Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belle için Çıkan program & Oyun ve güncellemeleri Paylaşalım.
Sponsorlu Bağlantılar
uribaju
Üye
ktask programı çalışıyo ama tam anlamıyla uyumlu değil,dungeon hunter çalışıyor
Forumdaki dungeon hunter 2 gayet düzgün çalışıyor.Bazı maplerde oyundan atıyor sadece ama onun dışında bir problem yok.İki tane yerde oyundan atıyor, oraları geçebilirseniz sorun kalmıyor zaten.
Hangi Sürüm Olduğunu Söylermisin veya Link Atabilirsen Süper Olur. Bu Arada Teşekkürler.
mezoart
Üye
maxicep.com/symbian-3-oyunlari/gameloft-dungeon-hunter-2-hd-v1-00-7-symbian-3-signed-538291.html
Yanlış hatırlamıyorsam bu konuydu, eğer link kırık felansa google'dan bulabilirsin bu versiyonunu.
Rica ederim dostum. ^^
maxicep.com/symbian-3-oyunlari/gameloft-dungeon-hunter-2-hd-v1-00-7-symbian-3-signed-538291.html
Yanlış hatırlamıyorsam bu konuydu, eğer link kırık felansa google'dan bulabilirsin bu versiyonunu.
Rica ederim dostum. ^^
Dungeon Hunter 2 yi forumdanmı indirdin yoksa oviden satınmı aldın? Forumda bildigim kadarıyla bellede sorunsuz çalışan versiyonu yok ama ovide mevcut.
Bu arada eternal legacy start yazısında kitleniyor. Lets golf 2 hiç açılmıyor.
Bahsettiğin oyun sızıntı belle yüklü eski symbian^3 cihazlarında çalışıyor ancak yeni nesil symbian cihazlarına uygun düzenlenmiş bir versiyon yok sanırım.Nasıl Tin Tin bizde çalışmıyorsa, DH2'de sizde çalışmıyor.Donanımlarınız bizimkilere göre farklı, bu yüzden uygulamaların yeniden düzenlenmesi gerekiyor sanırım yeni nesil symbian cihazlar için...
Bahsettiğin oyun sızıntı belle yüklü eski symbian^3 cihazlarında çalışıyor ancak yeni nesil symbian cihazlarına uygun düzenlenmiş bir versiyon yok sanırım.Nasıl Tin Tin bizde çalışmıyorsa, DH2'de sizde çalışmıyor.Donanımlarınız bizimkilere göre farklı, bu yüzden uygulamaların yeniden düzenlenmesi gerekiyor sanırım yeni nesil symbian cihazlar için...
Sensation ovideki sürümün yeni nesil symbian cihazlar için yapıldığını söyledi ama satın alıp paylaşabilen yok. Bende öğrenciyim kredi kartım yok malesef