zaman kayması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hkü

Üye
    Konu Sahibi
zaman kayması
arkadaşlar alttaki cümleyi google aratın bi inceleyin konuyu. Garip bi olay birinden duydum 1 kasım 1981 tarihinde zaman kayması olmuş yani ertesi gün insanlar 2 kasıma uyandıklarını sanmışlar ama aradan 6 gün geçmiş. Kanitlarda varmış anlatilana göre. Bana biraz saçma geldi bide siz bakın yorum bekliyorum. " ISIK BINYILI_BILGI KITABI, Bülent ÇORAK. KIS 2001" cümle bu.

----------Eklendi @ 23:21:44 ---------- Yazıldı @ 22:01:10 ----------

arkadaşlar alttaki cümleyi google aratın bi inceleyin konuyu. Garip bi olay birinden duydum 1 kasım 1981 tarihinde zaman kayması olmuş yani ertesi gün insanlar 2 kasıma uyandıklarını sanmışlar ama aradan 6 gün geçmiş. Kanitlarda varmış anlatilana göre. Bana biraz saçma geldi bide siz bakın yorum bekliyorum. " ISIK BINYILI_BILGI KITABI, Bülent ÇORAK. KIS 2001" cümle bu.
Tabii bu sitede zaman kayması ile ilgili bişey bulamadım araştırıp bilgi veren olursa sevinirim.

HaqperesT

HaqperesT

Üye
isterse on yıl geçsin aradan uyandığın gün bir sonraki gündür ve ne kadar geçti asla bilemezsin. Çünkü izleten Allah cc tır ve onun yaratması kusursuz ve benzersizdir.

• Beğen
Tepkiler: orhangazi44 ve Yigit315
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
bence çok saçma nasıl anlamışlar gün yine aynı gün bir sonraki gün

• Beğen
Tepkiler: orhangazi44
serecans

serecans

Üye
yani sonuçta herkez yaşamış olayı

lolaman

lolaman

Üye
Olabilir yani imkansız diye birşey yok sonuçta olmadan bilemeyiz imkansız olup olmadıgını(saçma oldu biraz ama imkansız diye birşey yok bence)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:sahan2:

ibrother

ibrother

Üye
zaman kaysa köylü değil dünyanın tamamında kayar. Köylü o gece çok içip komaya girmiştir.. :)

Haluk.

Haluk.

Üye
abi bana da oldu geçen sabah kursa gittim geldim uyudum ama ne uyumaaaa uyandigmda yarın oldu sandım saat 8 mis sabah sandım ama aynı gün akşam mis ;)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
abi bana da oldu geçen sabah kursa gittim geldim uyudum ama ne uyumaaaa uyandigmda yarın oldu sandım saat 8 mis sabah sandım ama aynı gün akşam mis ;)

bizde niye olmadı acaba bizim başımız kel mi :hmmm

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
HaqperesT

HaqperesT

Üye
dersane okul trafik derken algi sistemi allak bullak tamam da alginiz değişti diye zaman degişmez. Hemde saniyenin milyarda biri bile olsa. Atomik saatler degismiyorda siz uyuyuncami saat degisiyor.

brknfdn_55

brknfdn_55

Üye
:hmmm:hmmm:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...