Üye Rütbesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
Üye Rütbesi
Hepimizin bildiği gibi sitede konulara ne kadar fazla mesaj yazarsak rütbemiz o kadar kıdemli olmakta. Foruma uzun zamandır üye olmama rağmen son birkaç aydır sürekli aktif olmaya, elimden geldiği sürece birilerine yardım etmeye çalışıyorum. Gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşlarımız sırf rütbe yapmak için mesaj yazılan, sonuca ulaştırılmış yardım konularına bile kelime oyunu yaparak yada metnin ıngilizce olması durumunda google çeviri kullanarak gereksiz cevaplar vermekte. Bu mesaj sayısı ile rütbe sistemi yerine kişinin online olduğu süre baz alınarak farklı birşey yapmak mümkün müdür?

Ozan

Ozan

Admin
Maalesef rütbe direkt olarak mesaj sayısı ile alakalıdır ancak sitemizde birçok konu dısı (gsm, cep telefonu, teknoloji bölümleri dısında) bölümlerde yazılan mesajlar, mesaj sayınızı arttırmamakta. Ancak elbette ki teknoloji bölümlerinde yazılan mesajlar sayılıyor ve rütbeler ona göre şekilleniyor. Şu aşamada, bir üyenin gereksiz kirlilik yaratmak amacıyla sürekli saçma mesajlar yazdıgını düşünüyorsanız "Sikayet Et" butonu ile bize bildirin, gereken yapılıyor.

• Beğen
Tepkiler: brknfdn_55 ve Rich4arD
hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
sırf rütbe için konu içinde konuyla alakasız mesajlar yazanlar, üzerinden haftalar geçmiş konulara öyle böyle vs. tarzında kelimeler yazıp konu hortlatanlar ve daha saymadığım birsürü şeyler yapan arkadaşlarımız var. belki ileri de buna bir çare bulunabilir. Unutulmamalıdır ki amacımız rütbe almak değil insanlara yardım etmektir.

• Beğen
Tepkiler: brknfdn_55
tempestshine

tempestshine

Üye
Maalesef rütbe direkt olarak mesaj sayısı ile alakalıdır ancak sitemizde birçok konu dısı (gsm, cep telefonu, teknoloji bölümleri dısında) bölümlerde yazılan mesajlar, mesaj sayınızı arttırmamakta. Ancak elbette ki teknoloji bölümlerinde yazılan mesajlar sayılıyor ve rütbeler ona göre şekilleniyor. Şu aşamada, bir üyenin gereksiz kirlilik yaratmak amacıyla sürekli saçma mesajlar yazdıgını düşünüyorsanız "Sikayet Et" butonu ile bize bildirin, gereken yapılıyor.

iyi bir sistem :)

'h716043'

'h716043'

Üye
mobilden şikayet çok zor oluyor bide s60v3 bölümüne bakan yok gereksiz mesajlar la doldu sitenin seviyesini düşürüyor 4 yönetici arkadaşda gelip baktığı yok sayın admin bununla ilgilensenız çok iyi olacak

Saygılar ve iyi forumlar :oke:

spy ghost

spy ghost

Üye
mobilden şikayet çok zor oluyor bide s60v3 bölümüne bakan yok gereksiz mesajlar la doldu sitenin seviyesini düşürüyor 4 yönetici arkadaşda gelip baktığı yok sayın admin bununla ilgilensenız çok iyi olacak

o zaman şikayet butonunu kullanınız

TheCower

TheCower

Üye
Mobile bi tane şikayet et butonu koyunuz.

Archonn

Archonn

Üye
Beğeni sayısına göre rütbelendirme yapılması mümkün mü? Eğer mümkünse bu şekilde olması daha uygun olmaz mı?

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike "
lolaman

lolaman

Üye
Birde bazı kullanıcılar çok açık renkli yazı kullanıyor okuyamıyoruz onlarda dikkatli olsun lütfen.

'h716043'

'h716043'

Üye
şikayet ediyorum ama 2 gün sonra siliniyor bide hep biz şikayet edeceksek ne gerek var 5 yöneticiye ozan arkadaş tek başına bakar hepsine şikayetleri siler gerisi kalır

melancholy11

melancholy11

Üye
aynen

Ozan

Ozan

Admin
Mobile bi tane şikayet et butonu koyunuz.
Mobil web sitemiz yapım aşamasında, portal ve forum mevcut sistemden oldukça farklı bir sekilde sıfırdan yazılmakta, yakında beğen ve sikayet et sistemleri ile devrede .

'h716043'

'h716043'

Üye
Mobil web sitemiz yapım aşamasında, portal ve forum mevcut sistemden oldukça farklı bir sekilde sıfırdan yazılmakta, yakında beğen ve sikayet et sistemleri ile devrede .

Teşekkürler

Tuba

Tuba

Üye

şikayet ediyorum ama 2 gün sonra siliniyor bide hep biz şikayet edeceksek ne gerek var 5 yöneticiye ozan arkadaş tek başına bakar hepsine şikayetleri siler gerisi kalır

Kendi adıma söylemem gerekirse evet son bir kaç gündür modere işlemlerine bakamıyordum özel sebeplerden dolayı bununla ilgili bilgiyi zaten vermiştim...
Mümkün olduğunca şikayetler ile ilgileneceğim diyebilirim....

iyi forumlar...

'h716043'

'h716043'

Üye

Kendi adıma söylemem gerekirse evet son bir kaç gündür modere işlemlerine bakamıyordum özel sebeplerden dolayı bununla ilgili bilgiyi zaten vermiştim...
Mümkün olduğunca şikayetler ile ilgileneceğim diyebilirim....

iyi forumlar...

Teşekkürler

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
hadi be ordan :D

:ehe aaaa

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt