Belle için Çıkan program & Oyun ve güncellemeleri Paylaşalım.

Sponsorlu Bağlantılar

uribaju

uribaju

Üye
ktask programı çalışıyo ama tam anlamıyla uyumlu değil,dungeon hunter çalışıyor

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Forumdaki dungeon hunter 2 gayet düzgün çalışıyor.Bazı maplerde oyundan atıyor sadece ama onun dışında bir problem yok.İki tane yerde oyundan atıyor, oraları geçebilirseniz sorun kalmıyor zaten. :D

Hangi Sürüm Olduğunu Söylermisin veya Link Atabilirsen Süper Olur. Bu Arada Teşekkürler. :op:

mezoart

mezoart

Üye
maxicep.com/symbian-3-oyunlari/gameloft-dungeon-hunter-2-hd-v1-00-7-symbian-3-signed-538291.html
Yanlış hatırlamıyorsam bu konuydu, eğer link kırık felansa google'dan bulabilirsin bu versiyonunu.
Rica ederim dostum. ^^

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
maxicep.com/symbian-3-oyunlari/gameloft-dungeon-hunter-2-hd-v1-00-7-symbian-3-signed-538291.html
Yanlış hatırlamıyorsam bu konuydu, eğer link kırık felansa google'dan bulabilirsin bu versiyonunu.
Rica ederim dostum. ^^

Şuanda indiriyorum dostum sonucu yazarım. Bu arada konu saptıysa özür dilerim.

----------Eklendi @ 15:18:26 ---------- Yazıldı @ 13:52:38 ----------

Şuanda indiriyorum dostum sonucu yazarım. Bu arada konu saptıysa özür dilerim.

Flood için özür dilerim mobilde mesaj düzenlemede sorun oluyor. Oyunu denedim siyah ekran sorunu oldu yine.

TheMadness

TheMadness

Üye
Dungeon Hunter 2 yi forumdanmı indirdin yoksa oviden satınmı aldın? Forumda bildigim kadarıyla bellede sorunsuz çalışan versiyonu yok ama ovide mevcut.

Bu arada eternal legacy start yazısında kitleniyor. Lets golf 2 hiç açılmıyor.

Forumdan. Hepsini forumdan.

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Son Çıkarttıkları TinTin Oyunu Gerçekten muhteşem grafiklere sahipti aslında belle yi de kısaca özetleyebilecek bir oyun olduğunu düşünüuyorum

sonerrap

sonerrap

Üye
dungeon hunter yeni nesil tellerde magazadaki sürümü gerekiyo 1.14 mü neydi telden girince gözüküyor sürümü

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
dungeon hunter yeni nesil tellerde magazadaki sürümü gerekiyo 1.14 mü neydi telden girince gözüküyor sürümü

gerekiyorda öğrenciyim kredi kartım yok alamıyorum işte. satın alıp paylaşanda yok heralde :ağlarım:

serecans

serecans

Üye
bi avatarda atıyor ara sıra

Castiel91

Üye
skype!

Dimi3

Dimi3

Üye
Beyler bende ovide de gözükmüyor dangeon hunter 2

mezoart

mezoart

Üye
Beyler bende ovide de gözükmüyor dangeon hunter 2

Bahsettiğin oyun sızıntı belle yüklü eski symbian^3 cihazlarında çalışıyor ancak yeni nesil symbian cihazlarına uygun düzenlenmiş bir versiyon yok sanırım.Nasıl Tin Tin bizde çalışmıyorsa, DH2'de sizde çalışmıyor.Donanımlarınız bizimkilere göre farklı, bu yüzden uygulamaların yeniden düzenlenmesi gerekiyor sanırım yeni nesil symbian cihazlar için...

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye

Bahsettiğin oyun sızıntı belle yüklü eski symbian^3 cihazlarında çalışıyor ancak yeni nesil symbian cihazlarına uygun düzenlenmiş bir versiyon yok sanırım.Nasıl Tin Tin bizde çalışmıyorsa, DH2'de sizde çalışmıyor.Donanımlarınız bizimkilere göre farklı, bu yüzden uygulamaların yeniden düzenlenmesi gerekiyor sanırım yeni nesil symbian cihazlar için...

Sensation ovideki sürümün yeni nesil symbian cihazlar için yapıldığını söyledi ama satın alıp paylaşabilen yok. Bende öğrenciyim kredi kartım yok malesef

Üst Alt