Bebeğinizin Cinsiyetini Siz Belirleyin ! ( Binllerce Kişide %99 Doğru Sonuç)

Sponsorlu Bağlantılar

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi

Bu tablo Çinli bilginler tarafından 700 yıl önce bulunmuştur. Kız veya erkek çocuk sahibi olmak için bu tabloyu kullanabilirsiniz.

Kadının yaşı tabloda 18-40 arası yatay olarak, hamile kalınan ay da dikey olarak belirtilmiştir. X Erkek çocuğu , 0 Kız çocuğunu göstermektedir.

Örnek olarak kadın 27 yaşındaysa ve Ocak ayında hamile kalmışsa, bebek kız olacaktır. Bu tablonun doğruluğu binlerce kişi üzerinde denenmiş ve %99 doğrulukla doğrulanmıştır. Siz de çocuğunuzun ve kendinizin doğumuyla ispatlayabilirsiniz.

SonHaber

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Daha bunlara bakmak için benim açımdan erken :)

Exalans

Exalans

Üye
bilimsel açıdan baktığında pekte mantıklı gelmiyor ayrı %99 doğruluk oranın neye dayandığı bile belli değil size en basitinden bir örnek gösteriyim doğum gününüzden annenizin hamile kaldığı ayı ve annenizin yaşıyla karşılaştırma yapabilirsiniz

cllgr

cllgr

Üye
sacma bence bilimsel değilki herkez 9 ay on günde dogmuyorki.kimi erken doguyor tam gününde doganmı var neye göre hesap yapmışlar.

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
bu erkek adamın erkek çocuğu olur
kadar boş:)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Ancak Cinsiyetin Erkekten Gelen Kromozomlarin Belirledigi Bir Gercek Annenin Bebegin Cinsiyeti Uzerinde Etkisi Yok Denecek Kadar Az. Bende Ilk Duydugumda Sasirmistim Ancak Arastirinca Hakikaten Boyle Bir Durumun Soz Konusu Oldugunu Gördüm.

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
ya bırak yalan bunlar :D çinlilerin herseyinin fason oldugu gibi bude fason:D
kadın 40 yasından sora hamile kalırsa nolcak:D

cllgr

cllgr

Üye
Ancak Cinsiyetin Erkekten Gelen Kromozomlarin Belirledigi Bir Gercek Annenin Bebegin Cinsiyeti Uzerinde Etkisi Yok Denecek Kadar Az. Bende Ilk Duydugumda Sasirmistim Ancak Arastirinca Hakikaten Boyle Bir Durumun Soz Konusu Oldugunu Gördüm.

çocugun annesinde xx kromozonlarını,babasında ise xy kromozonlarını var.daha dogrusu erkeklerde xy,kadınlarda xx kromozonları var.dolayısıyla cinsiyeti babanın belirlemesi mantıklı.babadan y gelirse erkek,x gelirse kız olacak.anneninkilerin ikiside aynı oldugundan sonucu değişdirmiyecek.erkeklerin boyunun kızlardan uzun olmasının sebebide bu.yani yanlız birinden uzun boy geni alması yeterli.kızlarda ise ikisindende uzun boy geni alması şart.bunun gibi daha birçok şey var....

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici

Benim bildiğim kadarıyla yok denecek kadar az değil hiç yok :)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
:anlas: :anlas: :anlas:

Exalans

Exalans

Üye
ewet kadın xx kromozomlarını verir erkekte xy ortada x x x y kromomları oluşur bunlardan herhangi iki tanesi birleşerek bebeği oluşturur xy olursa erkek xx olursa kız olur bukadar basit değil tabiki ama devamında bilgim yok

SelmanTE

SelmanTE

Üye
çocugun annesinde xx kromozonlarını,babasında ise xy kromozonlarını var.daha dogrusu erkeklerde xy,kadınlarda xx kromozonları var.dolayısıyla cinsiyeti babanın belirlemesi mantıklı.babadan y gelirse erkek,x gelirse kız olacak.anneninkilerin ikiside aynı oldugundan sonucu değişdirmiyecek.erkeklerin boyunun kızlardan uzun olmasının sebebide bu.yani yanlız birinden uzun boy geni alması yeterli.kızlarda ise ikisindende uzun boy geni alması şart.bunun gibi daha birçok şey var....

ewet kadın xx kromozomlarını verir erkekte xy ortada x x x y kromomları oluşur bunlardan herhangi iki tanesi birleşerek bebeği oluşturur xy olursa erkek xx olursa kız olur bukadar basit değil tabiki ama devamında bilgim yok

bende bu topic i görünce bu bilgileri veririm diye girmiştim ama benden daha hızlılarıda varmış :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Yanlız bu tabloya göre ben kız oluyorum :D

tuncayaltin

tuncayaltin

Üye
dostum bu saçmalıklara inanmıyorsunuz heralde. ben bir matematikçiyim size mantıklı bir açıklamasını yapayaım isterseniz. Çocuğun erkek yada kız olma olasılığı %50 dir zaten. eğer birilerini işletmek isteyen böyle kendini akıllı zanneden aptallar varsa Türkiyedeki istatistikleri de dikkate alarak size ona göre cevap verir ve bu olasılık %50 den en fazla %60 a çıkar. yani senin yazdığın gibi %99 ihtimal ile bunu bilmek Benim fikrimi sorarsan Sadece Tanrıya mahsustur. Kalın sağlıcakla

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Binlerce Kiside % 99 Dogru Sonuc Ciktigini Ben Soylemiyorum Haber Soyluyor Arastirmayi Yapan Kisiye Sen Yanlis Soyluyorsun Demen Lazim. Sen Cinsiyetinde Erkekten Gelmedigini Iddia Edersin Belkide?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Yalan söylüyorlar ben erkeğim ya :ehe

Ozan

Ozan

Admin
Allah bilir :pro:

Üst Alt