T.C.K Ekibinin İlk Kişisel Ürünü: OmegA 1. Yapım Yayında

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
5230 V51.6'ya da çıkarabilirim.

hohoho. iyi olur aslında :) 15-18 ocak gibi telefonu götürcem servise. o zaman kadar yeni versiyon çıkmaz heralde o.O V51.6 yüklerler. Yükleyebilirim dimi yine bunu ??

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
anılbaran

anılbaran

Üye
:spr:

mehmetsunar

Üye
yazı tipinin ismi ne üstatlar. Çok beğendim

anılbaran

anılbaran

Üye
android

yunus4366

Üye
5800 için ne zaman yapacaksın. merakla bekliyorum.

dielife123

Üye
2 aya ykin vakit geçti 5800 için yokmu bi yenilik acep merakla beklmedyiz =)

anılbaran

anılbaran

Üye
olanlardan haberın yok

ousta

ousta

Üye
Bu yazılımı v51.6 ya kurmak mümkün mü mümkünse nasıl yapılır yardımcı olabilirmisiniz ?

ousta

ousta

Üye
Kardeşimde 5235 var o yüzden sordum. ona yüklemek istersem nasıl yaparım diye :)

dielife123

Üye
ya şimdi 5800 için çkmayacakmı :(

Alesyus_97

Alesyus_97

Üye
sayin Rambo_FT omeganin eski versiyonlarini telefonumu guncellemis oldugum icin hic kullanamadim. Bu cfw yi gorunce havaya uctum resmen fakat 5800 icin henuz cikmamis oldugunu gorunce uzuldum.Ayrica TCK nin v1 beta adli urunundede 5800 henuz cikmamis.Suan sabirsizlikla bunlardan birinin cikmasini bekliyorum. BASARILAR DILERIM...

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
rambo üstte yazılan gibi cfw ye bogdun bizi helal olsun şimdi biz hangisini indirsek tabii x6 için gelecek güncel cfw ler için diyorum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu konuda sadece 5230 için link var. X6 için T.C.K v1'i yarın upload yapacağım onu kullan :oke:

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
Bu konuda sadece 5230 için link var. X6 için T.C.K v1'i yarın upload yapacağım onu kullan :oke:
omega degil öbür konudaki ekibin cfw sinden bahsediyorsun degilmi ayfıca beta bitti v1 çıkaracaksın öylemi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet diğer konudan bahsediyorum. v1 çıkaracağım.

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
Evet diğer konudan bahsediyorum. v1 çıkaracağım.

helal olsun sana samimi söylüyorum sen varya bitanesin ahlakında çok güzel seni tanımak isterim faceden mesela istersen pm at aramızda kalır

Üst Alt