Sensation XE overclock yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
Sensation XE overclock yardım.
merhaba aslında 1.5 ghz çok iyi bir hız ancak sınırları zorlamayı severim bilen varsa söyleyebilir mi xe maximum kac ghz ye overclocklanıyor "1.5 ghz neyine yetmiyor" vb yorumlar yapacak arkadaslar yorumlarını kendine saklasın lütfen

fnldstntn

Üye
Bence 1.7 bülemedin maximum 1.8 ondan sonrası tehlikeli...ama bunlarda tehlikeli olabilir...aynı işlenci sensationda 1.2 olarak kullanılıyor yani faberika çıkuşı oc lu olabilir...

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
n8 vb lerde de öyle bildiğim kadarıyla n8 ile 701 aynı işlemciyi kullanıyor n8 680 mhz 701 1 ghz

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Telefon da hasar oluşabilir
Merak yüzünden telefondan olma :)

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
vazgectim ya :D caydırdınız beni :)

enaa_881

enaa_881

Üye
Bence 1.7 bülemedin maximum 1.8 ondan sonrası tehlikeli...ama bunlarda tehlikeli olabilir...aynı işlenci sensationda 1.2 olarak kullanılıyor yani faberika çıkuşı oc lu olabilir...
evet arkadaşın dediği doğru olabilir

navti

navti

Üye
ilk önce bir custom roma ihtiyacın var cyanogen mod sonra overclock kerneli bulup kuracaksın sonra cihaz overclock yapılabilir hale gelecek ama işlemci sensationla aynı fabrika çıkışı oc'lu olabilir oyuzden bence bulaşma okadar para çöpe gitmesin...

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
zaten nokia 700 ü çökerttim bir kere oc yüzünden bir daha overclock falan denemem

oqlahoma

Üye
yuh lan :D xe ye overclock işlemciyi yakarsın haaa

PriZm

PriZm

Üye
XE zaten kendisinden Fabrika çıkış overclocklu bir telefon.bence deneme bile.

hem üstelik 1.5 ghz dual core neyine yetmio? :D

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
:) sana saygım oldugu icin bir sey demeyecegim konuda yazmıstım neyine yetmiyo vb. ...

lolaman

lolaman

Üye
Aç gözlü herif :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt