Maxicep'te konuya cevap yazarken...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SelmanTE

SelmanTE

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep'te konuya cevap yazarken...
Önceden bir konuya cvp yazarken o üyenin üye adının altında ........oluyodu.
yani bir kişi bir konuya cvp yazarken isminin altına noktalar oluyodu. aynı alt çizgi gibi.

ama şimdi olmadığının farkına vardım. demekki ihtiyacımız olduğunda farkına varıyoruz... :)

tekrar koyulabilirmi bu eklenti???

Ozan

Ozan

Admin
HINT olayının hızlı cevapta aktif olması için ajax lar devre dısı bırakılmıstı muhtemelen o yüzden kapandı buna bir çözüm üretmeye calisicaz pek de kullanıslı yada çok onemli bir özellik degil diger özelliklerimiz yanında :)

SelmanTE

SelmanTE

Üye
    Konu Sahibi
aslında dediğin gibi çok da lazım olan bişey deil ama
ne bileyim, dün öyle bi bakındım. gözlerim aradı yani... :)

_KyRa_

_KyRa_

Üye
sen söyledin bende farkettim ya selman işin gücün yomu ne uuraşıon gereksiz şeylerle alla allaaa olm senin yüzünden benimde kafama takıldı :D düzeltme nega bunun kıllıına kalsın böle :P:P:P:P:D:D:D:D

UndeRqRo.uNd

Üye
HINT olayının hızlı cevapta aktif olması için ajax lar devre dısı bırakılmıstı muhtemelen o yüzden kapandı buna bir çözüm üretmeye calisicaz pek de kullanıslı yada çok onemli bir özellik degil diger özelliklerimiz yanında :)
Önceden bir konuya cvp yazarken o üyenin üye adının altında ........oluyodu.
yani bir kişi bir konuya cvp yazarken isminin altına noktalar oluyodu. aynı alt çizgi gibi.
ama şimdi olmadığının farkına vardım. demekki ihtiyacımız olduğunda farkına varıyoruz... :)
tekrar koyulabilirmi bu eklenti???

bu 2 mesajdan da birşey anlamadım ... :blink:

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
bende bende !! :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Eskiden konuya girdiğinizde alt kısımda üyeler gösterilirken konuya cevap yazan üyenin altı çizgili oluyordu ondan bahsediyor arkadaşlar.

Şuanda herkes normal gözüküyor, eskiden ise okuyanlar normal cevap yazanların altı çizgili oluyordu. :spr

sublieutenant

sublieutenant

Üye
aslında selman haklı, hep yeni hep yeni,nedir yani, birazda eskiler kalsın:)
bana görede öyle geliyor, alışık olduğumuz şeyler değişince yabancılık çekiyoruz, en ufak ayrıntı bile olsa... valla dijital çıktı analogun değeri kalmadı.. aslında aslı sahtesinden daha iyidir ''örneğin dalından koparılmış tozlu bir meyve mi, yoksa manavın, pazarcının eteğiyle silip silip tükürükle parlattığı bir meyve mi?(biraz abarttım ama:ehe):lol:lol

burrrak

burrrak

Üye
site yavaş mı bana mı öle gelio

sublieutenant

sublieutenant

Üye
hız konusunda bugün süper, hiç takılma yok yaaa.. amman nazar değmesin...:lol

SelmanTE

SelmanTE

Üye
    Konu Sahibi
ya ben bu konuya nega cvp yazalıdan beri girmemiştim. nolmuş bu topic :blink:

dağılın lan benim bu topic :bottom: :sopa: :sopa: :sopa:

:ehe :ehe

POWER

POWER

Üye
Nazar değmez inşallah...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt