Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

fayzteck

fayzteck

Üye
Okudum usta ama 601 dedgniz anna mı .s tam kavrayamadım olayı

sorgut

Üye
acaba bizim eskiden aldıklarımızda bu dosyalar varmı ona da bakmak lazım

germir

germir

Üye
madness bak belco2 hocamda yapamadı demekki seninde yapamadıgının en azından nedenini buldu rm 601 dosyasıymış.yoksa yapmaması şüpe bile degil

salihk

salihk

Emekli Yönetici
yeni nesil cihazlar :D

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
sorgut size rm 718 deyip 601 kakalamasınlar bir de.

Purgatory-

Purgatory-

Üye
annada aynı dosyalar varmı bakmak lazım ilk önce

sorgut

Üye
yaptığımızın yasal olduğunu anladığımda çökerim üstlerine !!! O ayrı konu ben şuan bizimkiler de de varmı o dosyalar onu merak ettim varsa sıkıntı yok yoksa bu yasalmı değilmi onla uğraşıcam yasal ise nokia türkiyeden başlarım. Bunun tedarikçiliğini yapıyorum işim bu zaten

salihk

salihk

Emekli Yönetici
yanlız satın aldıgınız cihaz sizin YAZILIM sizin deyılkı ! degıstıremezsınız (TM)Trademark Ticari ürün kopyalıyamazsınız cogaltamazsınız basımız belaya gırer :)

hakan_710

hakan_710

Üye
yaptığımızın yasal olduğunu anladığımda çökerim üstlerine !!! O ayrı konu ben şuan bizimkiler de de varmı o dosyalar onu merak ettim varsa sıkıntı yok yoksa bu yasalmı değilmi onla uğraşıcam yasal ise nokia türkiyeden başlarım. Bunun tedarikçiliğini yapıyorum işim bu zaten
bende anna var şuan bakayım adını ver

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
yanlız satın aldıgınız cihaz sizin YAZILIM sizin deyılkı ! degıstıremezsınız (TM)Trademark Ticari ürün kopyalıyamazsınız cogaltamazsınız basımız belaya gırer :)
Evet bu doğru , bence bu işi bırakın olmuyor zaten başınız belaya girmesin boşuna .

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
en iyisi tek rm olan cihazı alacaksın böyle dertler olmaz.

hakan_710

hakan_710

Üye
girerse girsin google ı hackleyip işe alınanlar var :D

sorgut

Üye
kopyalama veya çoğaltma yapıyorum demiycem zaten. Sistem dosyalarına baktığımda gördüğüm şey diyicem

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
trade falan boş işlemez androide. Nasıl olsa bedava.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
orda iki hafta sonra demiyor. 1-2 hafta içinde çıkar mı demiş adam. nokia çalışanı da kesinlikle demiş. 2 hafta ertelendi falan yok yani...

​bence de en geç 2. hafta sonunda çıkmış olur

Üst Alt