Belle görünümlü spb shell

Sponsorlu Bağlantılar

faruk26kuraf

Üye
    Konu Sahibi
Belle görünümlü spb shell
YANLIZ SPB SHELL KURULUYSA KALDIR

Resimlerden de anlaşılacağı gibi spb symbian belle görselliği kazandırıyor. Kurulum oldukça basit. İndirdiğimiz dosyanın içindeki SPBMobileShell_S60_5_0_v_3_7_598.sis adlı dosyayı telefonumuza kuruyoruz. Ardından programı kapatıp.Dosya içndeki Sbp Shell klasörünü E:/ Others içine kopyalıyoruz (böyle bir başka dosyanız varsa siliniz ikonlar aksi halde üst üste binebilir) Ardından Symbian Belle by Az.set dosyasını E:/Data klasörüne atıyoruz ve telefonumuzdan Spb yi çalıştırıyoruz ordan Spb menüye ve Sbp menüdeki ayarlara giriyoruz sağ alt köşedeki tuşa basarak geri yükleme ayarlarna giriyoruz oradan E:/data ya girip Symbian Belle by Az.set dosyasını seçiyoruz 1-2dakika bekleyip ev ekranımızı düzenlenmiş bir biçimde görüyoruz. (Not Bazı uygulamaların ikonlarının görseleri değiştirildiği takdirde eski ikon görseline geri yükleme yapılmadıkça ulaşılamıyor. ) Bence çok kullanışlı ve görseli iyi bir çalışma olmuş.Videodaki her şey bire bir olmaktadır yalnız ev ekranı geçişleri sırasındaki farklı arka plan olayını çözemedim. Bağlantıların bulduğu sayfaya girmek için ekranda yukarı aşağı kaydırınız ev ekranınıza dönmek için aynı işlemi yapınız. Umarım memnun kalırsınız S6in bütün ANNA telefonlarında kullanılabilir C6 01 dE denenmiştir...
omer_01_01 arkadaşımızdan sonradan eklenen detaylar :
*******rompatcher programı olanlar tüm yamaları kapatsın sonra;************
SPBMobileShell_S60_5_0_v_3_7_598.sis adlı dosyayı telefonumuza kuruyoruz. Ardından programı kapatıp.Dosya içndeki Sbp Shell klasörünü E:/ Others içine kopyalıyoruz (böyle bir başka dosyanız varsa siliniz ikonlar aksi halde üst üste binebilir) Ardından Symbian Belle by Az.set dosyasını E:/Data klasörüne atıyoruz ve
******* "barra belle by az.jpg" dosyasını E:/images e atıyoruz daha sonra***************
telefonumuzdan Spb yi çalıştırıyoruz ordan Spb menüye ve Sbp menüdeki ayarlara giriyoruz sağ alt köşedeki tuşa basarak geri yükleme ayarlarna giriyoruz oradan E:/data ya girip Symbian Belle by Az.set dosyasını seçiyoruz 1-2dakika bekleyip ev ekranımızı düzenlenmiş bir biçimde görüyoruz.
Hala olmadıysa 2.yolu deneyin buyrun;
1) Öncelikle rompatcher programı olanlar tüm yamaları kapatsın sonra SPBMobileShell_S60_5_0_v_3_7_598.sis dosyasını yükleyin.
2) e:/others i açın indirmiş olduğunuz dosyadaki spb shell klasörünü oraya atın eğer öyle dosya varsa onu silin.
3) Symbian Belle by Az.set dosyasını E:/Data klasörüne atın.
4) E: / Private / 20028b16 dosyasını silin.
5) "barra belle by az.jpg" dosyasını E:/images e atıyoruz
6) Spb yi çalıştırın ordan Spb menüye ve Sbp menüdeki ayarlara girin sağ alt köşedeki tuşa basarak geri yükleme ayarlarna girin oradan E:/data ya girip Symbian Belle by Az.set dosyasını seçiyoruz 1-2dakika bekle olacaktır.

BURDAN İNDİR

LİNK YENİLENDİ HATA DÜZELLTİLDİ

• Beğen
Tepkiler: Tuba

İncİnat

İncİnat

Üye
c6 cılar için bir teselli en azından tesekkurler

cyber

cyber

Üye
:tşk:

----------Eklendi @ 10:08:19 ---------- Yazıldı @ 09:56:47 ----------

dosya bozuk diyor

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Teşekkürler.Ama kurmayacağım :D

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
C6-01 ' ciler için moral olur belki ama ben zaten Belle'liyim işimi görmez yinede TEŞEKKÜRLER :)

faruk26kuraf

Üye
    Konu Sahibi
ben kurdum cok güzel çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: S.E.C.R.E.T
cyber

cyber

Üye
sis kurulmuyor dosya bozuk diyor

TheMadness

TheMadness

Üye
shell e yükleyecekseniz android satio görünümü vs kurun. Böyle kötü oluyor.

