avea 500 mb paketten almak istiyorum , 500mb bir ay boyunca yeter mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

ergene123

Üye
    Konu Sahibi
avea 500 mb paketten almak istiyorum , 500mb bir ay boyunca yeter mi ?
arkadaşlar belki yeri değil ama konu internet olduğu için buraya açtım 500mb yeter mi yardımcı olursanız sevinirim (aylık )

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
nasıl kullanacağına bağlı ben hep 1gb alırım ve bana yetmez ama başka bir kişi 250 mb alır bitiremez

----------Eklendi @ 15:27:07 ---------- Yazıldı @ 15:26:32 ----------

Fiyatı ne kadar ayrıca aylık mı ve ayrıca :oku: :smartass: :oku :locked:

aylık demiş zaten

TheMadness

TheMadness

Üye
Ben hep 4gb :D

ergene123

Üye
    Konu Sahibi
pek sık kullanmam zaten arada face, e-postalar falan işte =) en iyisi deneyerek anlamak deneyelim bakalım =) ''saolun''

hakan_710

hakan_710

Üye
Ben geçen gün 1 gb aldım 14.5 lira. Ama küçük bi hata yapmışım. Indirimli 1gb varmış 9 liraya yanlış hatırlamıyosam 1GBDATA YAZIP 5555 e göndermen gerek. Fiyat uygunsa bunu al normal kullanımda yeter de artar ama pc falan bağlayıp kullanırsan 3-4 günde biter

ergene123

Üye
    Konu Sahibi
Ben geçen gün 1 gb aldım 14.5 lira. Ama küçük bi hata yapmışım. Indirimli 1gb varmış 9 liraya yanlış hatırlamıyosam 1GBDATA YAZIP 5555 e göndermen gerek. Fiyat uygunsa bunu al normal kullanımda yeter de artar ama pc falan bağlayıp kullanırsan 3-4 günde biter
geçen sene vardı bu paket

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ben 1Gb zor dayandırıyorum oda numara taşıyınca Genç Paket var 19 Lira çok uygun :)

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Ben Vodafone sınırsız internet kullanıyorum ama şuan kayıtlar kapalı :D Bana 500 MB yetmezdi.İnternetten de çok dosya indirme v.s yapıyorum çünkü.

hakan_710

hakan_710

Üye
vodafone sınırsız internet ucuz fakat 100 mb dan sonra çok yavaşlıyo. Ayrıca mobil interneti büyük dosya indirmede fazla tercih etmiyorum çok yavaş evde sınırsız 10 mbit yetiyo zaten :)

Üst Alt