KiesUpdates Turkey S8500JVLA1/S8500OJVKA1

Sponsorlu Bağlantılar

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
KiesUpdates Turkey S8500JVLA1/S8500OJVKA1
arkadaşlar önce heycana gerek yok 1.2 güncellemesi

@SamKiesUpdates: TUR = Turkey S8500JVLA1/S8500OJVKA1

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
Hala 1.2 (:
Gülerek küfür ediyorum :D

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
:D güncelliyorum bakalım :D
İnternet inş gider acılmaz telefon
İyice soğurum telefondan :D

• Beğen
Tepkiler: Skaptan
TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
Karşılığını alamıyoruz ki kardeşim adamlara bakarmısın hala 1.2 yayınlıyor
% 34 zaten şuan henüz sıkıntı yok :)

----------Eklendi @ 13:41:54 ---------- Yazıldı @ 13:38:30 ----------

İçimemi doğdu ne
Güncelleme sırasında net gitti
TT.Net ......................................................:@

miown

Üye
heyecanlandım skaptan mesajı okuyana kadar :)

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
Herkese 2.0
Türkiyeye 1.2
Bugün biraz daha çok küfür ettim
Teşekkürler Samsung
<3

• Beğen

azK

Üye
Beyler ben 1.2'ye dönüyorum ve bu güncellemeden memnunum:) 2.0'yi yükledim, sorunsuz olduğunu da gördüm ama hala flaş oynatmakta yetersiz ve bazı özellikler gitmiş makineden. Belki yanılıyorumdur ama 1.2'nin 2.0'den eksiği nedir bilemiyorum.

Waveman

Waveman

Üye
Bu 1.2 nin şuan kullandığımızdan farkı var mı?

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
görsel olarak değişmiş durumda arkadaşlar flaş konusun da hala cok sıkıntılı istisna siteleden vide izleyebiliyorsunuz sürümde çözülecek diye söyleniyor

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
Görsel'den kastınız nedir ?
Ben pek bir değişiklik göremedim ?

ehaluk

Üye
Sakın yüklemeyin, telefon durmadan donuyor ve reset atıyor. :off:Gidin iphone alın, samsung beş para etmez.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sakın yüklemeyin, telefon durmadan donuyor ve reset atıyor. :off:Gidin iphone alın, samsung beş para etmez.

dostum kızgınlıkla söylenen şeyler doğru değildir

telefonun reset atma durumuda hatalı yüklemeden kaynaklı yükleme sırasında csc dosyaları kopyalanırken internetin bi an saniyelik olay durması yüklemede dosya atlama ya neden oluyor tabi buda kiesdowlender üreticisinin hatasıdır o güncellemeyi 80.000 wave I wave II kullanıcısından en az 40.000 ini yükledi sıkıntı samsung da olsa herkeste aynı olur onun için karalamak iyi değildir

forum üyelerini galyana getirme bi sıkıntı varsa cihazınla ilgili her türlü yardıma acık bi forum dasın unutma her türlü konuda elimizden ne geliyorsa yaparız

saygılar

baby_face_

baby_face_

Üye
arkadaşlar ben bu güncellemeyi yükleyeli 15 güne yakın oldu bazı arkadaşlerında dediği gibi resetlenme olayı var arada takılıp reset atıyor, birde bunu yükledikten sonra telefonumun hafızasında sorun yaşıyorum telde hiçbişe yok ama hafıza dolu gösteriyor ve widgetlerin çoğu çalışmıyor, ikonları görünmüyor karmakarışık birşey işte :D

• Beğen
TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
arkadaşlar ben bu güncellemeyi yükleyeli 15 güne yakın oldu bazı arkadaşlerında dediği gibi resetlenme olayı var arada takılıp reset atıyor, birde bunu yükledikten sonra telefonumun hafızasında sorun yaşıyorum telde hiçbişe yok ama hafıza dolu gösteriyor ve widgetlerin çoğu çalışmıyor, ikonları görünmüyor karmakarışık birşey işte :D

Kaldır at arkadaşım camdan :D

baby_face_

baby_face_

Üye
Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

yorgunazrail

Üye
bende bada 2 yükledim ama sürekli reset atıyor iki gündür yeni bi sorunla karşılaştım.müzik dinlerken tel kapanıyor ve bataryasını cıkarıp takmadan hiç bir şekilde calışmıyor.

Üst Alt