hayırlı olsun n8 Belle 111.30.609 navifirmde

Sponsorlu Bağlantılar

Raskoln

Raskoln

Üye
sağı soluyla oynanmamış tertemiz bir yazılım takılmadan baştan sona flash attı telefona oldukça hızlandı telefon dil problemi olmayanlar ve belirsiz bi süre beklemek istemeyenler yüklesinler.

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Hiç yükleyen yokmu birde türkçemi yorum yokmu beyler

Öğlen yükledim o zamandan beri kullanıyorum eksik birşey görmedim modifiye edilen yazılımlarda hep bir sorunla karşılaşmıştım birşeyler çalışmıyordu bunda herşey çalışıyor sonuçta orjinal yazılım,Türkçe yok ben İngilizce kullanıyorum Türkçe yazılım çıkana kadar buna devam..

sand_storm

sand_storm

Üye
ben az önce yükledim n8 ime. çok hızlı olmuş herşey orjinal şekilde.dil ingilizce ama olsun türkçe çıkana kadar böyle devam

hakan_710

hakan_710

Üye
TheMadness

TheMadness

Üye
ben az önce yükledim n8 ime. çok hızlı olmuş herşey orjinal şekilde.dil ingilizce ama olsun türkçe çıkana kadar böyle devam

Sızıntıyla aynı :D boşuna yüklemişsiniz. 111.030.0609 sızıntısıyla aynı.

sand_storm

sand_storm

Üye
tamam ama sizintilerde problemler oluyordu. Ben en son sizinti belle yukledigimde youtube downloaderden kuzey guney dizisinin bolumunu indirmistim ve izlerken zirt pirt genel: hafiza dolu deyip videoyu kapatiyordu ama bu sabah yukledigim orjinal bellede boyle bir sorunla karsilasmadim

----------Eklendi @ 11:18:24 ---------- Yazıldı @ 11:16:24 ----------

Katılıyorum boşa yüklemişsiniz aylardır sabrettik 2 gün daha sabredemediniz mi? :)

olsun ya kimbilir ne zaman gelir.gelirsede basa sarar tekrar yukleriz:)))

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
tamam ama sizintilerde problemler oluyordu. Ben en son sizinti belle yukledigimde youtube downloaderden kuzey guney dizisinin bolumunu indirmistim ve izlerken zirt pirt genel: hafiza dolu deyip videoyu kapatiyordu ama bu sabah yukledigim orjinal bellede boyle bir sorunla karsilasmadim

----------Eklendi @ 11:18:24 ---------- Yazıldı @ 11:16:24 ----------

olsun ya kimbilir ne zaman gelir.gelirsede basa sarar tekrar yukleriz:)))

Ne biliyim şurda 3-5 gün için kendinizi yordunuz yazık :)

kocak04

Üye
Arkadaşlar biri bu sızıntı belleyi nasıl yükleyiceğimi anlatabilirmi?

servet27027

Üye
sızıntıyı yükleyip ne yapacan kardeş 8 şubatta kesin gelir diyorlar beklemeye bekledin biraz daha bekle biz yaklaşık 4,5 aydır belle kullanıyoruz zaten sızıntı olanlardan sen beklemişsin bekle bari biraz daha bizi fazla heyecanlandırmıyor gelip gelmemesi annacılara göre heyecanlandırmıyor yanlış anlaşılmasın :)

kocak04

Üye
doğru söylüyosun..

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
yukleyen arkadaslar nasil olmus guzel mi? Sizintilardan farki ne we getirisi artisi ne yorumlayalim lutfn

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Nokia C6-01 içinde gelsin artık şu belle ya

vcihan

vcihan

Üye
ben bir kaç saat kullandım .görsellik yok gayet sade olmuş.tema efectleri sade.bana şarzı uzun süreli gibi geldi.rompacther çalışmadığı için bir çok uygulamayı kullanamadım.tekrar hacklı bellelere döndüm

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Arkadaşlar bi arkadaş navideki bellenin linklerini vermiş o dark gray diye biliyorum benm tel silver white flashlasam sorun olur mu?

gfb_10

Üye
arkadaşlar ben naviden bakıomö ama bişey çıkmıo neden acaba

realplayer2

realplayer2

Üye
kaldirildi cunku

Üst Alt