BeLLedeki YeniLikLer ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
n000k

n000k

Üye
Ben Anna'yı ßelleden hızlı buluyorum. Belki flashladığım için olmuş olabilir bilmiyorum ama en küçük takılmada kendini hemen resetliyor belle menü efektleri iyi ama takılıyo bazen Anna daha iyidi bence inş normal güncelleme gelidğinde bu hatalar olmaz :/ büyük ihtimal ben flashlanmış kullandığım içindir
flaşlama her zaman daha iyidir.. flaş çünkü teli tazeler..bu sorunun ya kullandığın cfw dendir yani bi problemi vardır.. ben senin problemine çünkü hiç rastlamadım.. yada yüklediğin bir uygulamadandır.. emin olki anna belle nin yanında el arabası gibi kalıyor..

----------Eklendi @ 21:24:11 ---------- Yazıldı @ 21:22:15 ----------

boşuna beklemeyin s3 için son güncelleme belle
evet.. 1 ghz teli olmayanlar boşuna beklemeyin belle dışındaki carla ve donna güncellemelerini.. belle içinde 1-2 versiyon daha çıkarırlar ondan sonra finish!!

TheMadness

TheMadness

Üye
belleye yavaş diyenler benim cfw yi denesinler. Cpu ve Gpu ayarlandı %100 çalışmaya göre.

cyber

cyber

Üye
belli olmaz carla gelebilir

n000k

n000k

Üye
MoonLife01

MoonLife01

Üye
nasıl gelcek? adamlar açıklama yaptı. carla 1 ghz ler için donna da çift gündendi çekirdeği olanlar için.. bizim tellere nasıl gelsin baba yaw!!!

Daha bellı deıgl bro carla gelebilir bizlere adamlar test aşamasında.

cyber

cyber

Üye
nokia uygulama oyun yelpazesini geniş tumak isteyeceği için ayrım yapmayabilir

LimePie

LimePie

Üye
İnşallah carla S^3lerde gelir ama gelmicek gibi duruyor...

sand_storm

sand_storm

Üye
evet simdiden carla sesleri duyulmaya basladi hayirli ugurlu olsun :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
belle gelmeden carla sesleri :islik nokıa gittikce sogutuyor bari tarihi net verse sıkıntı olmucak

fayzteck

fayzteck

Üye
Nokiadan gelicek güncellemenin içine tüküreyim.bu kadar insan hazır olan güncellemeyi bekliyor.adi herifler

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
c6mı seviyorum önceden nokıadan başka telefon düşünmezdim ama smdi degistirmem gerektiginde nokıaya 5. plana atacam heralde :pro:

55lim

Üye
yav konu dışı ama neden hard format atınca anna sürümü uçuyo

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
SilentOne

SilentOne

Üye
ya bi resmi belle gelsin zaten 1 ay sonra carla ile ilgili haberler gelir :D

yoIcu

yoIcu

Üye
Nokia Symbian Belle cihazımda kaç farklı giriş ekranı olabilir?Varsayılan olarak, telefonunuzda dört giriş ekranı vardır; iki tane de siz ekleyebilirsiniz.
Yeni bir giriş ekranı eklemek için Seçenekler > Yeni Giriş ekranı ekle seçeneklerini belirleyin. Giriş ekranını silmek için Seçenekler > Bu Giriş ekranı sil seçeneklerini belirleyin.

LinkinParkMania

LinkinParkMania

Üye
carla mıdır nedir yeni duydum ama onun gelmeside nokia nın bu hızıyla 6 yılı bulur :D

yoIcu

yoIcu

Üye
Wi-Fi açık ve bir erişim noktasına bağlı olduğunda Symbian Belle cihazımın güç tüketimi yüksek olursa ne yapmalıyım?Kablosuz LAN (Wi-Fi) güç tasarrufu ayarlarını kontrol etmek için Ayarlar>Bağlantı > Wi-Fi > Ayarlar seçeneğini belirleyin. İkinci ayarlar menüsü (sağ alttaki 3 yatay çizgi bulunan simge) yalnızca Wi-Fi açık olduğunda kullanılabilir. Devre dışı olması durumunda ayarı etkinleştirin.
Kesinlikle gerekli olmadığında Wi-Fi güç tasarrufunu devre dışı bırakmamanız önerilir, bu durumda tarayıcı çalışmaz. Sorunlar genellikle güç tasarrufu ile ilgilidir, bu nedenle Wi-Fi güç tasarrufunu devre dışı bırakma seçeneği mevcuttur. Sorunlar sıklıkla Wi-Fi Erişim Noktası satıcısının destek sayfalarında bulunan Wi-Fi Erişim Noktası ürün yazılımı güncellenerek giderilebilir.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşla carla gelene kdr n kdr androidcilere uyuz olsakta nokıa bu gdısle bizi androide itecek :)

n000k

n000k

Üye
arkadaşla carla gelene kdr n kdr androidcilere uyuz olsakta nokıa bu gdısle bizi androide itecek :)

itti bile..tabi herkesin görüşü farklı..ben hep desteklerdim nokiayı ama artik desteklemiyorum..gerçi hiçbir sistemi desteklemiyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt