cyber
Üye
flashlarız teamwieverden yardımci oluurum ben sana ok?
ama bende windows yok ubuntu var olmaz herhalde
flashlarız teamwieverden yardımci oluurum ben sana ok?
o sorun bendede var sadece hacklemeyi bliyorumarkdşlr belleyi yapınca brnim teli de flashlar mısınız
ama bu kadar ugraşan arkadaşlar iş bitince onun içinde yardımcı olurlar bu konudan yaptım ben de downgradeyi sorunsuz dondu

Ya oldu mu belle?Ben kopmuşum konudan...
Hallederiz rahat olama bende windows yok ubuntu var olmaz herhalde

vallahi acayip uykum gelmişti birde ne yalan söyliyim sarhoştum![]()

Olsun.Enazından testedilebilecek hale gelmiş ya.Bu da yeter
Benimki test edilecek. Upload ediliyor. Çalışmayabilir sistem dosyalarının yerlerini değiştirdik.

ben bu konuya bakdim ise yaramadi sebebse cihazin olu olmasi ola bilir yanisi benim isime yaramadi tek carem belle dosyalar
o değilde bu arkadaş sanırım cfw falan kullanmış bnm dediğim orjinal yazılmdı tam inceleyemedim neyse bakarım çaresinebu konudan yaptım ben de downgradeyi sorunsuz dondu![]()

Ya arkadaş bardaydı alayım dedim gel içmeden kalkmam diyince öyle gelişti. Gecikmeden dolayı özür dilerim herkezden tekrardanhahaha bizde niye gelemiyo arkadaşlar der dururduk burda. geliyoruz geliyoruz meğer demliymiş arkadaşlar.
![]()

ben bu konuya bakdim ise yaramadi sebebse cihazin olu olmasi ola bilir yanisi benim isime yaramadi tek carem belle dosyalar
sen ayarlaya bilirmisin yani yardimci ola bilirmisin ?
Bu konuyla olur asıl.
yok ben orj dondum iscandinavia ile telefonu olu telefon haline getirip istedigin yazılımı yüklüyosno değilde bu arkadaş sanırım cfw falan kullanmış bnm dediğim orjinal yazılmdı tam inceleyemedim neyse bakarım çaresine![]()