eyvah kasetim çıkcak :d: :polis:
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap çok hızlısınız gençler okullar tatil oldu herkes buraya geldi anlaşılan
Amaru Shady Üye 'TUĞ'' Alıntı: çok hızlısınız gençler okullar tatil oldu herkes buraya geldi anlaşılan Genişletmek için tıkla ... eskiden böyle miydi değildi. Kimsenin olmadığı geceler vardı peeeh
'TUĞ'' Alıntı: çok hızlısınız gençler okullar tatil oldu herkes buraya geldi anlaşılan Genişletmek için tıkla ... eskiden böyle miydi değildi. Kimsenin olmadığı geceler vardı peeeh
m542tf Üye AHMED...' Alıntı: iş nedeniyle galiba Genişletmek için tıkla ... aynen öyle hayat şartları şuanda da gece vardiyasında çalışıyorum
AHMED...' Alıntı: iş nedeniyle galiba Genişletmek için tıkla ... aynen öyle hayat şartları şuanda da gece vardiyasında çalışıyorum
AHMED... Üye L-LumieRe' Alıntı: acıktım valla bi mutfaga bakıım ne var.... Genişletmek için tıkla ... beni de açıktırdin valla
L-LumieRe' Alıntı: acıktım valla bi mutfaga bakıım ne var.... Genişletmek için tıkla ... beni de açıktırdin valla
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap anılbaran' Alıntı: eyvah kasetim çıkcak Genişletmek için tıkla ... Anıl maxises milenyumun türkücüsü
Hasan Üye AHMED...' Alıntı: benim okulla pek isim yok hacı herzaman takılıyorum Genişletmek için tıkla ... Ben derste teli açtığım bile oldu
AHMED...' Alıntı: benim okulla pek isim yok hacı herzaman takılıyorum Genişletmek için tıkla ... Ben derste teli açtığım bile oldu
Amaru Shady Üye hasane51' Alıntı: napiyon furkan Genişletmek için tıkla ... iyi kötü değil super. Saçmalıyorum sen?
anılbaran Üye 'TUĞ'' Alıntı: çok hızlısınız gençler okullar tatil oldu herkes buraya geldi anlaşılan Genişletmek için tıkla ... aynen ha bıde yazın guzel oluyo esas bura oluyoduk resmen
'TUĞ'' Alıntı: çok hızlısınız gençler okullar tatil oldu herkes buraya geldi anlaşılan Genişletmek için tıkla ... aynen ha bıde yazın guzel oluyo esas bura oluyoduk resmen
AHMED... Üye m542tf' Alıntı: aynen öyle hayat şartları şuanda da gece vardiyasında çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... aynı vardiya belası bende de var şimdi 4 . 12 vardiyasindan çıktım
m542tf' Alıntı: aynen öyle hayat şartları şuanda da gece vardiyasında çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... aynı vardiya belası bende de var şimdi 4 . 12 vardiyasindan çıktım
m542tf Üye Pondusss' Alıntı: eskiden böyle miydi değildi. Kimsenin olmadığı geceler vardı peeeh Genişletmek için tıkla ... fenamı oldu şimdi
Pondusss' Alıntı: eskiden böyle miydi değildi. Kimsenin olmadığı geceler vardı peeeh Genişletmek için tıkla ... fenamı oldu şimdi
Hasan Üye Pondusss' Alıntı: iyi kötü değil super. Saçmalıyorum sen? Genişletmek için tıkla ... İdare eder iyi sen Saçmalıyorum ben
Pondusss' Alıntı: iyi kötü değil super. Saçmalıyorum sen? Genişletmek için tıkla ... İdare eder iyi sen Saçmalıyorum ben
anılbaran Üye L-LumieRe' Alıntı: acıktım valla bi mutfaga bakıım ne var.... Genişletmek için tıkla ... bızım dolap boş ya ama pogaça var istermisınız dostlar
L-LumieRe' Alıntı: acıktım valla bi mutfaga bakıım ne var.... Genişletmek için tıkla ... bızım dolap boş ya ama pogaça var istermisınız dostlar