güvenlik modülü hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
güvenlik modülü hatası
telefon bir kaç kere yaptı menü tuşuna basınca girmiyordu kapatıp açınca düzeliyordu az öncede güvenlik modülü hatası verdi yine bir şey açmak istediğimde hata genel hafıza dolu uyarısı verdi telefonu yeniden başlatınca düzeliyor acaba hack yaptığımdan kaynaklanabilirmi

cyber

cyber

Üye
olabilir hard çek

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
hack yapmadanda nasıl kullanılır bu telefon ya şimdi bütün her şeyi silip yeniden yüklüyecem bir sürü iş bilgisayarda yok hack yapmadan sertifikalayıp da yüklemem gerekiyor :(

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
hallettim biraz hack yapmadan kullanacam bakalım yine yapacakmı yapmazsa birdaha hack yapmıyacam

cyber

cyber

Üye
dene bi bakalım

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
yine yaptı ya menüye girmedi yine demekki hack le alakası yok neden yapıyor bunu peki anlayan biri yokmu

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Hacklemek zor mu ya ? c6-01 var bende hacklemeyi düşünüyorum.

TheMadness

TheMadness

Üye
cfw kur cardan. Hatta belle yükle gitsin

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
flas at bişeyi kalmaz :)

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
Hacklemek zor mu ya ? c6-01 var bende hacklemeyi düşünüyorum.

çok kolay arkadaşım forumda konu vardı aratırsan bulursun

----------Eklendi @ 20:56:07 ---------- Yazıldı @ 20:53:42 ----------

cfw kur cardan. Hatta belle yükle gitsin

teşekkür ederim ama yakında orjinal belle gelecek bukadar bekledim biraz daha beklerim

----------Eklendi @ 20:56:41 ---------- Yazıldı @ 20:56:07 ----------

flas at bişeyi kalmaz :)

onuda denedim arkadaşım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Geçmiş olsun şeref abi biraz daha sabret belki belle ile düzelir inşallah.

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
Geçmiş olsun şeref abi biraz daha sabret belki belle ile düzelir inşallah.

teşekkür ederim kardeşim başka çarem yok gibi görünüyor az önce naviden baktım belle görünüyor ama dosyalar yok neden acaba hazırsa neden bekletiyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

teşekkür ederim kardeşim başka çarem yok gibi görünüyor az önce naviden baktım belle görünüyor ama dosyalar yok neden acaba hazırsa neden bekletiyor

Vardır bi bildikleri abi kontrol ettim Variant hala gözükmüyor. Aslında normal bize zaten hep geç geliyor.

hakan_710

hakan_710

Üye
sorun donanımsal da olabilir belle yi bekleyin düzelmezse servise gidin. arkadaşımin telefonu da kendi kendine usb hatası veriyodu yazılımla düzeltemedik. Serviste parça değiştirdiler. Ayrıca bugüne kadar telefonlarımı aldığım ilk gün hack yaptım ve sorun yaşamadım. Umarım sorununuz kısa sürede hallolur.

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
sorun donanımsal da olabilir belle yi bekleyin düzelmezse servise gidin. arkadaşımin telefonu da kendi kendine usb hatası veriyodu yazılımla düzeltemedik. Serviste parça değiştirdiler. Ayrıca bugüne kadar telefonlarımı aldığım ilk gün hack yaptım ve sorun yaşamadım. Umarım sorununuz kısa sürede hallolur.

teşekkür ederim inşallah belle ile düzelirde birde servisle uğraşmam

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

çok kolay arkadaşım forumda konu vardı aratırsan bulursun

----------Eklendi @ 20:56:07 ---------- Yazıldı @ 20:53:42 ----------

teşekkür ederim ama yakında orjinal belle gelecek bukadar bekledim biraz daha beklerim

----------Eklendi @ 20:56:41 ---------- Yazıldı @ 20:56:07 ----------

onuda denedim arkadaşım

Flash olmadıysa bilmiyorum...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yüklediğiniz bir programdan da kaynaklanıyor olabilir? neler yüklü yazabilir misiniz

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
yüklediğiniz bir programdan da kaynaklanıyor olabilir? neler yüklü yazabilir misiniz

Opera, nimbuz, fmobil, juko spot, battery monütör, ram blow, accuwahter, x-pore, x-clear, bt file manager, play to, free signer, camera pro, büyük ekran, python, hackit, rom patcher+, unit converter, win rar, youtube, youtube dowloand bunlar yüklü

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
nimbuzz ve fmobi ram canavarı uygulamalardır ilk etapta nimbuzz i kaldıralım.fmobiyi de 2.50 sürümüne güncelleyelim forumda konusu var.son oralar rom patcherdan şüpheliyim. Patchleri geri alıp rom patcher uygulamasını kaldırılalim.hack bende de sorun çıkartmışti çünkü.bu şekilde problem olmaz Umarım bir deneyin siz.

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
nimbuzz ve fmobi ram canavarı uygulamalardır ilk etapta nimbuzz i kaldıralım.fmobiyi de 2.50 sürümüne güncelleyelim forumda konusu var.son oralar rom patcherdan şüpheliyim. Patchleri geri alıp rom patcher uygulamasını kaldırılalim.hack bende de sorun çıkartmışti çünkü.bu şekilde problem olmaz Umarım bir deneyin siz.

nimbuz duruyor fmobi 2.50 yaptım ayrıca hack ve rom patcher yüklemeden kullandım yine donma yapmıştı baktım donuyor bende ikisini tekrardan yükledim sorunu çözdüm galba ram blow ile ram boşaltma yaptıktan sonra x-clear ile temizlik yapmıştım heralde kapalı uygulamaların dosyalarını atık dosya gördü şu anda kilitlenme yapmıyor bakalım bir iki gün kullanayım bu şekilde olumlu veya olumsuz bir şey olursa yazarım her şey için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt