Belle için Çıkan program & Oyun ve güncellemeleri Paylaşalım.

Sponsorlu Bağlantılar

Dostnametr

Üye
    Konu Sahibi
Belle için Çıkan program & Oyun ve güncellemeleri Paylaşalım.
Arkadaşlar N8 kullananlar çok uzun zamandır diğer model kullananlar ise birkaç aydır belle kullanıyor.

C6-01 , Nokia 500 ve x7 kullananlar ise daha belle ile tanışamadı ne yazık ki.

Belleye az bir süre kalmışken bu süre zarfında belle ye özel çıkan güncellemeler oyunlar ve programları bu başlıkta paylaşsak nasıl olur ?

Yeni belle kulanacaklarda bu başlıktan yararlanırlar.

Febris

Febris

Üye
yararli bi başlık olacagını dusunuyorum :):oke:

SSnıper

SSnıper

Üye
Aynen

Dostnametr

Üye
    Konu Sahibi
Örneğin Anna da çalışıp bellede çalışmayan ve güncellemeler ile düzeltilen programlar ve oyunlar hangileri ?
Sadece belle ye özel çıkan program var mı ?

Bu soruların cevapları sadece belle kullananlar da.İnşallah bizi aydınlatırlar.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Örneğin Anna da çalışıp bellede çalışmayan ve güncellemeler ile düzeltilen programlar ve oyunlar hangileri ?
Sadece belle ye özel çıkan program var mı ?

Bu soruların cevapları sadece belle kullananlar da.İnşallah bizi aydınlatırlar.
Var.Bir oyun sadece Belle için çıkmıştı.

SSnıper

SSnıper

Üye
Güzelmiydi bari :aha:

tiesto45

Üye
Arkadaşlar bende E7 var .E7 için Belle çıktı mı? Yada n8 için çıkanı mı yüklemem gerekiyor?

Dimi3

Dimi3

Üye
Asphalt 6 da belle için tekrardan modifiye edilmişti

_ardaa

_ardaa

Üye
Microsoft'un Nokia için çıkardığı ofis uygulamaları bir arkadaş paylaşmıştı Anna'da yüklenmiyor bile.

hakan_710

hakan_710

Üye
Arkadaşlar bende E7 var .E7 için Belle çıktı mı? Yada n8 için çıkanı mı yüklemem gerekiyor?

böyle bişey deneme sakın telefonun servislik olur. Bekle biraz daha yakında herkese çıkacak

tiesto45

Üye
saolasın kardeşim eyvallah;)

Uruloki

Uruloki

Üye
o değilde grid touch çalışsaydı çok iyi olurdu ama sitede paylaşılan oyunlar ve ya programlar olsun belle yazıyor çoğunun üzerinde ki bir iki çalışmayan şey var o kadar

Dimi3

Dimi3

Üye
Beyler Dangeon Hunter 2 sorunu var mı cidden Belle'de ? Ona göre indiricem. PC yok, telden indiricem boş yere zahmet etmek istemiyorum

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
The SIMS 3 ve NFS Shift de sıkıntı ya Belle'de. Shift hiç açılmıyor ama çalıştıran gördüm youtube'da ama acayip kasıyor Asphalt 6 gibi yeni versiyon şart. Sims3'te de oyunu açtıktan sonra siyah ekran kalıyor bunun için tuşları kilitleyip oyuna girdiğimizde sorun düzeliyor ama her seferinde yapmak can sıkıcı. Bunların dışında SSX kayak oyunu hiç açılmıyor zaten Symbian 3 sürümünde açılsa bile siyah kar sorunu varmş. Grand Piano açılmıyor. TM Piano ve TM Guitar serileri ise açılıyor ama geç tepkime veriyor. Talking Tom Cat'de de biraz gecikme var ama benzer yapım Talking Ted V2 ise gayet başarılıdır. Mixx Machine Studio V1.1 çıksa da hala daha şarkı yapıldıktan sonra ön dinlemede 6. saniyede falan gittikçe artan feci bir takılma yapıyor onu da çözebilirler umarım. Drums Studio zaten hiç çalışmıyor Mixx Machine varken de gerek yok ona.

• Beğen
Tepkiler: Dostnametr

karasahinemre

Üye
mıx machine ve simste bahsettiğin sorunları göremedim

TheMadness

TheMadness

Üye
Beyler Dangeon Hunter 2 sorunu var mı cidden Belle'de ? Ona göre indiricem. PC yok, telden indiricem boş yere zahmet etmek istemiyorum

Düzgün çalışıyor. Hatta oyunu bitirdim :d:

----------Eklendi @ 09:51:50 ---------- Yazıldı @ 09:51:17 ----------

The SIMS 3 ve NFS Shift de sıkıntı ya Belle'de. Shift hiç açılmıyor ama çalıştıran gördüm youtube'da ama acayip kasıyor Asphalt 6 gibi yeni versiyon şart. Sims3'te de oyunu açtıktan sonra siyah ekran kalıyor bunun için tuşları kilitleyip oyuna girdiğimizde sorun düzeliyor ama her seferinde yapmak can sıkıcı. Bunların dışında SSX kayak oyunu hiç açılmıyor zaten Symbian 3 sürümünde açılsa bile siyah kar sorunu varmş. Grand Piano açılmıyor. TM Piano ve TM Guitar serileri ise açılıyor ama geç tepkime veriyor. Talking Tom Cat'de de biraz gecikme var ama benzer yapım Talking Ted V2 ise gayet başarılıdır. Mixx Machine Studio V1.1 çıksa da hala daha şarkı yapıldıktan sonra ön dinlemede 6. saniyede falan gittikçe artan feci bir takılma yapıyor onu da çözebilirler umarım. Drums Studio zaten hiç çalışmıyor Mixx Machine varken de gerek yok ona.

NFS de sorun yok

----------Eklendi @ 09:52:10 ---------- Yazıldı @ 09:51:50 ----------

Bende eskisinden daha iyi çalışıyor.

eser479

eser479

Üye

arkadaşım e7 için belle forumda mevcut ben şuan kullanıyorum bendeki ingilizce forumda türkçe de var ama ikisindede klavye dili ingilizce hadi iyi forumlar..

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye

Düzgün çalışıyor. Hatta oyunu bitirdim :d:

----------Eklendi @ 09:51:50 ---------- Yazıldı @ 09:51:17 ----------

NFS de sorun yok

----------Eklendi @ 09:52:10 ---------- Yazıldı @ 09:51:50 ----------

Bende eskisinden daha iyi çalışıyor.

Dungeon Hunter 2 yi forumdanmı indirdin yoksa oviden satınmı aldın? Forumda bildigim kadarıyla bellede sorunsuz çalışan versiyonu yok ama ovide mevcut.

Bu arada eternal legacy start yazısında kitleniyor. Lets golf 2 hiç açılmıyor.

mezoart

mezoart

Üye
Forumdaki dungeon hunter 2 gayet düzgün çalışıyor.Bazı maplerde oyundan atıyor sadece ama onun dışında bir problem yok.İki tane yerde oyundan atıyor, oraları geçebilirseniz sorun kalmıyor zaten. :D

Üst Alt