Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Beyler mobilden ben yorum atana kadar 1 sayfa mesaj atılıyor.Haliyle yanlış anlayıp tepkiveriyorsunuz anlayışlı ve sakin olun biraz.
Sende anlayışlı ve sabırlı ol adam günlerdir çalışıyor bırak dinlensin senin keyfin için yorgunluktan ölecek değil ya ?

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Beni bekleyemeyen belleyi beklesin.

• Beğen
Tepkiler: asrabi ve Mad EagLe
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Siz hala anlamadınız.Neyse boşverin.

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
neyi anlamadık?

fayzteck

fayzteck

Üye
Belle 2 hafta ertelendi diyolarda dogru mu bu acaba ?

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
MADness ben senden ses çıkmayınca bugüne olurmu diye tam sorarken sen mesaj atmışsın bugün yorgunum yapamam diye bende mesajı bundan birkaç saniye sonra yolladım.E böyle olunca durum ben illa bugün yap dermişim gibi oldu.Gelen geçen laf atmaya başladı.Neyse konuya yorum atmam bi daha olur biter.

mustyaky

mustyaky

Üye
sen ondan öncede atmıştın bugün olmaz felan diye. içimizdeki en sabırsız kişi sensin.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Tamam kardş özür dilerim.237 sayfanın hepsini ben doldurdum.

sorgut

Üye
cihaz rm-718 hatta fotoda çeker atarım belco. Eğer bir boot işi kaldıysa çok güzel, dinlenin hocam geç olsun temiz olsun :) Boot'ta yarın yapılır olur biter.

fayzteck

fayzteck

Üye
Bu nokia nın amacı ney ya.hazır olan bir güncellemeyi bu kadar bekletmenin anlamı ney.cidden nokianın Anna'sını Belle'mek lazım.

asrabi

asrabi

Üye
bu rm-601 nerden cıktı bizimkiler rm-718 :/ :'( :ağlarım:

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
cihaz rm-718 hatta fotoda çeker atarım belco. Eğer bir boot işi kaldıysa çok güzel, dinlenin hocam geç olsun temiz olsun :) Boot'ta yarın yapılır olur biter.

çalışmayabilir yine :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bu nokia nın amacı ney ya.hazır olan bir güncellemeyi bu kadar bekletmenin anlamı ney.cidden nokianın Anna'sını Belle'mek lazım.
android nokıa pazarını baya etkiledi işçileri kalmadı byle yapıyolarki forumumuzdaki cevherleri keşfediyorlar :D

sorgut

Üye
bu rm-601 nerden cıktı bizimkiler rm-718 :/ :'( :ağlarım:

Merak etmeyin arkadaşlar bizimde kopyaladığımız rm-718 ;) DÜn bütün gece elimdeydi tel keşke foto çekseydim ama çok istenirse yarın çeker koyarım

• Beğen
Tepkiler: asrabi

Üst Alt