faruk26kuraf

Üye
    Konu Sahibi
YANLIZ SPB SHELL KURULUYSA KALDIR

Resimlerden de anlaşılacağı gibi spb symbian belle görselliği kazandırıyor. Kurulum oldukça basit. İndirdiğimiz dosyanın içindeki SPBMobileShell_S60_5_0_v_3_7_598.sis adlı dosyayı telefonumuza kuruyoruz. Ardından programı kapatıp.Dosya içndeki Sbp Shell klasörünü E:/ Others içine kopyalıyoruz (böyle bir başka dosyanız varsa siliniz ikonlar aksi halde üst üste binebilir) Ardından Symbian Belle by Az.set dosyasını E:/Data klasörüne atıyoruz ve telefonumuzdan Spb yi çalıştırıyoruz ordan Spb menüye ve Sbp menüdeki ayarlara giriyoruz sağ alt köşedeki tuşa basarak geri yükleme ayarlarna giriyoruz oradan E:/data ya girip Symbian Belle by Az.set dosyasını seçiyoruz 1-2dakika bekleyip ev ekranımızı düzenlenmiş bir biçimde görüyoruz. (Not Bazı uygulamaların ikonlarının görseleri değiştirildiği takdirde eski ikon görseline geri yükleme yapılmadıkça ulaşılamıyor. ) Bence çok kullanışlı ve görseli iyi bir çalışma olmuş.Videodaki her şey bire bir olmaktadır yalnız ev ekranı geçişleri sırasındaki farklı arka plan olayını çözemedim. Bağlantıların bulduğu sayfaya girmek için ekranda yukarı aşağı kaydırınız ev ekranınıza dönmek için aynı işlemi yapınız. Umarım memnun kalırsınız S60V5 in bütün telefonlarında kullanılabilir C6 01 dE denenmiştir...
omer_01_01 arkadaşımızdan sonradan eklenen detaylar :
*******rompatcher programı olanlar tüm yamaları kapatsın sonra;************
SPBMobileShell_S60_5_0_v_3_7_598.sis adlı dosyayı telefonumuza kuruyoruz. Ardından programı kapatıp.Dosya içndeki Sbp Shell klasörünü E:/ Others içine kopyalıyoruz (böyle bir başka dosyanız varsa siliniz ikonlar aksi halde üst üste binebilir) Ardından Symbian Belle by Az.set dosyasını E:/Data klasörüne atıyoruz ve
******* "barra belle by az.jpg" dosyasını E:/images e atıyoruz daha sonra***************
telefonumuzdan Spb yi çalıştırıyoruz ordan Spb menüye ve Sbp menüdeki ayarlara giriyoruz sağ alt köşedeki tuşa basarak geri yükleme ayarlarna giriyoruz oradan E:/data ya girip Symbian Belle by Az.set dosyasını seçiyoruz 1-2dakika bekleyip ev ekranımızı düzenlenmiş bir biçimde görüyoruz.
Hala olmadıysa 2.yolu deneyin buyrun;
1) Öncelikle rompatcher programı olanlar tüm yamaları kapatsın sonra SPBMobileShell_S60_5_0_v_3_7_598.sis dosyasını yükleyin.
2) e:/others i açın indirmiş olduğunuz dosyadaki spb shell klasörünü oraya atın eğer öyle dosya varsa onu silin.
3) Symbian Belle by Az.set dosyasını E:/Data klasörüne atın.
4) E: / Private / 20028b16 dosyasını silin.
5) "barra belle by az.jpg" dosyasını E:/images e atıyoruz
6) Spb yi çalıştırın ordan Spb menüye ve Sbp menüdeki ayarlara girin sağ alt köşedeki tuşa basarak geri yükleme ayarlarna girin oradan E:/data ya girip Symbian Belle by Az.set dosyasını seçiyoruz 1-2dakika bekle olacaktır.

BURDAN İNDİR

[/QUOTE]

----------Eklendi @ 11:39:52 ---------- Yazıldı @ 11:35:51 ----------

Yanlıs lınk olmustu düzeltim su anda kuruluyor

serinaga

serinaga

Üye
Yaw arkadaşlar Spb'de arka plan resmini değiştirmek için hangi klasördeki hangi resmi değiştirmemiz gerek ???

cyber

cyber

Üye
sağol dostum ama kuramadım sorun bende herhalde

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Ben belleyi bekleyeceğim :)

ens_clk

Emeğine sağlık :tşk:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Çok teşekkürler.İş görür.

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
kardeş yükledim ama ekranın en altında çıkması gereken simgeler gelmedi.. ??? ..seçenek-ara-menü..bu sebeple ayarlarına gidemiyorum..bi yerde eksik bişey mi yaptım ki ..

----------Eklendi @ 19:32:03 ---------- Yazıldı @ 19:29:13 ----------

hadi bi yardım et bana :) çok güzel olmuştu ama alttaki simgeler yok :(

faruk26kuraf

Üye
    Konu Sahibi
kardeş yükledim ama ekranın en altında çıkması gereken simgeler gelmedi.. ??? ..seçenek-ara-menü..bu sebeple ayarlarına gidemiyorum..bi yerde eksik bişey mi yaptım ki ..

----------Eklendi @ 19:32:03 ---------- Yazıldı @ 19:29:13 ----------

hadi bi yardım et bana :) çok güzel olmuştu ama alttaki simgeler yok :(

hangı simgeler

----------Eklendi @ 21:39:00 ---------- Yazıldı @ 21:37:39 ----------

ayrıntılar açılklamada yazıyor kurulum türkçe

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
işaretl,i kısım çıkmıyor...

polluxea♪

polluxea♪

Üye