Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia c5-03 fw (ACİLL) Yardım :'(
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadir Cem
Üye
Konu Sahibi
Nokia c5-03 fw (ACİLL) Yardım :'(
Arkadaşlar c5-03 e fw atılırmı ve atılıyorsa yardım edermisiniz
Maxicep ailesine teşşekürler
ELECTRONİC
Üye
Konu yanlış yerde fw atılır tabiki dostum yeterli bilgin varsa siteden flash nasıl atılır birşeyler kap ve phonix ve navi ile hallet eğer bilgin yoksa servise ver hiç uğraşma ...
Konu yanlış yerde fw atılır tabiki dostum yeterli bilgin varsa siteden flash nasıl atılır birşeyler kap ve phonix ve navi ile hallet eğer bilgin yoksa servise ver hiç uğraşma ...
Arkadaşım servisle uğraşmak istemiyorum 1 ay gelmez telefon yardımcı olsan beraber halletsek bu işi pek anlamıyorum telefon fw den pc konusunda ben yardımcı olabilirim sana ama bu telefonun sistemini bilmiyorum
hakan_710
Üye
konu yanlış yerde ama cevap vereyim yine de c5-03 ün Son sürümü 21 ile başlayan bişeydı. Yanlış hatırlamıyosam *#0000# yapıp kontrol et eğer at sürüm yüklüyse hiç boşuna zamanını kaybetme. Yüklü değilse sana en basit yöntem nokia suite kullanarak yapmak. Biraz araştır hepsi mevcut bulamazsan elimizden geleni yaparız