112 Personeline Ruhsatlı Silah Verilsin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
112 Personeline Ruhsatlı Silah Verilsin

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, İş yeri Temsilcileri ile birlik de Gebze Balcık Köyünde Darp edilen 112 Acil Sağlık Hizmet Çalışanlarını Gebze Fatih Devlet Hastanesinde ziyaret etti.

Çeker; Darp Edilen 112 Çalışanlarını Ziyaret Etti.

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, 112 Acil Sağlık Hizmet İş yeri Temsilcisi Hamza Akaya, Gebze Fatih Devlet Hastanesi İş Temsilcisi Abdurahman Pınar ile birlik de Gebze Balcık Köyünde Darp edilen Gebze Beş Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda görevli Saniye Bölük Baş, Erhan Özçelik, Engin Koç’u Gebze Fatih Devlet Hastanesinde hasta yatağında ziyaret etti.

Müşaade Altına Alındılar.

Dün Saat 18.30 surlarında Gebze Balcık Köyünde çıkan yangında Karbon monoksit gazına maruz kalarak zehirlenen dört çocuğa ambulans içerisinde müdahale ederken nedeni bilinmeyen bir şekilde saldırıya uğrayan 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde görevli Erhan Özçelik, Engin Koç’u saldırıya uğrayarak darp edildiler. Darp edilen görevliler Gebze Fatih Devlet Hastanesinde hayati tehlike nedeniyle müşaade altına alındılar. Erhan Özçelik’in yapılan muayenesinde Elmacık Kemiğinde kırık, Engin Koç’un ise Tibia’nın alt uç kısmında kırık tespit edildiği ve tedavilerinin yapılması için hastaneye yatırıldılar. Müşaade altında tutulan 112 çalışanlarını saldırganlar hakkında Jandarmaya şikayetçi oldular.

Sağlıkta Şiddete Başvuran Kişilere Verilen Cezalar Ağırlaştırılması Gerekir.

İş Yeri Temsilcileri ile birlik de darp edilen Gebze Beş Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu çalışanlarını ziyaret eden Şube Başkanı Çeker açıklamada bulundu; "Gün geçmiyor ki sağlık çalışanı şiddete maruz kalmasın. Aynı hafta içinde bu üçüncü darp olayı, Olayı şiddetle kınıyorum. Bu ve benzeri olayların tekrarlanmamsı için sağlık da şiddete başvuran kişilere verilen cezalar ağırlaştırılmasının yanında şiddete baş vuran kişiler kamu oyuna deşifre edilmelidir. Bu ve buna benzer saldırıların artmasındaki etken sağlık bakanlığı ve kurum amirleri saldırıya uğrayan kamu görevlilerinin saldırıya uğradık dan sonra kaderi ile baş başa bırakılması usulüne uygun savcılıklara suç duyurusunda bulunulmayarak kamu davasının açılmamasını sağlamamaları ve vatandaşın yapmış olduğu şiddete yeterli ceza verilmemesinden kaynaklanmaktadır. Kamu görevi sunan sağlık çalışanını
Devlet görevi başında koruyamıyor ise ruhsatlı silah versin. Caydırıcı olur." Dedi.

Devamını Oku:

• Beğen
Tepkiler: AHMED...

Astrosman

Astrosman

Üye
Doğru verilmesi gerekir

spy ghost

spy ghost

Üye
versinler de inşallah birgün stresten kafaya dayayan olmaz

Revengeful

Emekli Yönetici
aralarından biri cinnet geçirip hastanede katliam yapmasında..

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
bydexer

bydexer

Üye
Çok karışık bi durum;versen bi türlü vermesen bi türlü;"Yukarı tükürsen bıyık;aşağı tükürsen sakal." hesabı.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve spy ghost
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
tank topta takvıye versınler savasa gıdıyoruz zaten .
bakanlık sahıp ckmadıktan sonra donanma verseler fayda yok

• Beğen
greenmile

greenmile

Üye
ambulans gec gelecek atiyorum senin canin gidecek gelde siddete yonelme :ehe

silah olayi sakat bir is ayrica

• Beğen
spy ghost

spy ghost

Üye
aynen adam kendine birşey yapabilir

AHMED...

