Nokia Belle Geldiği Zaman Yapılması Gerekenler?

Sponsorlu Bağlantılar

altannemre

Üye
bırakacaksın kendi hallerine,günlerce cırmalayıp duracaklar ellerinde oyuncaklarıyla.

----------Eklendi @ 01:18:14 ---------- Yazıldı @ 01:14:50 ----------

yok fevri yaklaşmıyorum arkadaşım,birisi sinirlerimi bozdu.herkese yansıdı.
asker hesabı.
kusuruma bakma arkadaşım.yoksa oturup burada saatlerce kendimi yormam boş yere

anlıyorum dostum takma kafana tekrar yardımcı olduğun için teşekkür ederim

YkPkY

YkPkY

Üye
az önce ki yardımından dolayı teşekkür edemedim az meşguldüm kusura bakma lütfen ben sadece tamamen bir sefer de anlamak istedim yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim biraz fevri yaklaşıyorsun ama neyse önemli değil

tekrar kusuruma bakma sülc-i lisan ettiysem arkadaşım

SilentOne

SilentOne

Üye
ne güzel herşeyin tatlıya bağlanması kadr güzel birşey yok ya :D

altannemre

Üye
şimdi yarın da gelme ihtimali var belle nin bu heyecan bile yeter (:

YkPkY

YkPkY

Üye
önce yurtdışı,en son türkçe :(

YkPkY

YkPkY

Üye
piyasada türkçe belleli cihazlarımız satışta.bu demek oluyorki yazılım ellerinde hazır olduğundan bi süpriz olabilir

altannemre

Üye
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
yorumlara göre navifirm daha güvenli diyorlar ama hata yapmamak lazım hata kabul etmez navifirm

----------Eklendi @ 14:46:32 ---------- Yazıldı @ 14:45:11 ----------

attığın fwde ne warsa format sonrası o kalır telinde

----------Eklendi @ 00:19:15 ---------- Yazıldı @ 00:17:04 ----------

pc suitin güncelmi?güncelse komple kapat yeniden aç,pcnin sağ alt köşesinde de çalışmasın.

----------Eklendi @ 00:22:58 ---------- Yazıldı @ 00:19:15 ----------

yanlış yazılım atmışın teline.türkçesini indir naviden onunla phoenix ile flashla düzelir.
belle içinde geçerli

----------Eklendi @ 00:25:24 ---------- Yazıldı @ 00:22:58 ----------

hayır.
hart format
Eline sağlık kardeşim

YkPkY

YkPkY

Üye
hepsini aynı anda süremezler.serverlar kitlenir.tüm dünya bunu bekllyor çünkü.bltek biz maxiciler değil :)
milyonlarca.bence ülke ülke dağıtacaklar.
Düşünsenize.
Elindeki birtek telefondan 67 ülke dili var.herbirinden enaz 3faklı kasa rengi yani product kodu var.bunu bi çarpın.artı nokianın piyasada kaç çeşit s^3 cihazı var.bunuda çarpın.
Yani adamların işide zor...

----------Eklendi @ 14:53:29 ---------- Yazıldı @ 14:51:34 ----------

yorumlara göre navifirm daha güvenli diyorlar ama hata yapmamak lazım hata kabul etmez navifirm

----------Eklendi @ 14:46:32 ---------- Yazıldı @ 14:45:11 ----------

Eline sağlık kardeşim

ben teşekkür ederim.çözebildinmi sorununu arkadaşım

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
hepsini aynı anda süremezler.serverlar kitlenir.tüm dünya bunu bekllyor çünkü.bltek biz maxiciler değil :)
Düşünsenize.
Elindeki birtek telefondan 67 ülke dili var.herbirinden enaz 3faklı kasa rengi yani product kodu var.bunu bi çarpın.artı nokianın piyasada kaç çeşit s^3 cihazı var.bunuda çarpın.

bende şu anlık problem yok kardeşim güncellemeyi bekliyorum sorun olursa burda yardımlasırız.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Düşünsenize.

kardesim sadece söyle bir rakam verebilirim ekim ayında nokia acıklamıştı n8 satışları asya ve dogu avrupada beş milyon sınırını aştı diye

YkPkY

YkPkY

Üye
kardesim sadece söyle bir rakam verebilirim ekim ayında nokia acıklamıştı n8 satışları asya ve dogu avrupada beş milyon sınırını aştı diye

işte bundan bi değer çıkartılsın.
yani sabırdan başka yapılacak bişey yok
:oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

işte bundan bi değer çıkartılsın.
yani sabırdan başka yapılacak bişey yok
:oke:
forumlarda sitelerde bu beklentinin sürekli yüksek tutulmasıda %90 s3 sahibinin güncelleme cıktıgı anda taarruza gecicek.basit bir hesapla bu rakam 20 milton gibi bir kullanıcı demek ki buna nokianın serverları cevap verebilirmi bilmiyorum

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
forumlarda sitelerde bu beklentinin sürekli yüksek tutulmasıda %90 s3 sahibinin güncelleme cıktıgı anda taarruza gecicek.basit bir hesapla bu rakam 20 milton gibi bir kullanıcı demek ki buna nokianın serverları cevap verebilirmi bilmiyorum
Bu yüzden parça parça yükleme yapıyolar..

Üst Alt