• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

arkadaşlar bi müzik var bulabilirmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

erdem_86

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bi müzik var bulabilirmisiniz
arkadaşlar romans adlı bir müzik var bu müziğin tamamını bulabilirmisiniz (yani sözlü olanını) hatırlamayanlar için müzik şu şimdiden herkese teşekkürler...

Exalans

Exalans

Üye
ben bunun sözlü olanını hiç duymadım

erdem_86

Üye
    Konu Sahibi
var kardeş sözlü olanı ama bir türlü bulamıyorum...

Exalans

Exalans

Üye
lime wire bi dene derim olsada sanırım amatördür özgün müzik tarzında geçer sanırım

erdem_86

Üye
    Konu Sahibi
orda da denedim ama çıkmıyo be kardeş belki başka arkadaşlar bulup eklerler buraya.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
İlk defa duydum müziği maalesef yardımcı olamayacam :(

erdem_86

Üye
    Konu Sahibi
canın sağolsun kardeş...

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
bakıyım bi belki bıilirim ;)

mAd_girL

mAd_girL

Üye
arkadaşlarım bi müzik vardı çok güzeldi bi kere survivorda dinledim bi kere show tv haberde fon müziğiydi ( iki kere dinlemeyle mi güzle buldun diosanız önceleri serviste calardı ) böyle başında adam franszıca gibi konuşyo ( telafuzdan öyle diyom yoksa ne bileyim fransızcamı ) ardından kaıdn sölüo nay nıy nıy nıy nıı nıy nııyy nınını tam yaz şarkısıı valla sanki tell me why mı diyo tell me one mı anlayamadım ama böyle bişiler :ıslık yaa bilin nütfeennn :( :agla:agla

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
arkadaşlarım bi müzik vardı çok güzeldi bi kere survivorda dinledim bi kere show tv haberde fon müziğiydi ( iki kere dinlemeyle mi güzle buldun diosanız önceleri serviste calardı ) böyle başında adam franszıca gibi konuşyo ( telafuzdan öyle diyom yoksa ne bileyim fransızcamı ) ardından kaıdn sölüo nay nıy nıy nıy nıı nıy nııyy nınını tam yaz şarkısıı valla sanki tell me why mı diyo tell me one mı anlayamadım ama böyle bişiler :ıslık yaa bilin nütfeennn :( :agla:agla

arkadasım müzik bumu yanlız bu remixli hali supermode_tell me why

mAd_girL

mAd_girL

Üye
çooooooooooook teşekkür ederim yardım ettiğin için ama bu değil :agla

POWER

POWER

Üye
MAd senin için şarkıyı ararken şok güzel bi parça buldum "tell me why".Belki aradığın deil ama çok güsel...
[yt]nzLZ32kZT5M[/yt]

mAd_girL

mAd_girL

Üye
ayy teşekkür ederim çok saolun ve çok varolun :) ama bu da değil hem ben tell me why diyorum ama ne tell me why ne tell me one olmayabilir yani boş yere zahmet etmeyin tekrar teşekkürler ;) şarkıda güzelmiş ayrıca :agla

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
birazdaha acıklık getırısen bulurz sarkıyı

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
buarada sarkı yenımı

mAd_girL

mAd_girL

Üye
valla hiç bilmioyrum bi kaç 5-10 kez dinledim yeni değil 1 yıl vardır daha öncesini bilmem ama çok güzeeeeeeeeeelll :(( çok güzel olan şarkıları arasak belki buluruz ( yani imkansız sanırım :) )

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
üzülme kardesım bende 6000tane mp3 var kesın vardır ıcınde buluruz belkı

mAd_girL

mAd_girL

Üye
ya boş yere zahmet etme :) naynıy nıyla bulunacak bişey değil :)))

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
yardım edebılecegımız baska bısı varsa sole

mAd_girL

mAd_girL

Üye
yok teşekkür ederim başka yok :lol

Üst Alt