AHMED...

Üye
bence her ambulansın yanına bir de ekip arabası şart en iyi çözüm bu önünde veya arkasında ilerler olay yerinde de ilerleme kaydederler

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ver ellerine 20.000V./150.000V'luk şok tabancasını olsun bitsin. Takılan yedimi elektriği görelim ne yapacak.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva, AHMED... ve spy ghost
spy ghost

spy ghost

Üye
abi sen ne yaptın ya elektrik direkt zaten ... :d:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Ver ellerine 20.000V./150.000V'luk şok tabancasını olsun bitsin. Takılan yedimi elektriği görelim ne yapacak.

ambulansta defibrilatör var zaten yaa dırekt götürür verırsen elektrıgı .d ama zevkıne döver oldular artık yaa

----------Eklendi @ 23:48:54 ---------- Yazıldı @ 23:32:17 ----------

Arkadaslar yorumlara baktımda ambulans gec gelcek dıye gelde yönelme durumu ülkemızde var hala malum
bende 112de calıstım ve malesef dıyorum size son bırkac haftadır dayak sebeplerını atcam sadece

Konya’da sinir krizi geçiren bir hastaya müdahale etmek isteyen 112 Acil Servis ekiplerine, iddiaya göre hastanın yakınları müdahale edilmesini istemeyip saldırmak istedi. Sağlık görevlileri, ambulansın kapısını kilitleyip saldırıdan kurtulurken, jandarma tarafından gözaltına alınan 3 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
5 ocak 2012

112 Acil'e tekme tokat saldırı

Samsun'da 112 Acil Yardım Ekibi'nde görevli doktor ve iki peronel, hasta yakınları tarafından dövüldü.

Hekimlere ve sağlık personeline saldırıların ardı arkası kesilmez oldu. Bu kez de Samsun İlkadım İlçesi Gazi Devlet Hastanesi bahçesinde bir olay meydana geldi. İddiaya göre Kadıköy Mahallesi'nde oturan ve tansiyon hastası71 yaşındaki Mustafa O. aniden rahatsızlanınca ailesi 112 Acil Yardım ekiplerini arayarak yardım istedi. Ekipler kısa süre sonra gelerek Mustafa O.'ya ilk müdahaleyi yaptı ve Gazi Devlet Hastanesi'ne götürmeye karar verdi. Bu sırada hastanın oğlu Aziz O. Da cankurtarana binerek babasıyla hastaneye gitmek istedi. Ambulansa başka bir yakını alındığı için kendisinin talebi geri çevrildi.(BAKANLIGIN BU KONUDA GENELGESI VAR AMBULANSA HASTA YAKINLARI BİNEMEZ MÜDAHALEYI ZORLASTIRIYOR EK OLARAK SİZE )

bugün olan--

Gebze Balçık köyünde önceki akşam saat 18. 30’da meydana gelen bir yangında zehirlenen

4 çocuğa müdahale eden 112 ekibi saldırıyla uğradı. Nedeni bilinmeyen bir şekilde saldırıya uğrayan Gebze 5 Nolu 112 Acil sağlık Hizmetleri İstasyonu’nda görevli Saniye Bölük Baş, Erhan Özçelik ve Engin Koç çeşitli yerlerinden yaralandı.

