ıdeos x5 mı ace mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

forever1907+

Üye
    Konu Sahibi
ıdeos x5 mı ace mı?
ıdeos x5 mı ace mı? Bi kaç konu açtım herkes ace çok yavaş diyor ideos x5 i öve öve bitiremiyorlar...lakin ikiside 800mhz açıklarmısınız lütfen...tşkler...

baranselona

baranselona

Üye
sorman hata tabiiki ideos x5

800 mhz snapdragon işlemci(oc ile 1.8 ghz e kadar çıkarabilirsin 1.2 de falan stabil çalışır)
3.8 inç 480x800 pixel çok kaliteli ekran
adreno 205 ekran kartı
flashplayer 11.1 desteği

gibi üstünlükleri ile ace ı ezip geçiyor x5 in sınıfı neo v ve yukarısı...

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Benim kuzen Ace kullanıyor inceleme şansım çok oldu da ben bir sorun göremedim. Ayrıca kimse kusura bakmasn da Huawei ile Samsung kıyaslanamaz. Huawei ekran çözünürlüğnde üstün olsa da Ben ikisi arasında gene de Ace derim.

• Beğen
Tepkiler: MrExpert
eses2658

eses2658

Üye
ideos x5 almani oneririm. tabi ki bulabilirsen....

baranselona

baranselona

Üye
Benim kuzen Ace kullanıyor inceleme şansım çok oldu da ben bir sorun göremedim. Ayrıca kimse kusura bakmasn da Huawei ile Samsung kıyaslanamaz. Huawei ekran çözünürlüğnde üstün olsa da Ben ikisi arasında gene de Ace derim.

ne özelliği ile ace acaba? düşük ram-eski işlemci-kötü ve küçük ekran-düşük özellikli internet deneyimi için 100 lira fazla mı versin diyosun? adam gibi program bile yükleyemecek ram sıkıntısı yüzünden ha bide ekran çözünürlüğü yüzünden...

Corby-700

Corby-700

Üye
Ace sorunlu diyorlar.Ama bilemiyorum.Huawei benim bildiğim çin işi.Samsung daha ağır basıyor

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ace almada ne alırsan al :)

djhiguramos

djhiguramos

Üye
Çin işi diyip kestirip atmamak lazım garantili olarak aldıktan sonra.
Ace ---> qualcomm msm7227 800mhz arm11 cpu adreno 200 gpu rami hakkında çeşitli bilgiler var 278mb diyorlar fakat bu kullanıcıya bırakılan sanırım orjinalde de 512 dir muhtemelen

ıdeos x5 ---> qualcomm msm 7230 800mhz scorpion cpu adreno 205 gpu ram 512

çözünürlük zaten uygulamalarda belirleyici etken imiş(kullanmadım ben hiç android sadece okuduklarım yeni oyun bulamazsın dediler)
ideos un dahili hafızası ace i katlıyor.

fiyat olarak ideos yurt dışında 50€ kadar daha pahalı.

----
ace 6600 gibi birşey sanki herkeste var alma bence.

işlemcilerin hızı aynı olsa bile ortada şöyle bir durum var.
Eskiden windowsmobile da 200mhz li bir alet 360mhz li bir aletten kat kat hızlı olabiliyordu.OS un cihaza iyi uyarlanması gibi bir durum söz konusu olabilir.

futbol123

futbol123

Üye
x5 tabiki sorman hata

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Ace ---> qualcomm msm7227 800mhz arm11 cpu adreno 200 gpu rami hakkında çeşitli bilgiler var 278mb diyorlar fakat bu kullanıcıya bırakılan sanırımorjinalde de 512 dir muhtemelen

arkadaşım bu sözüne bakılırsa aceden haberin yok toplam ram 278 mb toplam kullanıcıya bırakılan diye bişey yok zaten yarısını android kaplıyor 800 mhz olduguna bakma tarayıcısı acayip yavaş ağır adreno 200 gpu ile ne acabilirsinki ben kullandım ondan biliyorum :oke:

__xXx__

__xXx__

Üye
bence x5 ace alıpta pişman olmayan duymadım daha

tempestshine

tempestshine

Üye
"kingmor" adlı arkadaştan bildiğim kadarıyla ace çok sorunlu.O yüzden doğal olarak ideos x5

Türe

Türe

Üye
tabiki x5 :oke:

forever1907+

Üye
    Konu Sahibi
''baranselona'' yukarıda 1.2ye 1.8 e çıkartılabilir yazmışsın nasıl bişey bu açıklarmısın haftaya istetecemde....

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
elimde ideos x5 var ilgilenenler benimle irtibata geçebilir 3 aylık cihaz tertemiz çiziksiz 500 tl'dir...

forever1907+

Üye
    Konu Sahibi
ilginizden dolayı teşekkürler x5 aldım 600 tlye geliyor 12 taksit aylık 50 tl 8gb hafıza kartı hediyeli çokta memnunum oyunlarda özellikle.Teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt