çok üzücü bir olay

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
çok üzücü bir olay
vodafone bayisine gitmiştik cepnet işlemleri için sonra içerde işlemleri felan yaptık etrafıma bakarken iki adamın konuşmasına tanık oldum: adamlardan biri bayi çalışanı diğeri müşteri. Önceki günler bu müşteri bayi çalışanını android telefonlara oyun program atarken görmüş, tabi adam bu işlerden çakmadığı için kendisinde symbian var bilmiyo. Neyse işte adam görmüş bunları. Ben bayideykende adamla konuşuyo: Benim telefonada bu programları atarmısın çalışan: tabi atarım telefonunuza bakayım. Adam çıkartır telefonu gösterir. Çalışan: sizin telefonunuz symbian bunların hiçbirini atamam. Android telefon getirin atayım. Bunları duyduktan sonra izlemeye devam ettim ve adamın yüz ifadesi birden değişti ve üzülerek tek kelime etmeden bayiden çıktı... Doğruyu söyleyeyim o anda birden çok fena güldüm ama sonradan neden bilmiyorum üzüldüm :(:(:( .
Benim burda anlatmak istediğim mesaj, telefonlarınızı seçerken donanım özelliklerinin yanında sistem özelliklerinede bakmanız...

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Adam Demekki Andoidin Adamlarındandır :D

cyber

cyber

Üye
evet adamı bozmuş

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
buna üzüleyeceğimize dünyada bin tane dert var eksik kalsın.. :)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
PriZm

PriZm

Üye
Adam tam Fandroid çıkmış desene :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
serecans

serecans

Üye
android :off:

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
ama çalışan doğru söylüyo yeni çıkan uygulamalar da artık symbian3e çıkmamaya başladı . Belkide bu yüzden adam bidaha symbian kullanmayacak.

• Beğen
Tepkiler: ozelbaris ve n000k
saruman_me

saruman_me

Üye
insanın hayattaki tek üzüntüsü bu olsun kardeş bende bişi var sandım..:)

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Çok komik ama internet çağında böyle şeyler kardeş sen deseydin ya Maxicepte bunlara 1000 lerce program var diye reklam yapardın

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Türe

Türe

Üye
amaaan tek dert bu olsun :)

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~

Castiel91

Üye
yoo aynısını ben muğlada yapıyorum ama symbiana atıyorum uygulama..

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
yuh yani üzülecek şeye bak adamın elindeki programlar apk mış belli nokia dan şaşma

Dimi3

Dimi3

Üye
Hepsi olmasa da birkaç tane benzer oyun yükleriz demeliydi. Harbi fandroid

m_542tf

Üye
dert dediğiniz bu olsun başka derdiniz sıkıntınız olmasın

Lenneth

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Türe
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt