iştahımın kaçtığı o an

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
iştahımın kaçtığı o an
Havaların durumu ortada..Dikkat etmeyenlerin vay haline.Tıpkı annemin halasının oğlunun...... :)
neyse kısa keseyim.Amcam markete giderken düş ve kalçasını kır.Hastaneye almışlar.Sırayla birileri kalıyormuş yanında ve bilin ne oldu..Evet benden bir günlüğüne rica ettiler ve tabiki kıramadım..Devlet hastanesine yatırmışlar..Bi gün önceden tüm hazırlığımı yaptım..Sıkılmayım diye bi sürü film attım laptobuma...Neyse gittim oraya.her şey sıradan gidiyorduki tuhaf bir ses duydum önceliklee..Yok artık dedim.Sindirmeye çalışırken bu durumu yan yataktaki amca burnunu temizlemeye başladı..Tam bayılacaktımki kaçtım odadan.Öğle yemeği saati geldi amcaya yemeğini yedirdim falan neyse tam iştahla ben yemeğe oturacakken amca içindeki tüm balgamı bir anda dışarı atıverddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
Kusura bakmayın ama içimdekileri sölemek beni kötü biri yapıyosa evet ben kötüyüm.HEm de çok kötü.Be amca sen ne iğrenç birisin yaaa...Ayıp ayıp utan kendinden...

Hasan

Üye
:vur:

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
tamam biliyorum çok kötü biriyim :(

tempestshine

tempestshine

Üye
:oha:

MAFİA.

MAFİA.

Üye
Amca da gelip bu yazıyı okuyacak,yaptığından utanıp ders alıcak tabi o arada tekrardan içini dışarı dökmez ise.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
belki amca o içindekileri(balgam vs)dışarı dökmese maazallah:nazar:.
Adı üstünde hasta işte:d:
ve tabi ki midemizi kaldırmaya da gerek yoktu yani bunu anlatarak :D

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı, OttomaN TigeR ve SHS
SHS

SHS

Üye
kusucammm şimdiiii :megafon:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Astrosman

Astrosman

Üye
Insanlık halidir diyecem ama... :ehe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:hmmmAdam hastaymış olacak o kadar...

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
bilincinin yerinde olduğu gerçeğini de hatırlatmak isterim..Hadi kendinde olmasa her türlü ifrazatı kaldırılabilir ki benim işim sağlık zaten bundan da gocunmam amaaa onun yaptığı kendini bilmezlik,hadsizlik,saygısızlık...
Kimsenin midesini bulandırmaya hakkı yok..

Anıl Umut

Emekli Yönetici
bilincinin yerinde olduğu gerçeğini de hatırlatmak isterim..Hadi kendinde olmasa her türlü ifrazatı kaldırılabilir ki benim işim sağlık zaten bundan da gocunmam amaaa onun yaptığı kendini bilmezlik,hadsizlik,saygısızlık...
Fişini çekseydin amcanın :D

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

Revengeful

Emekli Yönetici
Edvird'in dedesini bulduk Anil :D

• Beğen
Tepkiler: Anıl Umut
Emrgncy

Emrgncy

Üye
:oha:

----------Eklendi @ 17:45:35 ---------- Yazıldı @ 17:44:54 ----------

:sahan: :birak:

TheCower

TheCower

Üye
Hoşgörülü olmalısınız :) tabi o da bir yere kadardır

__xXx__

__xXx__

Üye
ablacan seninde şin zor be

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Amcaya , benim selamımı mutlaka ilet Esra :)
Tamam mı ? :D

CarpeDiemm19o5

CarpeDiemm19o5

Üye
:sır:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Senin yanında yapmış olması hoş görülecek bir tavır değil elbette, bu durumda sana katılıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt