Beyler Vazgeçtim Symbian deil Android Telefon öneriniz :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokhangsli

Üye
    Konu Sahibi

Apit"

Apit"

Üye
gardaş şimdi tavsiyeden önce bütçe durumun ne?

CorbyW

CorbyW

Üye
Bütçe?

61semih

61semih

Üye

gokhangsli

Üye
    Konu Sahibi
Bütçe en fazla 650 tl olsun güzel tel olsun kamera mp. En az 5 mp olsun beyler tavsiyelerinizi beklerim birde tavsiye ettikten sonra yanınada yazın androidmi symbianmı yoksa başka bir işletim sistemi beğenirsiniz? Haydi herkese teşekkür ederim şimdiden

CorbyW

CorbyW

Üye
Büyük bi android taraftarı olduğum belli. Onn için android derim. 75 Tl daha ekle vatan computerden Xperia Neo V al. Seni 2 yıl idare eder. Açamadığı oyun yok denecek kadar az. Tam bir f/p canavarı. 1 ghz işlemci 512 mb ram.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
aynen xperia neo v almanı şiddetle öneririm..bende bir tane alıcam fakat para sıkıntı olduğu için 600 tl'ye ikinci el alıcam..
Büyük bi android taraftarı olduğum belli. Onn için android derim. 75 Tl daha ekle vatan computerden Xperia Neo V al. Seni 2 yıl idare eder. Açamadığı oyun yok denecek kadar az. Tam bir f/p canavarı. 1 ghz işlemci 512 mb ram.

WebStyle

WebStyle

Üye
iyi bir tercih yapmışsınız ancak ios'da düşünebilirsiniz..

61semih

61semih

Üye
iyi bir tercih yapmışsınız ancak ios'da düşünebilirsiniz..
neo v ye paranız ulaşmazsa kı 2.elıde pıyasada yoktur sanırım olsada azdır iphone 3gs olabılır alacagın telefon android olacaksa gpu sunun ıyıbır model olmasına dıkkat et ve tabı ram ve ıslemcısıne.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
xperia neo V sahibinen stesinde mevcut ikinci eli..ve cihazın gpu'su oldukça yüksek zaten tam bir oyun canavarı işlemcisi 1ghz ram 512 mb :)
neo v ye paranız ulaşmazsa kı 2.elıde pıyasada yoktur sanırım olsada azdır iphone 3gs olabılır alacagın telefon android olacaksa gpu sunun ıyıbır model olmasına dıkkat et ve tabı ram ve ıslemcısıne.

gokhangsli

Üye
    Konu Sahibi
önerdiğiniz bu xperia neo v telefonu benim bütçeme uygun değil 700 tl üzeri hep fiyatlar ayrıca 2.el telefonda önermeyiniz :) genede sizlere teşekkür ederim önerdiğiniz için bütçem en fazla 650 TL daha farklı telefon önerileri bekliyorum....

oguzaydin

Üye
ace veya 603

tempestshine

tempestshine

Üye
HTC Wildfires S ==>558 TL (HepsiBurada.com'da indirimli Normal fiyatı 658 TL)
Samsung Galaxy Ace ==>541 TL (Hepsiburada.com'da indirimli Normal fiyatı 638 TL)
Samsung Galaxy Gio==>569 TL

harun22

harun22

Üye
Dostum vatan bilgisayarda sık sık %25 indirim oluyor o zaman neo v nin fiyatı istediğin civarlarda olur. Bence bu zamanda neo v yerine ace almak mantıklı olmaz.

----------Eklendi @ 13:19:10 ---------- Yazıldı @ 13:17:41 ----------

HTC Wildfires S ==>558 TL (HepsiBurada.com'da indirimli Normal fiyatı 658 TL)
Samsung Galaxy Ace ==>541 TL (Hepsiburada.com'da indirimli Normal fiyatı 638 TL)
Samsung Galaxy Gio==>569 TL

galaxy gio 477 TL Ace den pahalı olması ilginç olmuş zaten

Eat-Apple

Eat-Apple

Üye
Dostum arkadaş hepsiburada.com'daki fiyatlarını yazmış.Normalde pahalı olmamalı

Mayk29

Mayk29

Üye
htc wildfire s fena deil

MAFİA.

MAFİA.

Üye
wildfire s in ekranı küçük ve işlemcisi düşük düzeyde. O yüzden geç tepki veriyor ve takılması fazla olan bir telefo. Onu yerine biraz daha parana ekleyip neo v al. Başında sorun olmaz ozaman

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
kardeşim sıfırına gidip 750 lira para vereceğine hiç kullanılmamış çiziksiz cihaz almak daha mantıklı bende 2.el(aslında daha sımkart takılmamış nerden biliyorum çünkü kutusu açılmamış)alıcam...
önerdiğiniz bu xperia neo v telefonu benim bütçeme uygun değil 700 tl üzeri hep fiyatlar ayrıca 2.el telefonda önermeyiniz :) genede sizlere teşekkür ederim önerdiğiniz için bütçem en fazla 650 TL daha farklı telefon önerileri bekliyorum....

tempestshine

tempestshine

Üye
HTC Wildfires S :oke: Bu kadar :D

cyber

cyber

Üye
ace

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt