SHADOWGUN 1.0 (v1.0) Apk Fiyat 6.99 $ AMA İÇERDE BELEŞŞŞŞŞ

Sponsorlu Bağlantılar

deprem22

Üye
    Konu Sahibi
SHADOWGUN 1.0 (v1.0) Apk Fiyat 6.99 $ AMA İÇERDE BELEŞŞŞŞŞ

Shadowgun, a game brought to you by Madfinger Games A.S has been released in Android Market. ShadowGun is an action packed game optimized for Android with Tegra 2 like LG Optimus 2X, Motorola Atrix 4G or Motorola Droid bionic. In Shadowgun, you play into a role of John Slade, the galaxy’s most infamous Bounty Hunter.
Shadowgun is an extreme action game where you can crush, kill and destroy your opponents, Shadowgun features most advanced combat A.I to date – enemies flank, seek cover, and utilize teamwork to take you down.
Comes with console quality graphics, playing Shadowgun in your Android Mobile device will just feel like playing in a real console device. Shadowgun.Apk works on Android 2.1 and higher version, Shadowgun 1.0 has about 6 MB of Apk file size.
Download Shadowgun 1.0.Apk now and prepare for a bloody journey, fight against the mutant boss, killer machine and mutated grunts.

• Beğen
Tepkiler: abdispowerr, dust61, Reşwan ve 4 diğerleri

askim822

askim822

Üye
Bu SD dosyası istemiyor mu ?

duranyu

Üye
saol

deprem22

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşar 1020 girilme olmuş sadece 2 Yorum yapılmış
Emeğimize yazık
Bari indirenler androidlerinde açılıp açılmadığını söylesi
sizden sonra indirecek olan arkadaşlar ona göre davransın
çalışmayan oyunu boşuna indirmesinler
Ama eminimki çaışıyor :):):)

----------Eklendi @ 18:37:27 ---------- Yazıldı @ 18:36:47 ----------

SD dosyasını istemesi gerek yoksa nasıl Oynuyacki :):):)

err00r

Üye
bizim insanımız genel olarak böyle hocam kendi sitemden de biliyorum:) ben test edip sonucu hemen paylaşacağım ki olumlu yada olumsuz yargılardan forumdaki diğer arkdaşlar yararlanabilsin, teşekkürler

deprem22

Üye
    Konu Sahibi
:):):):(:(:(

err00r

Üye

Uploaded with

eminens

eminens

Üye
Ben de tabletimde deniyeceğim saoğolasın :naughty:

err00r

Üye
Ben de tabletimde deniyeceğim saoğolasın :naughty:

Ayarları yaptım silah değiştirme falan her şey tamam ama herif ilerlemiyor koldan klavyeden yürüyor hayır ahtapot değilim 10 tane kolum yok:) Ayarlarını da baya kurcaladım kol mu bozuk acaba diye şüphelendim sonra çünkü diğer butonlar çalışıyor yürümüyor:D Sizden de sonucu bekliyoruz hocam:)

[alikan]

[alikan]

Üye
Dostum paylaşım sadece apk mı? Sd dosyasını telefonda mı indiricez yoksa sd içinde mi.?

err00r

Üye
[alikan];4282162' Alıntı:
Dostum paylaşım sadece apk mı? Sd dosyasını telefonda mı indiricez yoksa sd içinde mi.?

Hocam bu grafiklerde ki bir oyunun 6 mb olması mümkün olmadığına göre SD içinde değil:) 250 MB diyor indiriyorken ama çok çok daha fazlasını indiriyor net üzerinden

Homefront

Homefront

Üye
galaxy acede çalışır dimi android sistemi 2.3.5

navti

navti

Üye
sd please

[alikan]

[alikan]

Üye
Hocam bu grafiklerde ki bir oyunun 6 mb olması mümkün olmadığına göre SD içinde değil:) 250 MB diyor indiriyorken ama çok çok daha fazlasını indiriyor net üzerinden

İndirme linkinden boyuta bakmadan yazmıştım fakat sonradan indirdim ama teşekkür etmeyi unutmuşum. Paylaşım için teşekkürler paylaşan arkadaşın ellerine sağlık.

triyaki43

triyaki43

Üye
eywllh güzel oyun...

surgeon355

Üye
galaxy s wifi 5 te olmuyor.ama emeğine sağlık :)

deprem22

Üye
    Konu Sahibi
anlayışın için teşekkür :)

oguzk582

Üye
Galaxy s2oluyor mu

Deleted.

Üye
deleted

Son düzenleme:

deprem22