Symbian Belle mi Android mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Rich4arD

Rich4arD

Üye
1 soru daha kaldı aklımda :D Ben Android kullanmadımda şimdiye kadar ondandır :) Andoidi kilitlemek oluyormu? Nokiadakı gibi
O konuda android aşmış kendini :)
Birçok farklı tuş kilidi özelliği var.
İCS 4 ile face unlock (yüz tanımlaması ile kilit açma) özelliği de geliyor :)

Corby-700

Corby-700

Üye
Android harikaa :)

djhiguramos

djhiguramos

Üye
Bence asıl önemli olan ve aklıma takılan konu şudur.
İki cihaz olsun elimizde ikisi de 1ghz işlemciye sahip mümkünse aynı ram ve gpu ile.
Bunların webde dolaşma hızı gameloft oyunları her platforma çıktığından gameloft oyunlarının hızı ölçülmeli ve ona göre yorum yapılmalı.

__xXx__

__xXx__

Üye
bu arada beyler birçoğunuzun bildiği üzere artık symbian belle değil direk nokia belle nokia artık symbian ismini duymak istemiyormuş:D

AndroidOne

AndroidOne

Üye
günaydın sağır sultan bile duydu :D ama böyle daha güzel oldu kulağa daha hoş geliyo.

ilkin92

ilkin92

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi ben Nokia 701 ve Samsung Galaxy S II arasında kaldım)) Ama bence S2 daha güçlü 701-den amma kalitesini bilmiyorum S2-nin :(

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
android bencede..

----------Eklendi @ 17:18:41 ---------- Yazıldı @ 17:18:13 ----------

Şimdi ben Nokia 701 ve Samsung Galaxy S II arasında kaldım)) Ama bence S2 daha güçlü 701-den amma kalitesini bilmiyorum S2-nin :(

ben s'den memnunum.

ilkin92

ilkin92

Üye
    Konu Sahibi
android bencede..

----------Eklendi @ 17:18:41 ---------- Yazıldı @ 17:18:13 ----------

ben s'den memnunum.

Oyun oynarken, GPS kullanirken S2-nin çabuk ısınması doğrumu?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Oyun oynarken, GPS kullanirken S2-nin çabuk ısınması doğrumu?

kullanmadığım için bilmiyorum ama öyle bir şeyler varmış. yazılım güncellemesiyle işlemci ısınması azalmış ama onlarıda duymuştum. ama zaten ısınmayan telefon olmazki. sonuçta bilgisayarın işlemcisine kocaman fan takıyorlar. onda fan felan yok.

ama tabiki 701'in tek çekirdekli 1 ghz işlemcisinin yanında yanında s2'nin 1.2'lik çift çekirdekli işlemcisinin daha çok ısınması lazım :ehe

• Beğen
Tepkiler: ilkin92

serseryy44

Üye
Nokia belle artık eski symbian yazılımları deil... Eskisine göre dağlar kadar fark var... O yüzden nokia el attı sağlam hızlı kullanışlı bi yazılım ortaya çıkardı ve bence çok iyi yaptı... Aramızda pek kullanan yok ama gerçekten mükemmel olmuş 2 seneye kalmaz androidle başa baş gider.. Yeni çıktığı için fazla uygulaması olmayabilir ama şu an ki uygulamalar sizin işinizi çok rahat görür... Nokia belle yi eski symbian yazılımını aynı kasaya koymayın tamamen fark var... Benim düşüncem budur arkadaşlar siz ne düşünürsünüz bilemem :) nokia belleyi de en sağlam kullanan 603 ile 701dir..

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
ilkin92

ilkin92

Üye
    Konu Sahibi
Kamera pembeliği varmış Samsung Galaxy S2-de galiba :(

ilkin92

ilkin92

Üye
    Konu Sahibi
[QUOTE="ForeverAlone";4275216]

Yazılımla düzeltildi o sorun.
[/QUOTE]
ok tesekkurler

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia belle artık eski symbian yazılımları deil... Eskisine göre dağlar kadar fark var... O yüzden nokia el attı sağlam hızlı kullanışlı bi yazılım ortaya çıkardı ve bence çok iyi yaptı... Aramızda pek kullanan yok ama gerçekten mükemmel olmuş 2 seneye kalmaz androidle başa baş gider.. Yeni çıktığı için fazla uygulaması olmayabilir ama şu an ki uygulamalar sizin işinizi çok rahat görür... Nokia belle yi eski symbian yazılımını aynı kasaya koymayın tamamen fark var... Benim düşüncem budur arkadaşlar siz ne düşünürsünüz bilemem :) nokia belleyi de en sağlam kullanan 603 ile 701dir..
Aynen öyle Nokia kendisi de benzer bir açıklama yapmıştı. Nokia Belle kesinlikle apayrı bir işletim sistemidir.

NeoV

Üye
Anna,belle,carla avunun siz. Sadece arayüzü değiştiriyor sizde başka sistem diyorsunuz. Hadi bakalım.

__xXx__

__xXx__

Üye
1 ghz cihazlarda performansi iyi Belle nin ama 680 deki iyi degil.

680 de kaç defa kullandın ki de kendinden emin yorum yapıyorsun bende c6-01 ve c7-00 kullanırken anna güncellemesine geçtiğim zaman bayağı fark etmişti hız olarak artı bellenin orjinal sürümü kaç tane 680 mhz işlemciye sahip cihazda varki kötü diyorsun bekle bakalım en baştan beri bu cihazları kullananlar ne diyecek

Lenneth

Üye

680 de kaç defa kullandın ki de kendinden emin yorum yapıyorsun bende c6-01 ve c7-00 kullanırken anna güncellemesine geçtiğim zaman bayağı fark etmişti hız olarak artı bellenin orjinal sürümü kaç tane 680 mhz işlemciye sahip cihazda varki kötü diyorsun bekle bakalım en baştan beri bu cihazları kullananlar ne diyecek

1 yillik N8 im var su anda Belle yuklu. Bilip bilmeden konusmayin.

cyber

cyber

Üye
belle stabil kullanışlı bi işletim sistemi

Takipçi Satın Al

Üst Alt