ÖSSye girenler! sonuçlar???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SelmanTE

SelmanTE

Üye
    Konu Sahibi
ÖSSye girenler! sonuçlar???
Ewt bakalım sonuçlarınızı yazın da hep beraber kutlayalım.

bana baraj yetiyordu sadece A.Ö.F. için.
ve geçmişim.... Söz1=213 EA1=196

hepimize hayırlı olsun....

mAd_girL

mAd_girL

Üye
253 ham puan 330 ekli ea 2 ama istedigim yer gecen sene sekiz binlerde bi sıralamayla almış ben bu sene on bir bininciyim ee nolacak şimdi :(

SelmanTE

SelmanTE

Üye
    Konu Sahibi
yinede fena sayılmazsın bence.. istediğin bölüm neresi ve hangi okul????

mAd_girL

mAd_girL

Üye
marmara siyaset bilimi ve uluslararsı iliş. istiyorDUM.

a21a

a21a

Emekli Yönetici
ÖSYS sınavına giren tüm arkadaşların hayalindeki bölüme girmesini temenni ederim.. inşallah herkesin dileği olur.
Elime bir excel dökümü geçti. xls formatında. 2006 yılında Türkiye' deki tüm bölümlerin taban punalarını gösteriyor.. ekte indirebilirsiniz. tercih yapacak arkadaşlara faydalı olur umarım.:)

Ekli dosyalar

Exalans

Exalans

Üye
say 2- 323 ekli aldım arkdaşlar hayırlısı güzel bi yer bekliyorum

irun

irun

Üye
bu puan sistemini anlamıyorum ama sınava girmiş tüm arkadaşlarımın istedikleri puanları almış olmalarını diliyorum..:spr

bu yerleştirme sınavında, yerleşen siz olursunuz umarım..:ok2:

SelmanTE

SelmanTE

Üye
    Konu Sahibi
mad_girl bence yinede yaz sen istediğin bölümü... ;)
ahmet abi bu eklediğin dosya için çok tşk ederiz. eminim istifade edenler olacaktır... ;)
exalans çok iyi puan almışsın helal olsun. iyi yerlere yerleşebilirsin. ;)

irun; sana da tşk ederiz güzel temennilerin için... ;)

Ozan

Ozan

Admin
Sınava girmiş arkadaslara seçimlerinde de tekrar başarılar dileriz.

Sonucu iyi olanları da gönülden tebrik ederim.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kafayı yiyecem ya 330 beklerken 310 geldi hala şoktayım saatlerdir kendime gelemedim :(

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
hehe olesine girdim hiç calısmadan gene guzel:D demekki calissam :ehe neler yaparım. tum puan turlerinde 281 almısım bende. zaten amacım acıkogretimdem 2. universiteyi yazmaktı oss ye giriyim bide kazara kazanırım belki dedim:D ii bi puan gelmedi napalım kısmet:D

SelmanTE

SelmanTE

Üye
    Konu Sahibi
Kafayı yiyecem ya 330 beklerken 310 geldi hala şoktayım saatlerdir kendime gelemedim :(

ben senin niye kendine gelemediğini çok iyi biliyorum da! neyyyse..
yat uyu istirahat et dedik sana ama dinlemedin....

neyse bu kadar üzme kendini. :spr

Yıllardır bu ÖSS yi ölüm kalım meselesi haline getirenler utansın!... :vur

mAd_girL

mAd_girL

Üye
hayırlısı olsun ahmet şimdi üzülme demek çok kolay ama sonucta yapamayacak birisi değilsin daha iyilerinide yapabilecegine göre üzülme.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bilecek ne var selman abi 8 şişe bira içtim sabahtan bu yana 1 paket sigara bitti. Daha napayım?

Tüm hayallerim gitti, umutlarım, beklediklerim? Ben 1 sene bunun için mi çalıştım?

İstanbul İngilizce İktisat için mi çalıştım? 7 ay ot gibi yaşadım internetim dahi olmadan hakettiğim bu muydu?

mAd_girL

mAd_girL

Üye
bak burda sazanlama atlayacam kusuruma hiç bakma ama neye ve kime isyan ediyosun hayırlısı olsun desene buymuş demekki hayırlısı senin kararlarına karışacak değilim ama neyse . bak çok haklısın çok çlaışmışındır denemelerinde böyle değildir ya ne biliyim tabikide üzüleceksin ama herşeyin hayırlısı. şu sözün var ya "Ben 1 sene bunun için mi çalıştım?" burada cok cok haklısın ama sigarayla birayla kendine edersin yine diyorum sazanlık yapıyorum ama.. yinede sen kendin için en iyisini bilirsin

SelmanTE

SelmanTE

Üye
    Konu Sahibi
e ne kazandıracak bunlar sana ahmet?
biraz daha mantıklı olmanı beklerdim senin.... :lac: :lac: :lac:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Artık istanbulda kötü bölüm bile olsa yazacam. Şehir dışı gitmeden. İşin ilginci kaydırma falan yapmadığıma eminim. Sorulara bakarkende hepsini net hatırlıyordum.

Neden böyle geldi çözemiyorum, katsayı falan desek 20 puanda oynamaz ki. :(

researcher

Üye
istersen itiraz edebilirsin van_hojdnic....

osym eye dilekce veriyosun.....

icin rahat eder hic diilse.....

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bilmiyorum artık bakacaz birşeyler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt