birşey anlamadım bi bakın?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

46maraz

Üye
    Konu Sahibi
birşey anlamadım bi bakın?
ya hem diyorsunuz handler ui paylaşım yasak ve konularıda yasak hemde maxicepde hala konular mevcut googleden aratıyoruz hop maxicep çıkıyor handler konusuna giriyorum sizin bu konuya giris yetkiniz yok diyo yoksa maxicepde baskalari mesela rütbeliler bu konulara giriyor biz giremiyormuyuz ? ve eger böyle ise yasak olan konu hala niye devam ediyor ben konuya tıkladığım zaman böyle bir konu bulunmamaktadir diye bilir birisi bir açıklama yapsin lütfen?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ya hem diyorsunuz handler ui paylaşım yasak ve konularıda yasak hemde maxicepde hala konular mevcut googleden aratıyoruz hop maxicep çıkıyor handler konusuna giriyorum sizin bu konuya giris yetkiniz yok diyo yoksa maxicepde baskalari mesela rütbeliler bu konulara giriyor biz giremiyormuyuz ? ve eger böyle ise yasak olan konu hala niye devam ediyor ben konuya tıkladığım zaman böyle bir konu bulunmamaktadir diye bilir birisi bir açıklama yapsin lütfen?

rütbeliler de giremiyor. Bildiğim kadarıyla sadece moderatorler girebiliyor

46maraz

Üye
    Konu Sahibi
ben normal giriş dışında girebiliyorum aslında küçük bi ayrıntıyı deiştirip handler konularına ama anlamadığım hem yasak diyorlar hem konular öylece duruyor

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Açıklamayı daha yetkili arkadaşlar da elbet yapar fakat burada görevli ben olduğum için soruna ben cevap vermek isterim.

Silinen konular normal kullanıcıların giremediği çöp kutusu bölümünde arşivlenmektedir. Sizinde google'da aratıp girmeye çalıştığınız yer çöp kutusu bölümüdür. Bu yüzden giriş yapamıyorsunuz. Ama emin olabilirsin ki hiç bir yetkili çöp kutusundaki konularla ilgilenmiyor. Sadece açtığı konunun gereksiz yere silindiği şeklinde şikayette bulunulduğunda buradan yöneticiler bakar ve haklı görülürse konu gerekli yere taşınır. Umarım anlatabilmişimdir. İyi forumlar.

46maraz

Üye
    Konu Sahibi
tmm teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt