Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sensation XE overclock yardım.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İncİnat
Üye
Konu Sahibi
Sensation XE overclock yardım.
merhaba aslında 1.5 ghz çok iyi bir hız ancak sınırları zorlamayı severim bilen varsa söyleyebilir mi xe maximum kac ghz ye overclocklanıyor "1.5 ghz neyine yetmiyor" vb yorumlar yapacak arkadaslar yorumlarını kendine saklasın lütfen
fnldstntn
Üye
Bence 1.7 bülemedin maximum 1.8 ondan sonrası tehlikeli...ama bunlarda tehlikeli olabilir...aynı işlenci sensationda 1.2 olarak kullanılıyor yani faberika çıkuşı oc lu olabilir...
İncİnat
Üye
Konu Sahibi
n8 vb lerde de öyle bildiğim kadarıyla n8 ile 701 aynı işlemciyi kullanıyor n8 680 mhz 701 1 ghz
Jomolocco
Üye
Telefon da hasar oluşabilir
Merak yüzünden telefondan olma
Bence 1.7 bülemedin maximum 1.8 ondan sonrası tehlikeli...ama bunlarda tehlikeli olabilir...aynı işlenci sensationda 1.2 olarak kullanılıyor yani faberika çıkuşı oc lu olabilir...
ilk önce bir custom roma ihtiyacın var cyanogen mod sonra overclock kerneli bulup kuracaksın sonra cihaz overclock yapılabilir hale gelecek ama işlemci sensationla aynı fabrika çıkışı oc'lu olabilir oyuzden bence bulaşma okadar para çöpe gitmesin...
İncİnat
Üye
Konu Sahibi
zaten nokia 700 ü çökerttim bir kere oc yüzünden bir daha overclock falan denemem
oqlahoma
Üye
yuh lan xe ye overclock işlemciyi yakarsın haaa
PriZm
Üye
XE zaten kendisinden Fabrika çıkış overclocklu bir telefon.bence deneme bile.
hem üstelik 1.5 ghz dual core neyine yetmio?
İncİnat
Üye
Konu Sahibi
sana saygım oldugu icin bir sey demeyecegim konuda yazmıstım neyine yetmiyo vb. ...