Avea da yoğunluk

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
Avea da yoğunluk
bi rakadaşın başına gelen avea mesak rezilliği ben iyiki avea kullanmıyorum mesajların gönderilme ve
iletilme saatlerinedikkat edin

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
aynen yaa dun gece arkadasas mesaj cekiyorum hatta avea bit turlu iletilmiyo arkadas 2 saat sora ceva attı nie gec yazısun dio bide:D

POWER

POWER

Üye
Rezalet...Turkcell :spr

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ozan nerelerde :pro:

sublieutenant

sublieutenant

Üye
bi rakadaşın başına gelen avea mesak rezilliği ben iyiki avea kullanmıyorum mesajların gönderilme ve
iletilme saatlerinedikkat edin

bunu exalans mı yazdı? (bkz. imla hataları)
bir ikincisi bu ülkede cep operatörü diye bişey kalmadı ki ahhh nerde o TELSiM....:lol

POWER

POWER

Üye
Murat abi olur öle vakalar acelesi warmış exalansın yoksa dikkatlidir o :spr.Bu arada hoşgeldin murat abi...

Ozan

Ozan

Admin
Bende hiç başıma gelmedigi içib birşey diyemeyecegim yukarıdaki sorun tamamen Baz istasyonu yogunlugu ile alakalı . Kapasitenin az oldugu yerde çok kisi var kullanan sanırım.

Ben 7 yıldır izmir de kullanıyorum bayram ve yılbaşılar dısında öyle birşey gelmedi başıma.

darkred

darkred

Üye
evet benimde başıma geldi bu durum arada bi oluyo böyle şeyler :D

Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
bunu exalans mı yazdı? (bkz. imla hataları)
bir ikincisi bu ülkede cep operatörü diye bişey kalmadı ki ahhh nerde o TELSiM....:lol
pardon abi ya kafede klavyeler bi acayip yoksa yapmazdım heralde bukadar imla hatası

volkanbagdatli

volkanbagdatli

Üye
bnde hiç bööle bşy olmadı walla.BU arada bşy sorcam ya size bnm aveada telefonda aria yasıo neden.ama kartta avea yasıo.??

Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
ναη_нσιנ∂σηк;431233' Alıntı:
Telefonunuzun modeli nedir?:sn:
sen sormadan ben söyleyim markası büyük ihtimal samsung ama herhangibir modeli olabilir çözümü pek yok servise gidik yeniden program atılmalı

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Yeni versiyon atıldığında yazıyor veya cihaz eskiyle çaresi yok ondan sormuştum :)

minyon

minyon

Üye
bnde hiç bööle bşy olmadı walla.BU arada bşy sorcam ya size bnm aveada telefonda aria yasıo neden.ama kartta avea yasıo.??

SİM KARTINI YENİLE YAZSIN SANA AVEA.YADA MUHTEMEL ARİA ZAMANI BİRLİKTE SATISA SUNULAN BİR CİHAZ ELİNDEKİ...

mservank

mservank

Üye
çok komik ya bende de aynısı oldu mesaj bi türlü ulaşmıyo arkadaşıma mesaj çekmiştim ben geliyorum diye tam yanına geldim kapılarının önünde buluştuk arkadaşıma mesaj geldi yani mesajlardan daha hızlı gidiyormuşum:)

Ozan

Ozan

Admin
Evet bence bu sorunlarını elden geçirmeli avea yeni pasif kalan kampanyalarla uraşmak yerine :nono:

kubilay212

kubilay212

Üye
sorun asıl avea nın kendısın de sanırım bunu bıran once ayarlamaları lazımm.

sonbela

sonbela

Üye
bayramda bende wodafone hattıma kontor yukleyemöedim hatta 1 gun önceden denemeya basladım bar,yram gunu 3 e kadar en sonunda bi deneyim dedim wodafon baska hatta yuklendi wodafon cok sorunlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt