sende
şuan indiriyorum dostum, istersen clear cash yap tekrar deneBende de 1.6 var ama 059d576 n8 için gözükmüyor![]()
şuan indiriyorum dostum, istersen clear cash yap tekrar dene
Navi 1.6'yı tekrar indirip dene istersen4. defa clear local cache yapıyorum bakalım bu sefer görünecek mi
üçüde aynı, istersen dosya boyutlarına bir bakŞuan 3dk oldu n8 için belle varyantlarını indiriyor 4mb oldu halen iniyor bakalım bu sefer görünecek galiba daha önce 1,5mb falandı dosyaların listesi ve 4,36mb oldu liste ve 059d576 göründü sonunda
Yalnız 3 tane 059d576 çıktı![]()
Arkadaş ürün koduna göre (upload ediyor) yüklüyor nokia senin ürün koduna sıra gelmemiştir benim gibi.benim telefonum görmüyor güncellemeyi nedeni ne olabilir acaba :S
Dostum bilgisayarı kapat aç güncelleme gözükür olmadı xp kullanıyorsan documents and settings\all user\Application Data\Nokia\Nokia Suite\NOSSU2\variants\Products\rm-596 klasörüne gir içindekileri sil öyle yenide başlat.ürün kodum rm 059d576 konuyu açan kişiye gelmiş aynı kod bana neden gelmedi :S

Bakıyorum 1 dk. baktım gözüküyor gelmiş. Suietde görünmüyorsa arkadaşın flash ile yüklemiş olabilir mi?ürün kodum rm 059d576 konuyu açan kişiye gelmiş aynı kod bana neden gelmedi :S