Darp edilen görevliler Gebze Fatih Devlet Hastanesinde hayati tehlike nedeniyle müşahade altına alındılar. Erhan Özçelik’in yapılan muayenesinde elmacık kemiğinde kırık, Engin Koç’un ise sağ ayak tibianın alt uç kısmında kırık tespit edildi. Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, 112 Acil Sağlık Hizmet İş yeri Temsilcisi Hamza Akaya, Gebze Fatih Devlet Hastanesi İş Temsilcisi Abdurahman Pınar ile birlik de Gebze Balcık Köyünde Darp edilen Gebze Beş Nolu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda görevli Saniye Bölük Baş, Erhan Özçelik, Engin Koç’u Gebze Fatih Devlet Hastanesinde hasta yatağında ziyaret etti.
“RUHSATLI SİLAH VERİLSİN”

bugün !

kocaeli 112

Kalp krizi geçiriyor diye müdahale ettikleri hastadan dayak yediler

BURSA'da, kalp krizi geçiriyor diye ambulansta müdahale edilen 44 yaşındaki İbrahim Pehlivanoğlu, kalp elektrosu çekilmesi için vücuduna cihazların bağlanmasına sinirlenince görevli doktoru ve hemşireyi dövdü. Şikayet üzerine polis merkezine getirilen Pehlivanoğlu gözaltına alındı.

Merkez Osmangazi İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi'nde oturan ve pazarcılık yapan İbrahim Pehlivanoğlu, dün akşam arkadaşı 28 yaşındaki Umut Kuşkapan ile restoranda alkol aldı. Daha sonra arkadaşıyla restorandan çıkan İbrahim Pehlivanoğlu, göğsünü tutup "çok ağrıyor" diyerek yere oturunca Umut Kuşkapan, cep telefonu ile 112 Acil Servis'i arayıp yardım istedi.

Kısa sürede belirtilen adrese gelen 112 Acil Servis'te görevli doktor Zafer Er ve hemşire Selma Yılmaz kalp krizinden şüphelendikleri Pehlivanoğlu'nu ambulansa alıp kalp elektrosunu çekmek istedi. Bu sırada vücuduna cihazların takılmasını istemeyen Pehlivanoğlu, kendisini uyaran Dr. Zafer Er ve Hemşire Selma Yılmaz'a saldırdı. Kavgayı güçlükle ayıran ambulans sürücüsü 155 Polis İmdat'ı arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polisler 160 promil alkollü olduğu tespit edilen İbrahim Pehlivanoğlu'nu gözaltına aldı. Vücutlarında morluklar tespit edilen Dr. Zafer Er ve hemşire Selma Yılmaz, Pehlivanoğlu'ndan şikayetçi oldu. (şubat )

bunlar sadece bırkac ay ıcınde habere yansıyanlar

yanı ambulans gec geldı bahanesı sadece bılınen kısım

Silah verseler nolcak ayrıca yaa vurcakmıyız topuğuna mı sıkcaz..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kalp krizi geçiriyor diye müdahale ettikleri hastadan dayak yediler

Bu kadar olur ya.

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
ben çocukta çalısırken kadının bebegı aglıyor annesı odada susturamıyor dıye babası gelıp benım hemsıre odasının kapısına tekme atmıs kırmıstı
neyseki kapının arkasında değildim Allah korumuş

ortada bısey yokken.bıraz düşünerek hareket etsek keşke

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
bydexer

bydexer

Üye
ben çocukta çalısırken kadının bebegı aglıyor annesı odada susturamıyor dıye babası gelıp benım hemsıre odasının kapısına tekme atmıs kırmıstı

Altını çizdiğim kelimenin daha Türkçe'si "insanca" olmalı sanırım.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ben çocukta çalısırken kadının bebegı aglıyor annesı odada susturamıyor dıye babası gelıp benım hemsıre odasının kapısına tekme atmıs kırmıstı neyseki kapının arkasında değildim Allah korumuş ortada bısey yokken.bıraz düşünerek hareket etsek keşke
Cidden Allah esirgemiş geçmiş olsun.

Altını çizdiğim kelimenin daha Türkçe'si "insanca" olmalı sanırım.
Aynen senin değimin ile +1.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
tesekkur ederim.

spy ghost

spy ghost

Üye

allah korumuş :hmmm

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...