arkadaslar bi bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bi bakın
arkadaslar mayıs ayında aldığım c7 cihazımın yaklaşık 2 ay önce mandal tuş kilidi arızalandı ve servise verdik. Ana kart değişimi yapıldı yaklaşık bir ayda geldi.. Bazı ufak tefek hata vardı Ama maxicep forumlardan hallettik. Yalnız bugün yasaltakip ten bi mesaj geldi. Falanca ımeı numaralı telefonunuz kayıtdışıdır satın aldığınız yerle görüşün.. Cihazım iki yıl kvk garantili. Acaba ne yapmak lazım? Daha öncede başka bi cihazda yaşamıştım böyle bi sorun. Ve karta sabitlediler cihazı. Başka sim takınca çalışmıyordu. Ki şu an cihaz boş boş yatıyo. C7 imde böyle mi olacak? Satamayacam mi yani? Haliyle hak verin 9 ayda gelmedik kalmadı başıma.. Şimdiden tsk ederim. Yorumlarınızı bekliyorum

sekinardi

sekinardi

Üye
Garanti belgesi sağlam duruyorsa götür servise böyle böyle oluyo dersin onlar belki Imei kodunu değiştirebilirler..Farklı alternatiflerde vardırda şuan aklıma gelmedi..

_ardaa

_ardaa

Üye
Benim bildiğim o tür durumlarda servis hallediyor senin birşey yapmana gerek yok tabi yinede emin olman için servisi arayıp sor daha sağlıklı olur.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
imei çok dert birşey ver garantiye mecbur yapacaklar ya imei ni kaydedecekler yada telefon değişimi olur mu öyle aynı numaraya sabitle sonra kalsın öyle olmaz bence

cyber

cyber

Üye
ben garanti karışmıyo diye biliyorm

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
    Konu Sahibi
imei çok dert birşey ver garantiye mecbur yapacaklar ya imei ni kaydedecekler yada telefon değişimi olur mu öyle aynı numaraya sabitle sonra kalsın öyle olmaz bence

kardesm dogru soluyosun ole olmaması lazm. ama bı kac sene once aynı durumdan dolayı samsung cıhazımı telefona sabıtledıler ve yalnızca benım sım kartı calıstıyordu.. cıhazı dgıstırınce kaldı ole dımdızlak. yatıyo ewde..
kvk servısle gorustum cıhaz ıcın. bı kac gun ıcınde sorununuz cozulecektır dedıler. ama ben sıkıldım bu ısten. tuketıcı haklarıyla gorusmeyı dusunuyorum. belkı cıhaz degısımı falan olurda kutusuyla goturup degıstırırım dıe..

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
en güzeli tüketici haklarına başvur ordan seni yönlendiriler

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Fatura vb duruyorsa. Servise götür.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
öncelikle faturadan imei karşılaştır aynıysa servis karışmaz degilse ne olduysa serviste olmuş çök tepelerine

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle faturadan imei karşılaştır aynıysa servis karışmaz degilse ne olduysa serviste olmuş çök tepelerine

kardeşim şimdi durum şöyle.. Cihazı ilk aldigimda ki ımeı anakart değişiminden sonrakiyle tutmuyo. Sorun da o zaten. Eski ımeı sıkıntısızdı. 9 aydır hiç bi sorun olmadan kullanıyordum yani. Ama ben hafta başı gideceğim tüketici haklarına. Oradan yönlendirirler heralde yani.

NUD

NUD

Üye
mesajda gelen İmei kodu ile telefondakini bire bir karşılaştır. ilk önce bazen tek numara bile değişik olabiliyor

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt