Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N8 ve Flac
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki
Üye
Konu Sahibi
N8 ve Flac
evet arkadaşlar başlıktan da bir şeyler çıkarabileceğimize göre N8 flac dosyası açar mı yani deneyen oldu mu gerçi şu an bakan pek olmaz belle navifirmde ama olsun deneyen varsa ve ya bilgisi olan lütfen söyleyebilir mi
serecans
Üye
flac dosya uzantısımı ???
Screamore
Üye
açmaz
hakan_710
Üye
mp3 çevir kullan yoksa açmaz.
Uruloki
Üye
Konu Sahibi
evet flac müzik uzantısını diyorum ya sitesine baktımda orda yok ama sanki başka bir yerde gördüm gibi
serdar flacniye indiriyorum hacı kaliteli diye neyse o programı denerim bende zaten vodafone hızıyla 4.1 lik guns n roses albümlerini torrentle indirecem bakalım 5 günde inecek mi
serdar flacniye indiriyorum hacı kaliteli diye neyse o programı denerim bende zaten vodafone hızıyla 4.1 lik guns n roses albümlerini torrentle indirecem bakalım 5 günde inecek mi
ya saçmalığın daniskası tam çünkü tamamen açık kaynak bir kodek flac ve şu an en iyi sesi verebilen yani o boyuta göre diyelim kodek misal 1 dk lık bir wav 10 mb iken flac 6-7mb ama daha kaliteli ama desteklemiyor tövbe tövbe