fatih projesi niye yetişmedi...?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erdemli12

erdemli12

Üye
    Konu Sahibi
fatih projesi niye yetişmedi...?
toplumda tablet ve akıllı tahta sistemi olarak bilinen türkiyede sadece 50 okula verilen(ve ben 50 okuldan birindeyim) ve 2. döneme yetiştirmesi beklenen proje tam olarak hazır değil ..okulumuzda 3 tane 9.sınıf war ve bunların 2 tanesi verildi yetkililerden bir an önce projeyi hızlandırmalarını istiyommmmmmmmmm:rica:

spy ghost

spy ghost

Üye
konu yanlış yerde ayrıca burda yetkili yok milli eğitime e-mail gönderiniz orda daha iyi ilgileneceklerdir.

enkazcı

Üye
ya arkadaş aynısı bizim okuldada var :d: ama bizimkine hiç gelmedi :d:
bu arada tam sizin sınıfı bulmuş nasıl bulmuşki :d:

Aege

Aege

Üye
istanbula,ankaraya tablet dağıtın bakalım.köylerde karda kışta çocuklar okula binbir zorlukla giderken.güya biz gelişmişiz biz moderniz imajı verecekler.eğitimde modernlik anlayışınız buysa hiç lafa gerek yok

• Beğen
Tepkiler: enkazcı
lolaman

lolaman

Üye
Bence Orta okul lise ve ünv. gidenlere verilmeli ama bunlar 9.sınıfa vereceklermiş sadece.

mstf_l

mstf_l

Üye
sanki verecekleri tablet bi işe yarayacakta verilmesini tartısıyoz

erdemli12

erdemli12

Üye
    Konu Sahibi
bahtsızım ama tabletler cok güzel ve akıllı tahta super (yan sıniftan gördüm) :(

Astrosman

Astrosman

Üye
istanbula,ankaraya tablet dağıtın bakalım.köylerde karda kışta çocuklar okula binbir zorlukla giderken.güya biz gelişmişiz biz moderniz imajı verecekler.eğitimde modernlik anlayışınız buysa hiç lafa gerek yok

kasabadan ilçeye kara kışta okula gidenlerdenim ben.....

uran22

Üye
ya ne yapacaksın tableti akıllı tahtayı arapça öğren git namaz kıl dindar bir nesil ol (!)

• Beğen
Tepkiler: enkazcı
erdemli12

erdemli12

Üye
    Konu Sahibi
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bence Orta okul lise ve ünv. gidenlere verilmeli ama bunlar 9.sınıfa vereceklermiş sadece.

Pilot illerde sadece 9.sınıflara verilecek tabletler arkadaşlar. Büyük maliyetli ve zahmetli bir proje olduğu için, tablet ve akıllı tahtaların tüm öğrencilere ulaşması 4 yılı bulacak. Sizler tablet gelmediğinden yakınıyorsunuz ancak ben ikinci üniversitemi okuyorum. Benim zamanımda böyle bir şeyin lafı bile yoktu. Okulumuzda sadece müdürün odasında bilgisayar vardı. O günlerden bügünlere çok şey değişti. Gelecek nesiller adına sevinmemiz lazım. Gönül isterdi ki bizlerin zamanında da tabletle eğitim olsun, 5 kiloluk çantayla okula gidip gelmeseydik. Bu projeye bari siyasi olarak yaklaşmayın rica ediyorum.

erdemli12

erdemli12

Üye
    Konu Sahibi

Pilot illerde sadece 9.sınıflara verilecek tabletler arkadaşlar. Büyük maliyetli ve zahmetli bir proje olduğu için, tablet ve akıllı tahtaların tüm öğrencilere ulaşması 4 yılı bulacak. Sizler tablet gelmediğinden yakınıyorsunuz ancak ben ikinci üniversitemi okuyorum. Benim zamanımda böyle bir şeyin lafı bile yoktu. Okulumuzda sadece müdürün odasında bilgisayar vardı. O günlerden bügünlere çok şey değişti. Gelecek nesiller adına sevinmemiz lazım. Gönül isterdi ki bizlerin zamanında da tabletle eğitim olsun, 5 kiloluk çantayla okula gidip gelmeseydik. Bu projeye bari siyasi olarak yaklaşmayın rica ediyorum.

ewet yha siyasetı ve dini karıştırmayalım lütfen çekemeyen anten taksın:¿

spy ghost

spy ghost

Üye
ya ne yapacaksın tableti akıllı tahtayı arapça öğren git namaz kıl dindar bir nesil ol (!)
konuya öyle bir yerden girdinizki şaşırdım bu konuya bile siyaseti karıştırdınız yapmayınız lütfen

mstf_l

mstf_l

Üye

Ne yani tableti olan insan dindar olamaz mı namaz kılamaz mı

Ha siz bunu yapamıyorsanız tabiisorun yok o zaman ama herkesi kendiniz gibi görmeyin

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Üniversiteye gelmiyormuş. :D Gelse de projeksiyonlar kalksa :D

_RYUK_

_RYUK_

Üye
neden her yapılan böyle olumsuz eleştiriler alıyor taktır edileçek hiçbir şey yok mu ?

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Allah Allah kac ayliksiniz siz.bizim zamanimizda yoktu böyle seyler kiymetinizi bilin:ehe
yavas yavas dagitimda iste.d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt